- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Yaşı büyük olduğu içindir canım bende kayınvalidem varken hiç önde oturmam sonradan gidip alicaksak bile kalkar yer veririm eşim bişey demez ama memnun olduğunu hissediyorum nolcak ki canım saygı buArkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Valla benim için hiç farketmez. Ben kayınvalideme teklif ettim. Oda olmaz sen otur dedi. O otursaydı da benim için sorun olmazdı. Hergün kayınvalidemle bir yere gitmiyoruz zaten ayda yılda bir. O otursa nolur ben otursam nolur
Ne oluyor ki öne oturunca???
bence değil ve gereksizArkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?