Kayınvalidenin huzur kaçırması

Arkadaşlar sınır nasıl belirlenir ? Böyle yüzümüze söylediklerinde nasıl davranılır? Ne cevap verilir gerçekten bilmiyorum ....

Ne yaparsanız yapın bence yaranamazsınız. O yüzden kendi hayatınızı yaşayın. Yoksa cinnet geçirtebilirler ilerisi zamanlarda

yenı nesil kayınvalideleri mükemmell olucak .
Yaşadınız yenı nesıl gelınleri

Zaten 3-4 günde bir görüştüğüm insanı bir de ayrıyetten 'nasılsın' diye aramam.
Anlayamıyorum bu kayınvalideleri.
Daha düne kadar tanımadığın kız,her gün senin evine gelse ne olur gelmese ne olur.
Yani bu kadar mı seviyorsun,istiyorsun gelsin gül yüzünü göreyim diye. Yoksa başka sebep mi,gelsin iş güç görsün diye mi.
Ne kafa ile insan her gün gelininin gelmesini ister.
Orta yaşlı veya yaşlısın,eşin de sağ ise yiyin için gezin tozun yatın dinlenin meşgale bulun.
Evlatlara sarmak,hatta evlatların eşine sarmak ne mana?

Seyreltin gitmeleri,aramaları.
Ne düşünürlerse düşünsünler.
Zaten bu şekilde de yaranamıyorsunuzki.

Arkadaşlar sınır nasıl belirlenir ? Böyle yüzümüze söylediklerinde nasıl davranılır? Ne cevap verilir gerçekten bilmiyorum ....
Onlar senin yüzün e nasıl söylüyorlarsa nasıl hesap soruyorlarsa aynı şekild e yapacaksın. Kisasa kisas) Ama esin de olsun yanında. Sonradan bire bin katip anlatmasınlar. Madem esin sana destek. Bugün bu her hafta gelme mevzuuna gelsin konu bir şekild e. Biz hafta sonu baş başa sinemaya gideceğiz vs. Planınızı söyleyin sizin gitmemize ilgili plan yapmasınlar mesela..

Siz böyle devam ederseniz.. daha fazlasını isteyecekler.. hiç bir şekilde yaranamassınız bu tip insanlara
bence ugraşmayın..
Ayrıca kimse sizi yönetemez. cocukmusunuz siz ? vay efendim ara, şunu söyle bunu söyle..
yüz vermeyin astarını isterler
Haftada 1 kere görüşün mesafe koyun. aramayın zaten görüşüyorsunuz ne diye arıyorsunuz ? çok sacma.. ben kv kp hiç aramam zaten haftada 1 kere görüşüyorum ama eşim hergün arar.. arasın orası beni ilgilendirmez zaten..
ben ancak hastalık vs olursa ararım o kadar.
Eşiniz ile de durumu tekrar konuşun inşallah arkanızda durur ve size hak verir yoksa işiniz çok zor
onlar bu kafayla.. sizde bu iyi niyetle gittiğiniz sürece çok canınız yanar.

ne yazık ki varıyo zaten. Siz şu an gönüllerini yaptığınızı mı sanıyosunuz? Ooo onlar sürekli eksik bulmakla meşgul size.

Kavga olmasın diye siz onların istediği gibi davrandıkça daha büyük bi patlama olucak haberiniz olsun.. Arada kendinizi belli edin.kuklaları gibi davranmayın. Nasılsa öyle de böyle de memnun edemiyceksiniz..hiç değilse sinirleriniz yıpranmaz.

Uzun sure gitmedigimde kv ye yani iki haftayi gecmez de bana kalsa ayda bir gitcem de neyse..
O gecen hafta gelmediniz gozum yollarda kaldi baktim durdum bu bir acitasyon yontemidir oglu etkileme sanati kendince.
Hal hatir sordugunda is guc temizlik sabah gidiyoz ise aksam geliyoruz yorgunluk falan kendimize zaman ayiramiyoruz falan derim.o zaman sesini cikarmaz cikarirsa da sen aradinmi bizi napiyorlar ne ediyorlar iyiler mi bi sıkıntı var mi diye deyince susuyor.ben kv icten ice cok kizginim cok hakli sebeplerim var.damarima basinca birden alevleniyorum.dun aksam kv gittik.uzun suredir gormedigim gorumce de ordaymis ne yuzumuze bakti ne konustu yegenini bile sevmedi ben de kv kizin niye boyle yapiyor dedim bana kizdi da ondan ee bizim sucumuz ne dedim bize niye surat yapiyor bi ara esim kardesine gulucuk atiyor nasilsin diyor ben de esime sana pas vermeyene sen niye pas veriyorsun bize donup bakmadi dedim yanlarinda ben diyorum ya kiziveriyorum canımı sıkan bırsey olunca.bir ara kv aah soyle hasta oldum ahh soyle grip oldum yarim saat gribini anlatti esim bile sıkılmıs telle oynuyordu ben de bir ara bunaldim daha kapidan girer girmez basladi nazlanmaya cunku. ayy ne kadar abarttin grip olunca oyle oluyor herkes zaten bi sen degilsin dedim oyle konu kapandi..

