• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin ön koltuga oturması normal mi?

Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Eşim değil ama ben teklif ederim sen öne geç diye o da oturmak istemez ama ben ısrar ederim sonuçda büyüğümüz arkamda oturtamam değil mi ama eşinizin teklif etmesi tuhaf

Arka koltukta oturunca eşinizden uzak mı oluyorsunuz? Eşinizin teklif etmesi de gayet normal sizin anneniz olsa ona da teklif edebilirdi büyüğü diye. Bazı yaşlı kişiler ayaklarını rahat uzatacağı için önde oturmak isteyebiliyor. Böyle ufak şeyleri kafanıza takıp dert edinmeyin bile

erkek çocuklar biraz büyüdü diye onu öne oturtup kendi arkada oturan, aman kv otursun diye arkaya geçen kadınları anneleri hep ezik bulmuşumdur. Herkesin yeri bellidir. Bu düzen olmazsa aile dengesi bozulur buna inanırım. Velhasıl bence tuhaf...

ben oturuyorum kayınvalidem kendisi arkada oturuyor . Ama bi keresinde eşim anneme yer ver o otursun dedi ben arkada oturdum hep onunla ilgilendi çok bozulmuştum ama ondan sonra hep ben oturdum . Ben artık çok önemsemiyorum önü . ama yani bencede senin oturman lazm

Su on koltuk kavgasini hic anlamadim, anlamayacagim da. Bu kadar bos bir sey olabilir mi ya. Yok ben oturdum, yok annesi oturdu. Bu neyin ego tatminidir ki. Kim oturursa adami o mu kazaniyor, ne bu...

Bence normal değil ama anne babamız yasindakilerin böyle bir ön koltuk takıntısı var sanki önüyle arkası başka yere gidiyor. Ama benim böyle bir takintim yok o yüzden sorun etmiyorum. Tabii en güzeli eşlerin yan yana oturmasi bence.
Siz sorun ediyorsanız eşinizle konuşun.

Kayinvalidenle baska sorunun var mi? Eger baska meseleniz yoksa bosver. Kadinin hosuna gidiyordur bir sureligine de olsa bunu yasamak. Hatta bir dahaki sefer sen israr et oturmasi icin o atlamadan. Yani senin bunu mesele etmedigini anlasin.

Ama eger baska sorunlariniz da varsa kaptirma tabii koltugu :)
Onemli olan niyet. Benim kayinvalideyi anlatayim. İlk evlendigimde birinci ayimiz dolmamisti daha, bayramda baska bir sehre gidiyoruz. Esimin arabasi da su coupe denen iki kapili arabalardan. Ben kendim teklif ettim one oturmasini. Ben de arkaya gectim ama arabanin arkasi basik, sikici, arka camlar acilmiyo. Ben fenalik geciriyorum oyle sikisik dar kapali yerlerde duramam midem bulaniyo falan. Kayinvalide sonradan benim olmadigim bir anda arkaya oturdu diye surat asti demis esime. Zaten fitneleri yuzunden ne olduysa oldu ayriyiz.
Neyse konuyu dagitmayayim benim annem erkek kardesim evlense asla one oturmaz mesela. Ayirmaz cifti. Ama saglik sorunu olur ya da arabanin arkasi dardir falan rahat edemezse kayinvalide oturur tabi. Saygiyla bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum.

Tabikide normal annesi varken ön koltuğa senin oturman tuhaf bence. Sahsen eşim demeden annesi yada babasıyla aynı arabada gidiyorsak one oturması için ben davet ediyorum. Böyle ufak şeylere takılmayın otursun nolcak

bu ön koltuk sevdası nedir anlayamıyorum ben ya... kayınvalidem yok ama annem varsa ben hemen arkaya geçerim ön koltuğu anneme bırakırım.nolcak ki buyukler önde ben arkada eşimle aynadan bakişarak romantik takılarak gidiyoruz

Hanımefendi hayat öyle kısa ki neden kendinizi mutsuz etmek için ugrrasiyorsunuz. ?
O otursa ne olur siz otursaniz ne olur? Etrafa mutluluk saçmak için önce siz mutlu olmalısınız,
Bana göre gereksiz olan ve bu derece Basitleştirilmiş ego savaşına ne gerek var??
Tamam anlıyorum 2 kadın aynı adamı seviyor tüm sorun bu ama koltukmus vs abartılı değilmi sizin degeriniz arabada Nerede oturduğunuz ile belirlenen bir noktada mi?
Yapmayın siz insanları Sevin onlarda sizi sevecektir

Ben Kv'yi zorla oturturum o oturmaz, ama ona teklif etmeden asla öne oturmam, bence ayıp olan bu...

Keza annem babam varsa hep önü onlara veririm, eşimle arabada yanyana oturmayınca nikahım düşmez sanırım, öyle bir kural da yok..

Kimi kaynana ön koltuk meraklısıdır. .
Nereye oturduğu pek önemli değil. .
Bende öne oturabilirsin derim . .
Oturmak istemez. .

Şu öne oturma merakı nedir anlamak. Öne kaynana oturunca inciler mi dökülür. Bu kendine dert yaratmaktan baska bir şey değil.

Bence büyütülecek sorun değil.Benim annem olsa ben de sorarım "Anne öne oturmak ister misin ?" diye.Birilerini arka plana attığım için değil.Rahat etsin ,istiyorsa geçsin diye.Bence sorun yapmayın ,eminim eşinizin aklına bile gelmemiştir böyle düşündüğünüz .Erkekler pek ince düşünemiyor maalesef

Cok alakasiz aslinda fakat büyükler önde oturuyor. Bu saygi olarak görülüyor. Bende hep kv'dene sorarim önde oturabilir diye. Bazen oturur, bazen oturmaz. Hicte beni rahatsiz etmiyor. Bende mesela arkada cep telefonumda kk'üne bakiyorum yada oyun oynuyorum.

Bunun büyütülmesini cidden anlayamiyorum. Sadece araba koltugu yahu! Herseyide rekabete cevirmeyin hanimlar.

Senin öne oturman bırkere ayıp büyük o ve senın kayınvalden oglunun yanına tabıkı de o oturur.Saygı geregı doğru olanda budur nedir bu kıskançlık.

Back
X