• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin niyeti nedir?

Evet normal . Hem altlı üstlü oturuyorsunuz hem de sizinle iyi geçiniyormuş altı üstü bir gömlek utuleyeceksiniz onu da yapın bir zahmet ne alaka ya ? Karışsın istemiyorsanız taşının ordan o zaman . Kesinlikle haksız buldum ben sizi .
İyimisiniz siz her evin bir düzeni var gece dakka başı uyanan bir bebeyle sabah 7 de işe gitde göriyim seni oğlu tüm gece uyayacak ben o halde işe git çalış eve gel yemek yap bide ütüsünü yapmış çokmu konuşmak için konuşmayın siz belliki yaşamamıssınız bunları

Yani kv üstüne vazife olmayan bi konu hakkında konuşmuş ama önemli olan sizin eşinizle iletişiminiz. Boşuna takılmayın bence başka derdiniz mi yok Allah aşkına. Eşinizle anlaşıyorsanız kv borazan öttürsün ne olmuş yani. Kusura bakmayın ama eşiniz de boş boğazmış. Annesinin dediği işine geldi herhalde size hemen yetiştirmiş 😅

Benim de küçük çocuğum var ama bu esip gürlenecek bir konu değil ki. Ütü için müsait değilseniz şu an yapamam dersiniz olur biter.
Derim derimde bunu eşime empoze etmesi saçma yani senin ütünü yapmıyor manasına getiriyor benim sinirlendiğim nokta o eşim ztn yapar niyetine kızdım

Fıtrat meselesi sanırım ya. Bazen ben de arkadaslarıma anlatıyorum şöyle oldu böyle oldu gülüp geçiyorum falan diye. Salak mısın ya sen neden ezdiriyorsun kendini diyolar hemen :KK70: halbuki baya ufak tefek seyler gğlerek anlattığım..
Ya ufak olabilir ama sesini çıkarmayınca insanlar daha çok üstüne geliyor ben bunu çok gördüm yüz buluyor

İyi geceler kızlar akşam akşam kışlık hazırlıklarımı yaparken cnm sıkıldı ve sinirlendim kayınvalidem alt katta oturuyor biz üzerindeyiz bugüne kadarda büyük bir problemimiz olmadı anlaşırızda bizide çok düşünür neyse konuya gireyim eşim aşağıdaydı yukarı ütüsünü ve duşunu almak için çıkacaktı çocuktan dolayı aşağıda ders çalışıyor neyse kayınvalide demiş ki duygu ütülesin falan bana dedi eşim şakayla karışık ben tabi ezdim gürledim eşimde ben sana yap dedimmi yok dedi sen yapsanda ben yaptırmam dedi ikimizde calışıyoruz bu arada benim kızdığım eşimin beni savunmaması bana bunu demesi haksızmıyım
Biraz eksik yazmışsınız.

O eşinize söylemişse siz de eşinize gülerek "1950lerde yaşayan ev hanımı zannediyo heralde annen hâlâ bizim yaşantımızı" deyip dalgaya alabilirsiniz. Erkekler kolay etkilenen varlıklarsa sizin söylediginiz de mantıklı gelecektir zaten 😁 direkt kaynananiz size böyle bir cümleyle gelecek olursa da yine gülerek "annecim sene 2023, ben de çalışıyorum ve bizim zaten iş paylaşımımiz var o işler artık öyle yürümüyor" deyip hem kavgaya girmemiş olursunuz hem de gerekeni söylemiş olursunuz 😉 uslup sert olunca doğru bile söylemiş olsanız insanlara batıyor ve haksız görüyorlar. Uslubunuzu oldukca yumuşak tutarak güler yüzle söylerseniz birçok sorun çözülecektir sizin de içinizde kalmamış olacak 😁

