Arkadaslar herkesi tek tek cevaplayamadim kusura bakmayin cevap veren herkese teşekkür ederim(dalgaya alanlarda dahil) koltuk sevdasi diyene ayrıca teşekkür. Ben ön koltuk dedim oyuzden bazilari yanlis anladi. Esim arkada olsa arkada severek otururum onemli degil. Mesele eşin yanında olmak istemek ayrica eşimin teklifinin yersiz oldugunu düşünmem. Çünkü aramizda tercih yapmis gibi oldu. Kv ile Aramizda başka sorunlarda oldugundan o karışmamalı Önü arkayi saygıyla bagdastirmayi anlamiyorum o teklif etmeseydi ben etseydim keşke.Ayrica esim aile ile oturulan yemek sofrasinda ben ayri yere düştüm neden yaninda oturmadim diye sorun cikarmisti. (ki benim elimde olmayan sebeplerden dolayı) Madem okadar önemsiyor yaninda olmamı bu başka konulardada oyle olmalı bence. Aslinda kv'nin yeri benim yerim degil esimin tutumu benim icin onemli olan. Sunuda soyleyeyim sanki aile saadetini kucuk birseyle bozuyormusum gibi algilayanlar olmus ben asla boyle bir meseleden sorun cikarmam esim icimde hicbirsey tutmami istemedigi icin sadece rahatsizligimi belirttim oda sebebini soyledi okadar. bunu tartismaya cevirecek bir insan degilim hakli olup olmadigimi baskalarinin gözünden gormek istedim tekrar teşekkürler