- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
yenı nesil kayınvalideleri mükemmell olucak .Ay sistim
Bir erkek cocuk annesi olarak diyorum ki
Bu kaynanalarin hic mi isi yok yahu? Hic mi gezmeye gitmiyorlar? Hic mi esleriyle vakit gecirmiyorlar? Hic mi evde isleri gucleri yok? Benim is cikis saatlerine denk gelen zamanlarda deli gibi hazirligim oluyor banyo yapayim yemek hazirlayayim (aperatif dahi olsa) bir suru is. Derdim gelin isten ciksin da bize gelsin olmaz yani. Nasil bir psikolojideler anlayamiyorum. Aksina gelme kizim evine git dinlen uzat ayagini keyfine bak nabacan beni derim sahsen
Onlar senin yüzün e nasıl söylüyorlarsa nasıl hesap soruyorlarsa aynı şekild e yapacaksın. Kisasa kisasArkadaşlar sınır nasıl belirlenir ? Böyle yüzümüze söylediklerinde nasıl davranılır? Ne cevap verilir gerçekten bilmiyorum ....
ne yazık ki varıyo zaten. Siz şu an gönüllerini yaptığınızı mı sanıyosunuz? Ooo onlar sürekli eksik bulmakla meşgul size.Zaten seyreltmeye çalışıyorum ama bu seferde babası arayıp ara diyor. Yada kalkıp onlara gittiğimizde yüzümüze söylüyorlar . Kızıyorlar hatta. Daha önce bi kaç küçük olay oldu pat pat yüzüme hesap sordular neden böyle yaptın diye. Çok bozulmuştum. Yani bunun sonu daha büyük kavgaya varacak diye korkuyorum .
Kv ve ailesi ile iki haftada bir gorusmek en idealidir.
haklsınız abartıyorlar..10 15 gün yeterlidir . Çünkü abartıyorlar cıvıtıyorlar .
Zaten seyreltmeye çalışıyorum ama bu seferde babası arayıp ara diyor. Yada kalkıp onlara gittiğimizde yüzümüze söylüyorlar . Kızıyorlar hatta. Daha önce bi kaç küçük olay oldu pat pat yüzüme hesap sordular neden böyle yaptın diye. Çok bozulmuştum. Yani bunun sonu daha büyük kavgaya varacak diye korkuyorum .
yenı nesil kayınvalideleri mükemmell olucak .
Yaşadınız yenı nesıl gelınleri
Cozumu esine soyle esin de uygun bir dille anlatsinbu konuları okuyunca demek ki yalnız değilmişim diyorum. maalesef benim kayınvalidem de her gün arar. hafta sonu günde üç kez bazen. kahvaltıya çağırır gideriz öğle yemeğine de kalın, öğle yemeği yeriz akşama şurda ne kaldı, akşam yemeği sonrası burada yatsanız olmaz mı. cidden bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. ki haftada iki gün gideriz evine.
eşim der şakayla karışık anne 15 ay askerlik yaptım iki kere aramadın şimdi neden kıymete bindim diye. ben de aramak istemiyorum yani sevmediğimden değil kendi annemle bile bazen bir hafta konuşmam ama eşimin ailesi beni cidden boğuyor. çözüm ne bilmiyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?