• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin niyeti nedir?

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.418
448
123
İyi geceler kızlar akşam akşam kışlık hazırlıklarımı yaparken cnm sıkıldı ve sinirlendim kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse konuya gireyim eşim aşağıdaydı yukarı ütüsünü ve duşunu almak için çıkacaktı çocuktan dolayı aşağıda ders çalışıyor neyse kayınvalide demiş ki duygu ütülesin falan bana dedi eşim şakayla karışık ben tabi ezdim gürledim eşimde ben sana yap dedimmi yok dedi sen yapsanda ben yaptırmam dedi ikimizde calışıyoruz bu arada benim kızdığım eşimin beni savunmaması bana bunu demesi haksızmıyım

İyi geceler kızlar akşam akşam kışlık hazırlıklarımı yaparken cnm sıkıldı ve sinirlendim kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse konuya gireyim eşim aşağıdaydı yukarı ütüsünü ve duşunu almak için çıkacaktı çocuktan dolayı aşağıda ders çalışıyor neyse kayınvalide demiş ki duygu ütülesin falan bana dedi eşim şakayla karışık ben tabi ezdim gürledim eşimde ben sana yap dedimmi yok dedi sen yapsanda ben yaptırmam dedi ikimizde calışıyoruz bu arada benim kızdığım eşimin beni savunmaması bana bunu demesi haksızmıyım
Hiç birşey anlamadım🤷🏼‍♀️

Sizler mi herşeyi takıyorsunuz yoksa ben mi fazla rahatım tam çözemedim ama yakında çözeceğim. Az sabır 😜
Ya hayatı bu kadar zehir etmeyin kendinize gerçekten. Gülün geçin

Son düzenleme:
Duygucum bu şarkıyı sana armağan ediyorum

Aynı apartmanda olmak çok sıkıntılı.
İlla ki böyle şeyler yaşanır alt üst oturunca maalesef.
Belki konu küçük gözüküyor ama biz çalışan 2 yoğun insanız ve küçük çocuğumuz var bitik vaziyette işe gidiyorum üzerine böyle bişey çok sinirlendim küçük cocugu olanlar anlar halimi

Haklısınız, eşiniz anne sen nasıl gömleği duygu ütülesin dersin kaç yaşında kadın bunu söylerken utanmadın mı diyerek kapıyı çarpması lazımdı.
Gömlek ütülemek ne demek ya, tişört falan olsa neyse ama
Size küçük bir konu gibi gelebilir calışan Küçük çocuklu bir anneyim evde kendi iş paylaşımımız var

İç işlerimize karışması normal mi?
Evet normal . Hem altlı üstlü oturuyorsunuz hem de sizinle iyi geçiniyormuş altı üstü bir gömlek utuleyeceksiniz onu da yapın bir zahmet ne alaka ya ? Karışsın istemiyorsanız taşının ordan o zaman . Kesinlikle haksız buldum ben sizi .

Size küçük bir konu gibi gelebilir calışan Küçük çocuklu bir anneyim evde kendi iş paylaşımımız var
Benim de küçük çocuğum var ama bu esip gürlenecek bir konu değil ki. Ütü için müsait değilseniz şu an yapamam dersiniz olur biter.

Sizler mi herşeyi takıyorsunuz yoksa ben mi fazla rahatım tam çözemedim ama yakında çözeceğim. Az sabır 😜
Ya hayatı bu kadar zehir etmeyin kendinize gerçekten. Gülün geçin
Fıtrat meselesi sanırım ya. Bazen ben de arkadaslarıma anlatıyorum şöyle oldu böyle oldu gülüp geçiyorum falan diye. Salak mısın ya sen neden ezdiriyorsun kendini diyolar hemen :D halbuki baya ufak tefek seyler gğlerek anlattığım..

Eşim evlendiğimizden beri kendi ütüsünü kendi yapar duygu niye senin ütünü yapmıyo demiş
Ona neymiş ki? Küçük bir mevzu ama düzgünce bunu niye dediniz diye sorabilirsin? Ben diğer üyeler gibi azimsayamayacagim. Baskı, tahakküm böyle şeylere tepki gösterilmedikce büyüyor. Çok meraklı işe kendi utulesin.

Back
X