- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Yetinmezler ne yaparsanız yapın.dolayısıyla duruşunuz ve tavrınız net olsun.bu nedir ya?bıraksınlar insanları kendi hallerine huzursuz etmesinler gelinler hergün de gider.ama böyle davrandıkça gidecekse de gitmiyor insan.bu hafta tam 1 ay olacak gitmiyorum.oğlu gidip görüyor.baskı yapıp evimde gram huzur bırakmadığı günlere saysın sevgili kvcim.ve gitmeyince evimde de huzur oluyor
Ben de sizin gibi gönülleri hoş olsun diye 2-3güne bir en geç haftada bir gidiyordum onca yaptığı şeye rağmen!ama baktım ben gittikçe daha fazlasını istiyor karar aldım ve bunu eşime söyledim.tabi en başta tavır yaptı surat yaptı filan;eğer oraya gidip geldikten sonra bu evde huzursuz olursak surat yaparsan sen tamamen annenin yanına git!dedim.kvde gittiğimizde surat yapıyorsa laf sokuyorsa hiç altta kalmadım.bazen şakayla karışık bazen çok ciddi ve net söyledim söyleyeceğimi.mesela bi gün dedi ki;arya dede babaanne tanımıyor ki getirmiyosun çocuğu!gülerek aynen şöyle söyledimNasıl yaptınız? Gitmemeye yani?
Salak lafı yakında gerizekalıya döner, oradan küfre gider.Bende mi sorun var anlamıyorum. Gerçekten artık kendimi suçlar oldum. Eşimle 2 gündür kavgalıyız. Dün akşam için eşimle planımız vardı. Onlarla ilgili konular açıldı ve kavga ettik. Plana gitmedik. Daha sonra barıştık. Akşam dedim ki evde çok sıkıldım artık yarın akşam bişeyler yapalım. Öğlen buluşup bütün gün onlarla olacağız zaten. Akşam da planımız vardı deyip gidelim. Ama bu akşam da maç var eşimde onu izlemek istiyor ailesinde. Bütün gün onlarla akşam da maç hiç canım istemedi. Zaten evde olmaktan bunalmıştım. Olmaz pazartesi çıkarız dddi . Maç izlemek istiyorum ddi. Bende o zaman ben arkadaşımla buluşayım sen yine maçı izle ddim. Bana bi anda çok kötü bağırdı salak mısın sen annemleri bırakıp arkadaşınla mı buluşacaksın diye. Dünden beri kötüyüz. Özür diledi ama sadece bağırdığı için. Kendini haklı görüyo.
Bende mi suç hanımlar lütfen doğruyu söyleyin. Çok abes olmayacak bişey mi söyledim? Zaten bütün gün onlarlayız ben mecbur muyum akşamda olmaya. Eşim keyfine bakıp maç izleyecek ben sohbet etmek zorundayım . Sohbet de ederim hep ettim ama bu kadar bunalmışım hiç bişey yapamışız kendimize özel. Üstelik son zamanlarda olanlardan dolayı onlar yüzünden de gerginim. Hala kavgalıhız bugün gitmemeyi düşünüyorum ama suçum varsa söyleyin ne yapmalıyım
Ben olsam arayacağım varsa bile aramazdımArkadaşlar yeni evliyim. Özünde iyi bir insan olduğunu düşündüğüm veya umut ettiğim kayınvalidem sürekli huzurumu kaçırıyor. Eğlendiğimizden beri sürekli baskı kurmaya bizi yönetmeye çalıştı . Ama dilinde hep ben sizin mutlu olmanızı isterim bize bir Güler güz gösterin yeter sözleri vardı belki günde 10 kez. O kadar çok olay oldu ki şimdi bunları tek tel anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum. Ama şimdi anlatacağım konunun evveliyatı da çok. Buna göre yorum yapmanızı isterim. Bugün yine kayınbabam beni arayıp anneni ara şunu bunu de nasılsın iyi misin de dedi. Tamamı ile arayı bulmak için yapıyor biliyorum . Demek ki kayınvalide evde söyleniyor hakkımda sürekli. O da çözümü böyle olmuş. Bu ilk değil . 3. Veya 4. Daha öncede böyle yaptı ama aradığımı annene söyleme ara şöyle böyle de ddi. Bi gün onun gününe geç kaldım Eve girmeden babası anne işten geç çıktım omdan oldu de ddi. (Ki işten çıkıp apar topar gidiyorum zaten) baba zaten öyle anca gelebiliyorum dedim ama olsun yine de söyle sen. Ne yapacağımı ne diyeceğimin söylenmesinden nefret ederim küçük de değilim koca kadınım. Bu arada bu hiç aramadığını veya görüşmediğimizi zannetmeyin . Zaten 2 gün önce görüşmüştük beni aradığında. Sık sık görüşüyoruz. Moralim çok bozuldu eşimde sordu anlattım. Ben babamla konuşurum sana böyle demesin diye ddi. Anlayışlı davrandı . Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Çocuk gbi şikayet etmiş gbi. Aralarını bozacak gbi. İçimde hep böyle korku var. Nasıl mantıklı davranırım ne yapmalıyım? Bu Arada daha önce böyle dediğinde hep aradım hadi benden çıksın ddm eşime de sen bişey deme dedim ama şuan anladım ki bunun sonu yok. Ben yaptıkça sürekli istiyorlar. Bu arada çok güleryüzlüyüm sık sık gidiyoruz bazen 3-4 güne bir ama mutlaka en az haftada 1 görüşürüz. Çalışan insanım ama bişeyler yapıp götürürüm . Sadece aramayı azalttım. İlk zamanlar daha sık arıyordum ama ona da laf ettiklerini duyunca aramayı bıraktım, oğlundan daha uzun konuşmamıza rağmen. .çok bunalıyorum böyle baskılardan kendi ailemden görmediğim baskı: bu arada eşim annemi 2 ayda 1 anca arar. Aynı şehirde olmadığımdan görüşmeyiz de. Ama annemin daha tek bi laf ettiğini duymadım
Ben yıllardır evliyim karşı komşum olan kayınvalidem hafif bir soğuk algınlığı geçirdi o gün annemi neden aramadın diye eşimle tartıştık normalde evimde çorbasını bile yapıp götüren bir insandım hasta olduğunda ama hiç karşılık görmedim malesef ki bu olay olduğundan bir kaç gün önce narkoz alarak bir operasyon geçirmiştim k.validem bırakın gelmeyi geçmiş olsun bile demedi benimde iki oğlum var kısmetse iki gelinim olacak oğlum benim oğlum zaten ben asıl gelinime ilgi göstermeliyim ki beni rakip olarak görmesin sevsin değil mi
Ne yapacakmış bu ailesi seni anlamıyorum gerçekten bu erkekler ne kadar ilginç varlıklar sizin yerinizde olsam bundan sonra ailesinin yanında hep somurtup otururum bir seyede elimi sürmem öyle olmaz böyle olur alın size iyi gelinBende mi sorun var anlamıyorum. Gerçekten artık kendimi suçlar oldum. Eşimle 2 gündür kavgalıyız. Dün akşam için eşimle planımız vardı. Onlarla ilgili konular açıldı ve kavga ettik. Plana gitmedik. Daha sonra barıştık. Akşam dedim ki evde çok sıkıldım artık yarın akşam bişeyler yapalım. Öğlen buluşup bütün gün onlarla olacağız zaten. Akşam da planımız vardı deyip gidelim. Ama bu akşam da maç var eşimde onu izlemek istiyor ailesinde. Bütün gün onlarla akşam da maç hiç canım istemedi. Zaten evde olmaktan bunalmıştım. Olmaz pazartesi çıkarız dddi . Maç izlemek istiyorum ddi. Bende o zaman ben arkadaşımla buluşayım sen yine maçı izle ddim. Bana bi anda çok kötü bağırdı salak mısın sen annemleri bırakıp arkadaşınla mı buluşacaksın diye. Dünden beri kötüyüz. Özür diledi ama sadece bağırdığı için. Kendini haklı görüyo.
Bende mi suç hanımlar lütfen doğruyu söyleyin. Çok abes olmayacak bişey mi söyledim? Zaten bütün gün onlarlayız ben mecbur muyum akşamda olmaya. Eşim keyfine bakıp maç izleyecek ben sohbet etmek zorundayım . Sohbet de ederim hep ettim ama bu kadar bunalmışım hiç bişey yapamışız kendimize özel. Üstelik son zamanlarda olanlardan dolayı onlar yüzünden de gerginim. Hala kavgalıhız bugün gitmemeyi düşünüyorum ama suçum varsa söyleyin ne yapmalıyım
Ahh çok üzüldüm ben bu tavırlara anlam veremiyorum k.vdemin kızı yok en büyük ve yanında olan gelini benim annem Türkiyede yaşadığından inanın onu kendi annem yerine koymaya çalıştım haberi olmadan ihmal ediyor diye doktor randevularını bile alırdım bi tşk bi Allah razı olsun kızım demedi aksine ben unuturum al bu randevu kağıdını derdi bu bi küçük örnek daha neler var..Bi söz vardır yılan bile sıcağa akar derler aslında bizi kendilerinden uzaklaştıran yine kendileri.Saygımı hiç yitirmedim ama sevgi konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum malesef
Tamamen seninle aynı hisleri taşıyoruz demek ne diyim Allah bize sabır versinEvet saygi konusunda kendim onunla asla ayni davranmam ama sevgisi kalmadi icimde..sadece esimin annesi oldugu icin saygi duyuyorum..ya biraz akilli olsa sicak davransa bende yapici biriyim ama anca ara bozsunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?