• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaliden Melek mi, kıskanç mı?

Benim kayınvalidem iç üzerime gelmez, üzerime fazladan hiç bir şeyi vazife edinmez, yoktan anlar maşaallah:nazar:
Eşimin ablası ile karakterlerimiz oldukça benzediği için kendine yakın görüyor ve biraz mesafeli bir insan olmamı kabulleniyor. Kayınvalide egosu yok, mutlu olsunlar yeter modunda bence. Eleştireceğim bir nokta varsa o da ayda bir cagiravaksa beni değil eşimi arıyor. eşim de her defasında cumiona sorayim seni ararım diyor. Belki ben arayınca yok diyemem baskı altında hissederim diye beni aramıyordur.

benım kaynanam delıkanlı kadındır arkadan konusmaz dırek yuzume oglunun yanında ortalık yerde allah bınbirturlu belanı versın der

eee bunu da ogluda dahıl olmak uzere herkes görür ve herkes ondan nefret eder :1closedeyes::nazar:

işim olmaz bundan sonra onunla :nazar:

Kız düsman ama alenen yapıyor yine iyi benimki iğrenc bir kadın gelinlerinin tek namusuna iftira atmadı onun dışında oğullarını doldurup gelinlerinin üstüne saldı sonra gelinler geçimsiz anlaşamıyorlar dedi. Sürekli hasta hiç bitmez Naz’ı niyazı. Oğullarının yanında ponçik bir melek oğulları yokken canavar çıkıyor içinden. Her türlü hakareti eder. Sonra gelinlerini peşinde dolaştırır. Kendisinden biz gelinleri olarak tiksiniyoruz. İğrenç bir kadın yaşanmadan bilinmez gerçekten. Eski eşyalarını yeni evlenen gelinlere vermeye kendine yeni eşyalar almaya çalışır mesela. İşine geldi mi yaşlı ama yatak odası fantezisi bitmeyen bir kadındır. Kayganlaştırıcısını gelinlerine sipariş eder mesela. He bir de hangi evladına işi düştüyse en hayırlısı odur. Anında satar yani. Benim görümcem de kv kadar mide bulandırıcı ana kız plan yaparlar gerçi. Ama Allah ayaklarına dolandırır illaki. Hiç bir anneye beddua edemem ölmesin ama benden uzak olsun. He bir de gelinlerin ailesini düsman belletir oğullarına öyle de karaktersiz kadındır. Demedikleri şeyleri milletin ağzından söyler iftira diz boyu. Kızını rahatsız etmez kıyamaz. İş gelinlere geldi mi onların dinlenmeye kocalarıyla vakit geçirmeye hakkı yok gibi davranır. Arar duymazsın hemen saniyesine kocanı arar açmadı diye şikayet eder. Uzun oldu epey de iğrenctir kaynanam. Melektir ama Azrail de Melek

Of off bu konuda öyle dertliyim ki anlatilmaz yaşanır benim durumum ancak.(kimse yasamasin amaaa)Bazen öyle şeyler yaşatıyor ki şeytanın aklına geliyor mu acaba diyorum.Allah şerrinden korusun diye dua ediyorum valla.

Benımkınden daha şeytanı varsa buyursun yazsın :KK53: en kıskanmıyorum dıyenı bıle kıskanıyor. Polıtıkayı sevmem ama cogu zaman basvurmak zorunda kalıyorum daha dogrusu kalıyodum artık gorusmuyorum allaha sukur:halay:

deniz-nehir
ya hiç kimse tam anlamıyla ne melektir ne şeytan , kaynana olsun gelin olsun veya anne kız olsun mutlaka bir fikir ayrılığı olur, ben problemler olduğunda hep kişileri değil olayları ve o olayla ilgili düşünceleri değerlendiririm

bana göre insanlara karşı sürekli iki yüzlü davranan yaptığı hataları söylediği sözleri sürekli olarak yeminle inkar eden sürekli insanların ağzından açıklarını almaya çalışan kendi sülalesindeki her türlü rezilliği sürekli herkesten saklayan ama kocasının sülalesi çocuklarına kadar baktığı halde çocuklarına karşı sürekli doldurarak hepsini birer şeytan gibi tanıtan, oğlu 30 yaşına geldiği halde gelinin yanında oğlunu çocuk gibi azarlayan hatta bayramda benim annemlere gittiğimizde bile hiçbişey yokken arayıp bayram günü oğluna ağzına geleni sayan bayramını zehir eden, çocuklarını sürekli yönetmeye çalışan ve en önemlisi de küçükken çocuklarını önce suyun altında ıslatıp ıslatıp hortumla döven ısıra ısıra döven bir kadın şimdi her nekadar oğlanlarına sakız gibi yapışmışsa da şeytandan farksızdır bu söylediklerimin hepsi yaşanmıştır bence siz böyle bir insan pek tanımmamışsınız ki bu kadar iyimser konuşuyorsunuz

Dimi benim kv cpcujlarına bi kahvaltı dahi hazırlamamış ütü nedir bilmez yemek desen bi yemeği bir hafta önüne getirir tek çeşit o da. Ama öve öve bitiremezken. Kadın kendini pazarlamayı biliyor taktik mantarı gibi öyle güzel övüyor kendini

Bu kayınvalidelerin büyük bir kısmı ikiyüzlü oluyor sanırım. Benimki de kıskanç. Çokta güzel salak yapma huyu vardır. Bazen gülerek şakayla karışık bana laf soktuğunu sanar ama cevabını veririm

Benimki bi değişik 65 yaşında bazen benimle yarışır kendi baya kilolu ama sorsan ben ondan kiloluyum sadece 5 Kilo fazla var bide çok paragöz bi kadın herkese öyle bi tek bana değil eşim ona para versin ister esimde benden başkasına para vermez onu kıskanır ama belli etmez onun dışında çokta kötü değil genelde benim borum öter altta kalmam iyise iyi kotuyse kötü olurum ben genelde kinci değilim kusmem kızmam kötü düşünmem kimseye ne istese alırım temizligini arada gider yaparım esimde bunu bildiği için benden yana olur hep arkamdan hep benim oglumdan daha iyi daha vicdanlı merhametli saygılı dediğini duyarım kötü bişey duymadim ama duyarsamda gider söylerim yüzüne öyle geçirir gideriz.

Back
X