Oglusunu utu yaparken gormek agrina gitmistir. Kendi gomlegini utulemesi ayip bi sey degil ben olsam bi sonraki gorusmede bunu tatli bi dille bi sekilde anlatirdim.
Duygu utulesin demesi şık degil, ama sizin de esip gurlemeniz şık olmamis.
Şıklığı geçtim hakkaniyetlimi sizce ben küçük cocukla yarı uykuyla işe gidip çalışıp yemek yapıp evi cekip cevirmeye uğraşıyorum eşimden Allah razı olsun elinden geldiğini yapar ikiletmez ama kendisi bence bu duruma bozuluyor ben ev hanımı olsam yapmasam bi derece hak verecem

Mizaç olarak böyleyim bir konuda haklıysam ve sinirlendiysem bunu aşırı belli ederim
Siz bilirsiniz ama üslup karşı tarafta algıyı değiştirir, esip gürlemeden de sinirli olduğunuzu belli edebilirsiniz.
Yine de sonuç olarak eşinize söylemişsiniz, bir daha tekrar edeceğini sanmıyorum

O eşinize söylemişse siz de eşinize gülerek "1950lerde yaşayan ev hanımı zannediyo heralde annen hâlâ bizim yaşantımızı" deyip dalgaya alabilirsiniz. Erkekler kolay etkilenen varlıklarsa sizin söylediginiz de mantıklı gelecektir zaten 😁 direkt kaynananiz size böyle bir cümleyle gelecek olursa da yine gülerek "annecim sene 2023, ben de çalışıyorum ve bizim zaten iş paylaşımımiz var o işler artık öyle yürümüyor" deyip hem kavgaya girmemiş olursunuz hem de gerekeni söylemiş olursunuz 😉 uslup sert olunca doğru bile söylemiş olsanız insanlara batıyor ve haksız görüyorlar. Uslubunuzu oldukca yumuşak tutarak güler yüzle söylerseniz birçok sorun çözülecektir sizin de içinizde kalmamış olacak 😁
Babam çalışırken kendi gömleğini çoğu zaman kendi utulerdi.Halen de öyle.Annem ev hanimiydi.Hatta babannemle yaşıyorduk.Zor kadındı babannem ama oğluma iş yaptiriyosun demezdi anneme.

Küçük yaştan beri iş hayatına atıldım ve kendimi çok savunmak zorunda kaldım ailevi olarakta kendimi kimseye ezdirmemek için o yüzden böyle biri oldum çıktım malesef

Derim derimde bunu eşime empoze etmesi saçma yani senin ütünü yapmıyor manasına getiriyor benim sinirlendiğim nokta o eşim ztn yapar niyetine kızdım

Bence haklısın böyle böyle herşeye karışmaya başlar senin annen karışıyor mu yoo.. Kvler karışmasın bir zahmet başka evin dinamiğine. Sen çalışan bebekli bir kadınsın duygu durumların belki de hassas karışmasınlar oyuzden uzak oturmak en mantıklısı her zaman..

Şıklığı geçtim hakkaniyetlimi sizce ben küçük cocukla yarı uykuyla işe gidip çalışıp yemek yapıp evi cekip cevirmeye uğraşıyorum eşimden Allah razı olsun elinden geldiğini yapar ikiletmez ama kendisi bence bu duruma bozuluyor ben ev hanımı olsam yapmasam bi derece hak verecem
Hakkaniyetli de olmayabilir. Sonuc olarak esinizin annesi, kavga mi edeceksiniz, arayi mi bozacaksiniz ne kadar surecek omur boyu mu? Esinize annenle gorusme mi diyeceksiniz silip atabilecek misiniz annesini? Hayir. O yuzden boyle cikislar iliskileri zedelemekten baska bir ise yaramaz. Sizden yasca buyuk ve anne statusundeki kisiye esip gurlerseniz sayginliginizi yitirirsiniz.
Uzgunum sizin hakli olusunuzdan bahsedemiycem, etkilere verdigimiz tepkiler bizi cogu zaman hakliyken haksiz konuma dusurebiliyor.
Icinde bulundugunuz zor kosullari kayinvalidenizle konusun derim, araya sogukluk girmesin. Empati kurun, esiniz sizin babaniza boyle davransaydi ne hissederdiniz?

Back
X