benim annem melekkkkk......
kaynana bile demek istemiyorum..
çok iyi bi insandır..
bütün sülalem sever ..hatta bana kızarlar üzme sakın diye..bende üzmem zaten..
takıntıları yoktur..kıskançta değil..hiçbişeyime karışmaz..hep iyiliğimizi ister...
hiçbizaman kaynanalık yapmadı bana..arkamdanda konuşmaz..
görümcemden ayrı tutmaz..ona ne alınırsa banada alınsın ister..
ne kadar iyi olursa olsun kaynana kaynanadır lafına karşıyımm..
ama kayınbaba var bendede..o kaynanalık yapar bana..
gevezedir..boş konuşur..kimse takmaz onu...sürekli laf sokar..karı gibi evde oturur ona buna karışır...hep gıcığına davranır..
hiç anlaşamam kendisiyle..sevmemde..gerçi kimse sevmez onu kendi ailesi bile..onlar alışmışlar ama ben alışamıyorum..geçen kavga ettik gitmiyorum onlara..bi insan ancak bukadar gıcık olur..
9 yıl önceki konuyu hangi sandığın dibinden bulup çıkardınız?maşaallah
valla ben çıkarmadım.. 9 yıl önceki konu benim karşıma çıktı :)9 yıl önceki konuyu hangi sandığın dibinden bulup çıkardınız?
Benim kv kankam.. 2 haftalına izine geldi. Bir hafta bende, bir haftada eltimde kaldı. Ayrımcılı var ama işte takmıyorum. Bir gün işim vardı bir vakit mutfagımı toplıyamamıştım. İkimizde mutfaga girince toplıyamadım dedi kv, bende iyi yapmısın kaynana mızmı var evde dedim .. Güldü niye ben kaynana degilmiyim dedi, yok sen benim kankamsın dedim . Beraber hastaneye gitik, yaşlı bir teyzeye iğne vurmuşlar ve cok acıtmışlar.. Koridorda söylene söylene dolanıyordu.. Kv inşallah bende böyle olmam kimseye muhtac olmadan ölürüm cekmem dedi ve farklı agır bişi daha dedi şuan hatırlamıyorum. Ben seni öldürürüm merak etme demiştim.. Deli diye gülmüştü . Böyle şakalarımız coktur..
eksiği yok fazlası var. +1benim kaygana kıskanç sadece beni değil herkesi kıskanır insanlara karşı çok kompleksli başkasında olan birşey illaki onda olacak 65 yaşında üstelik fesatın biriyle anlaşması için ondan çook aşağı seviyede olcak.dedikoducudur aynı zamanda.ve en sinir olduğum özelliği ise sürekli hastalık numarası yapıyor kocası 75 yaşınca adamcağız saf kalpli ya onu habire doktora taşıyıp duruyor sürekli ilgi bekliyor gece yarısı bizi arıyor yani oğlunu. sırf bu yüzden araba aldırmıyorum eşime yoksa işimiz gücümüzü bırakıp onu hastaneye taşıyacağız hasta olsa neyse doktorlar bile gülüyor artık..
en iyi kaygana uzaktaki kaygana ben bunu bilirim bunu söylerim...
Benim kaynanam kiskanc yuzume gulup arkamdan is ceviren . Bana da senin kizimdan hic faarkin yok diyen bi yalancihadi kızlar bakalım genelde kayınvalideler neymiş, çoğunluk melek gibi anne mi yoksa kıskanç kayınvalide mi? yoksa yüzümüze kızım derken arkamızdan gelin işte ne olacak diye söyleniyorlar mı?
Kocanıza söyleyin karışmasın kadın mevzularına. Kocanıza sinir oldum.konu benım mevzuma cuk oturdu şuangeçen cuma günü eşim işten geldi. kv bebek eşyası göndermış.annem gönderdı dedı.kv aradı. ctesi gelin yemegı var oraya gidelim.pazar bebek mevlutu var gelirmisin dedi.(gelirmsin diyor ama lafın gelişi hediyeyi bile göndermiş gidicem yani kesin) bende ctesi evi temizlemem lazım anne ama pazar günü gelebilirim dedim(çalışıyorum sadece hafta sonu rahatça iş yapabiliyorum) tamam işine göre bak kızım dedi. teli kapattık eşim bağrınmaya başladı annem gidiyorsa gideceksin diye cuma aksamı hiç konusmadı benımle ,surat asık. sabah uyandık annesı eşimi arıyor.bişeyler dedi eşime. eşimde 'gizsiz de gelecekmi ' diyor. bak bak anasına soruyor bu soruyu. annesıde yok yok gerek yok gelmesıne diyor.yanı o gelsın derse gidicem gelmesın dıcek gitmiycem. eşim yanıma geldi gitmiyorsun dedi.zaten gitmeyecektim de işte lafı o söyleyecek ya pazar gunu oldu ben hazırlandım bebek mevlüdüne gidicez.saat 12 oldu 13 oldu 14 oldu ses yok. ben dısarı cıkıyorum dedım eşime annenden ses yok, benımde işlerim var hiç birsey yapamadım dedım.. saat 15 oldu kv arıyor. ben cok hasta oldum uyuyakalmısım baska zaman gideriz. benım 2 gunumude rezil etti. konu acılmısken sızce kv benım melekmi? yoksa oğlunu kullanarak bana yaptırmaya calısıyor.sizce hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?