Kayınvaliden Melek mi, kıskanç mı?

xzeyna

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
263
1
316
42
hadi kızlar bakalım genelde kayınvalideler neymiş, çoğunluk melek gibi anne mi yoksa kıskanç kayınvalide mi? yoksa yüzümüze kızım derken arkamızdan gelin işte ne olacak diye söyleniyorlar mı?

ne kayınvalide olursa olsun tın tın gelirr
tın tın gider ben fazla politiğim
meselaa aslaa yapmıcam istemediğim birşey söylüyorum oğluna o kendi istemiyormuş gibi
konuşuyorr bende diyorum haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama izin vermiyor maalesef
hem dediğim oluyorrr hemde iyi ben kötü oğlu oluyor

ayy kıyamam benim ki melek ..

aslında soguk davranıyoruz bırbırımze ama oturup konusurken yakınlasıyoruz..
ben onu onun gelebılıcegı yerlere cagırıyorum o da beni..

ama boyle ayy annecıgım ayy kızım kızım durumları yok ..

ama yakınız ,yeni evlı oldugumdan da olabılır ancak kaynasıyoruz )

ama hiçç zararı yok,eve de aramadan gelmez mutlaka arar oyle gelır..

eee daha ne olsun :)

melek derim :)

benim ki kıskancın önde gideni....
sonunda ayırdı ya kına yaksın...
2yüzlü şey....

benimki tam bir şeytan valla. oturduğu yerden kuruntu kurar hiç yapılmayanları uydurur bir tarafından. oğlunu bile bıktırdı bana ne kalmış.

harikasın ya güzel taktik denemeye değer sengözlerimebaksanab
şanslısın tatlım keşke hepsi öyle olabilse :1closedeyes:
benim ki kıskancın önde gideni....
sonunda ayırdı ya kına yaksın...
2yüzlü şey....
allah hakkınızda hayırlısını versin canım her şerde bi hayır vardır demekten başka çare yok

benim kaygana kıskanç sadece beni değil herkesi kıskanır insanlara karşı çok kompleksli başkasında olan birşey illaki onda olacak 65 yaşında üstelik fesatın biriyle anlaşması için ondan çook aşağı seviyede olcak.dedikoducudur aynı zamanda.ve en sinir olduğum özelliği ise sürekli hastalık numarası yapıyor kocası 75 yaşınca adamcağız saf kalpli ya onu habire doktora taşıyıp duruyor sürekli ilgi bekliyor gece yarısı bizi arıyor yani oğlunu. sırf bu yüzden araba aldırmıyorum eşime yoksa işimiz gücümüzü bırakıp onu hastaneye taşıyacağız hasta olsa neyse doktorlar bile gülüyor artık..
en iyi kaygana uzaktaki kaygana ben bunu bilirim bunu söylerim...

Son tecrübelerimden yola çıkarak diorum ki : en melek gözüken k.walideler bile kıskançtır..

ççooook haklısın günün sözü bu olsun bence :hooray: :hooray:

benimki de çok severmiş gibi gözüküp hep kendi istediği olsun diye düşünenlerden
gizli gizli oğlunu aramalar mı dersin, benim adıma karar almalar mı dersin, doğumda herşeyi burnumdan getirmeler mi dersin ama sonuç olarak yine grş malesef
işin en gıcık tarafı yüzüme gülüyo ama beni sevmiyo be kadın sevmiyosan sevme severmiş gibi yapmak zorunda değilsin ki :dilcikar:

benimki dolmuşla onbeş dk uzaklıkta :1ninca: bide biz evlenirken en yakın yerden ev tutsun diye yapmadığı numara kalmamıştı hatunun
ama benim hain planlarım sonucunda yürüme mesafesinde ev tutamadı eşim :jeyyar:

Valla benimki ne melek ne kıskanç...
sadece Akıllı..... işini çok iyi bilir..... Ne istese de yaptırır oğluna böylece.
Onun sözleri ve fikirleri pek bi değerlidir eşimin gözünde....