10 15 gün yeterlidir . Çünkü abartıyorlar cıvıtıyorlar .
haklsınız abartıyorlar..
ama ben şu acıdan düşündüm aslında düşünmek zoruna kaldım..
önceden aman 15 güne bir görüşşek ne olacak derdim
zaten çalışıyoruz haftada 1 çok fazla.. hatta bunu eşime söyleyecektim
sonra dedim ki kendimce.. benim de oglum var.. yarın bende rabbim nasip ederse kv olacağım gelinim olacak
torunum olacak..
torunumu 15 günde 1 görmek beni çok üzerdi dedim kendimce.. sonra sustum.. şimdi haftada bir mutlaka gidiyoruz yada onlar geliyor.. iyi böyle sevmiyorum ama eşimin ailesi.. oglum dedesine çok düşkün onların hatırları..

Gitmeyin, aramayın, sormayın. Merak edip zaten onlar arayacaklar Çok kasıyoruz kendimizi ama aslında basit. Eşiniz size destekse tabi. Neden gelmedin derlerse şuraya gitmiştik dersin. E benim günüm olduğunu bilmiyor musun derse güne gelmek istemedim anne dersin. Ne demek istemedinnnn derse canım istemedi anne sıkılıyorum ben orada dersin. Ay bu gelin beni öldürecek derse zorunda mıyım anne yav, gelmek istemedim bu sefer işte dersin

Sizi her bir yere davet ettiğinde hadi ya, o gün misafirim var, o gün bilmem ne var diyerek atlatabilirsiniz. .Kayınpederiniz arayıp yönlendirmeye kalkarsa da dur babacığım, ne söylemem gerektiğini biliyorum biz hallederiz, sen endişelenme diyebilirsin. Kolay gelsin

Gitmeyin, aramayın, sormayın. Merak edip zaten onlar arayacaklar Çok kasıyoruz kendimizi ama aslında basit. Eşiniz size destekse tabi. Neden gelmedin derlerse şuraya gitmiştik dersin. E benim günüm olduğunu bilmiyor musun derse güne gelmek istemedim anne dersin. Ne demek istemedinnnn derse canım istemedi anne sıkılıyorum ben orada dersin. Ay bu gelin beni öldürecek derse zorunda mıyım anne yav, gelmek istemedim bu sefer işte dersin

Sizi her bir yere davet ettiğinde hadi ya, o gün misafirim var, o gün bilmem ne var diyerek atlatabilirsiniz. .Kayınpederiniz arayıp yönlendirmeye kalkarsa da dur babacığım, ne söylemem gerektiğini biliyorum biz hallederiz, sen endişelenme diyebilirsin. Kolay gelsin

Ya arkadaşlar ağ hatası diye iletim yüklenmedi sandım, 2 defa yüklenmiş. Konu sahibi arkadaşım sayfayı azıcık kirlettim kusura bakma

O zaman sen de pat pat saygılı bir üslupla yüzlerine söyle. Kavga etmek isterlerse kendileri bilir.
"Benden önce kim ilgi gösteriyordu size? Şu yaşta insanım. Bazı şeyler içten gelerek yapılır ve ben yeteri kadar arayıp hatır soruyorum. Siz bence bir kaç kursa falan gidin gezin daha aktif olursanız kafanızda kurup durmazsınız. Ben çalışan meşgul bir insanım evde oturup eşimin yolunu gözlerken sıkılan biri değilim" diye..
Eğer muhatap olmam dersen gönder eşin konuşsun.. Şimdi yapmazsan hep daha fazlasını isterler..

Kp arada lokomotif olayım derken sana yükleniyor. Bence biraz da eşini idare etsin sus onlar bilir diyerek. Ara dediğinde "çalışıyorum sonra ararım" de ama çok sonra ara mesela. Bir şey derlerse yoğunum müsait olmuyorum yorgunum falan de..

yenı nesil kayınvalideleri mükemmell olucak .
Yaşadınız yenı nesıl gelınleri

Ben de erkek annesiyim. Benim hiç kafam kaldırmaz sürekli birileriyle telefonda konuşmayı. O böyle yapmış bu böyle demiş diye konuşmalar falan..
Yalnızlığı seviyorum ben. Biraz karakter meselesi galiba gelsinler, arasınlar, ilgi göstersinler diye yapılan baskı..
Ben mesafeliyim ya kesin benim de mıç mıç annecim diye dolanan vır vır konuşan bir gelinim olur

bu konuları okuyunca demek ki yalnız değilmişim diyorum. maalesef benim kayınvalidem de her gün arar. hafta sonu günde üç kez bazen. kahvaltıya çağırır gideriz öğle yemeğine de kalın, öğle yemeği yeriz akşama şurda ne kaldı, akşam yemeği sonrası burada yatsanız olmaz mı. cidden bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. ki haftada iki gün gideriz evine.
eşim der şakayla karışık anne 15 ay askerlik yaptım iki kere aramadın şimdi neden kıymete bindim diye. ben de aramak istemiyorum yani sevmediğimden değil kendi annemle bile bazen bir hafta konuşmam ama eşimin ailesi beni cidden boğuyor. çözüm ne bilmiyorum ben de...

Cozumu esine soyle esin de uygun bir dille anlatsin

Asıl çocuğunuz olursa büyük sıkıntısı bekliyor sizi torunum da torunum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…