deniz-nehir
ya hiç kimse tam anlamıyla ne melektir ne şeytan , kaynana olsun gelin olsun veya anne kız olsun mutlaka bir fikir ayrılığı olur, ben problemler olduğunda hep kişileri değil olayları ve o olayla ilgili düşünceleri değerlendiririm
bana göre insanlara karşı sürekli iki yüzlü davranan yaptığı hataları söylediği sözleri sürekli olarak yeminle inkar eden sürekli insanların ağzından açıklarını almaya çalışan kendi sülalesindeki her türlü rezilliği sürekli herkesten saklayan ama kocasının sülalesi çocuklarına kadar baktığı halde çocuklarına karşı sürekli doldurarak hepsini birer şeytan gibi tanıtan, oğlu 30 yaşına geldiği halde gelinin yanında oğlunu çocuk gibi azarlayan hatta bayramda benim annemlere gittiğimizde bile hiçbişey yokken arayıp bayram günü oğluna ağzına geleni sayan bayramını zehir eden, çocuklarını sürekli yönetmeye çalışan ve en önemlisi de küçükken çocuklarını önce suyun altında ıslatıp ıslatıp hortumla döven ısıra ısıra döven bir kadın şimdi her nekadar oğlanlarına sakız gibi yapışmışsa da şeytandan farksızdır bu söylediklerimin hepsi yaşanmıştır bence siz böyle bir insan pek tanımmamışsınız ki bu kadar iyimser konuşuyorsunuz