benimki şeytanın arka bacağı hatta şeytana bile pabucunu ters giydirir ilk evlendiğimiz günden deri bana canım hayatım bitanem benim evladımsın der her işime koşar ilk bakışta dersiniz ki ayyyyyy nesıl bir kaynana bu yeryüzünde yok böylesi herkes bunu diyor ilk görenler ama sonrası: herşeyden haberdar olmak ister bizim evin 3. elemanı gibi olmak ister hiçbir konuda kendimiz karar vermiyelim o nerse onu yapalım ister evime geldiğinde herşeyime karışmaya kalkar üstüme giyeceğimm kıyafete süreceğim rujun rengine kadar müdahale etmeye çalışır (havasını alır tabiki de) bu anne tavırları da ondan dolayı yapar yani tatlı tatlı hakim olmak haaaaa hele bi de tüm çabalarına rağmen istediğini elde edemeyince o zaman kurt üzerindeki kuzu postunu çıkarıp atar ve tam bir canavar kesilir size söylemediği laf etmedği hakaret kalmaz üstelik onun bütün fedakarlıklarına rağmen siz kötü evlat olursunuz edepsiz ve saygısız olursunuz sırf onun dediğine göre hareket etmiyosunuz diye, çok da akılıdır mesela bi konuda senin fikrini az çok tahmin ediyosa ama öğrenmek istiyosa bana gelip sanki benim gibi düşünüyo gibi sorar böylece ağzımdan laf çekmeye çalışır bunu geç farkettim ne yazık ki: mesela der ki aaa kızım sen paranı oğluma verme o evi geçindirmek zorunda zaten senin paran sana aittir koy bankaya o ne halt yerse yesin der ve bekler sen ne yorum yapacaksın diye sen eğer a evet anne doğru söylüyosun dersen oltaya geldin demektir bunu hemen bi yere yazar...bunun gibi oyunlarla çooooooooook laf alır ağzından sonra acayip de iki yüzlüdür arkasından her türlü lafı saydığı insanlarla yüzyüzeyken tatlık ballım olur acayip politiktir bana karşı prensesmişim davranır ama oğlunun sevdiği bişey olsa mesela evde bucak bucak kaçırır hatta çıkarıp pişirmeye kalksam utanmaz elimden alıp saklamaya kalkar (hani evladındım noldu) bu yaz bana sen bizim gönderdiğimiz bidon peynirini yemiyosun hazır peynir alıyosun oğlumun paraları gidiyo dedi üstelik ben de çalışıyorum ve oğlu ile eşit kazanıyoruz...

ayrıca unuttum yazmayı evime geldiğinde her şeye hakim olmak ister evin hanımı oymuş gibi davranır ve her yeri ama her yeri karıştırır evin altını üstüne getirir ve bahanesi de hep ya bişey aramak ya temizleme toplama gibi numaralardır ayrıca oğluna acayip etki etmeye ve her istediği yaptırmaya çalışır ve bunu başarır çoğunlukla

yüzümüze kızım derken arkamızdan gelin işte ne olacak diye söyleniyorlar mı?

benimkide aynen böyle yüzüme güler arkamdan demediği kalmaz benim duyacağımı bile bile

günaydın kızlar benim kayınvalidem şeytan mı melek mi bilmem ama kıskanç ve alıngan bu gerçek.
ben birşeyim eksik dedigimde yada birşey almak istedigimde oda ister benimle kendini bir kıyaslar..nedense bu davranışları kızına sergilemez...kızına alınan göze batmaz..eşimbana bişey alsın suratını asar hayırlı olsun kızım aa ne kadar güzel dur bakayım falan yok yani ilgilenmez..benim evime 2 dolmuş mesafesinde uzak ama sık sık bende..hatta evi arar evde yoksak yine gelir..ve biz kapıdayız diye telefon çakar...hee benim tek şansım eşim annesinin agzına bakmaz..ben ayrımcılık yapan bırısı degılım kımın hatası varsa yuzune soylerım esimde bilir.annesine haksızlık yapmadıgımı bılır yanı..isden gelırım pat dıye bıze gelırler..ben musaıt mıyım degılmıyım yok..esımde takma bosver dıyor..benım aılem sensın hayatı senınle paylasıyorum..annem babam hasta olsalar tabıkıde yanlarında olucaz ama sunu soyledı bunu soyledı dıye aramızı acmaya gerek yok der bana her zaman....biz zaten haftada 1 aksam aılelere gıdıyrouz..ararız sorarız daha ne olsun ...

aa yok o kadarda degil artık..odalara girmez fazla konuşmaz benimki..mutfaktaysam ben o ogluyla salonda oturur ben duyarım dıyede agzını acmaz..diyorum ya tek sorun kıskanc alıngan ve hep bize gelme istedigi..yoksa iyidir.dedıkodusu yoktur..karısmaz kımseye..kalbını kırmaz..sadece ben merkezli

ayy gidip öpücem kaynanamı he..

ayy melek benım ki..

arkamdan hep iyi konusur ,bunu soyleyenlerden duydum..

hanım hanımcık fılan dıyormuş hep..

oğlunu degıl benı savunur :))

haftada bır gelır cok sık gelmez arar sorar..
eşim gece calısırsa mutlaka arar gelıp alıyım senı fılan der..

hasta olup yatınca mutlaka bana kendı cocugu gıbı bakar ılgılenır corba bıel yapar :)

temızlıgıme bıle gelır..

valla öpücemm kaydirigubbakcemile2

Mesela ben hasta olayım kayınvaliedm arar ilgilenir.dr dogru bize gel der yedirir içirir.misafirm gelicekse tepsılerle gelır evıme hazırlık yapıpda..tek sorun işte alıngan ve kıskanç..sadece bize degil çevresine bile kardeşleri dahi söyler bunu :dance:

ben söylendiğini sanmıyorum.beni çok sever çünkü..zamanında patavatsıklıklarıyla kalbimi çok kırdı...evlilik öncesindeydi bunlar ama hala silmiş değilim olanları..o yüzden ne yaparsa yapsın ne kadar ii olursa olsun benim gözümde melek değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…