- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi pink_panther
-
Canlarım yanlış anladınız. Ben zaten evlenince gidip gelerek büyük fedakarlık yapmış olacam ki bu bile büyük bişey benim için. Çünkü ben gezmeyi pek sevmem. Ama eşim için tabiki annesine misafirliğe gidcez ve saygıda asla kusur etmeyen bir insanım. Etmem de. Ama ya daha fazlası olursa derdine düştüm. Bide şunu söyleyim ben bu derdim var bölümünü okuduğumdan beri paranoyak ve önyargılı biri olmaya başladım. Gerçekten eskiden böyle değildim. Şimdi herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum ve her şey sorunmuş gibi geliyor bana
Henüz evli değilim ama böyle bir derdim var. Evlendikten sonra kayınvalidemlerle aynı memlekette yaşamama rağmen gelip bizde kalır diye düşünüyorum. Çünkü gezmeyi çok seven birisi kendisi. Bense aksine misafirliği hiç sevmeyen birisiyim. Aslında anlatsam çok uyuşmazlıklarımız varda... Şuan ki sorunum bu ama belkide kuruntu. Gelip benim evimde yatar diye düşünüyorum. Ve ben yatılı misafiri sevmem. Yatılı ağırlıycaksamda sevdiğim arkadaşlarımı ağırlamayı severim. Arkadaşlar ben mesafe koymak istiyorum. Nasıl başarabilirim?
fesupanallahh hiç evlenme arkadaşım madem öylee... şuna bakk yaa daha evlenmeden kadını nasıl geri püskürtürüm diye düşünüyorrakannehir dediğim gibi siz hiç evlenmeyin ve o çok sevdiğiniz adamın annesi yerine çok sevdiğiniz arkadaşlarınızı bol bol ağırlayınn:hulya:
.
eviniz ayri olacakmis daha ne istiyorsunuz
birde kayinvalidesiyle beraber yasayanlari düsünün
sizin kayinvalideniz bir kac günlügüne misafir gelmis cok mu
Ne diyosun cnm? Anasıyla mı evleniyom oğluyla mı? Herkes yerini yani nerde durması gerektiğini bilecek.
kısss yıldızz ben yarın benimkiylen konuşçammm annene şimdiden söyle bize yatıya gelemez diye sende aç hemen bir tell diyiver güzelimm... sonra gelirler filannsempatiksalakcinni
Bende nişanlıyım..
evlenme kararı alırken şu soruları sordum kendime..
eşim mesleğini, maaşını,parasını v.s kaybedebilir yanında olabilirmiyim??..
yatalak hasta olabilir , elini kolunu v.s kaybedebilir yanında olabilirmiyim ??
ailesinden herhangi biri bize muhtaç olup bizle kalırsa yaşayabilirmiyim??
annesi babası hasta olabilir bakabilirmiyim..
hiç düşünmeden evet dedim...
çünkü evlilik budur.. hayat her zaman laylaylom geçmez...
küçük hesaplar yapma bence..
ha birde başka bir ihtimal var sende onlara muhtaç olabilirsin..
gelseler diye gözün kapılarda bile kalabilir hayattt..
allah kimseeyi düşürmesin..
analar size oğul doğurup,yetiştirsin sonrada ölsünler.en iyi çözüm bu galibaCADIARZU
Ne diyosun cnm? Anasıyla mı evleniyom oğluyla mı? Herkes yerini yani nerde durması gerektiğini bilecek.
Henüz evli değilim ama böyle bir derdim var. Evlendikten sonra kayınvalidemlerle aynı memlekette yaşamama rağmen gelip bizde kalır diye düşünüyorum. Çünkü gezmeyi çok seven birisi kendisi. Bense aksine misafirliği hiç sevmeyen birisiyim. Aslında anlatsam çok uyuşmazlıklarımız varda... Şuan ki sorunum bu ama belkide kuruntu. Gelip benim evimde yatar diye düşünüyorum. Ve ben yatılı misafiri sevmem. Yatılı ağırlıycaksamda sevdiğim arkadaşlarımı ağırlamayı severim. Arkadaşlar ben mesafe koymak istiyorum. Nasıl başarabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?