Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı?

Tabakası aynalı
Su oğlana varmalı hey:teytey:
Oğlan çok güzel ama
Anası olmamalı:hulya:

sizinki biraz böyle bir durum galiba.ama nişanlınız ileride annesini

kendi evinde yabancı gibi ağırlandığını ,görse ne hisseder?

Canlarım yanlış anladınız. Ben zaten evlenince gidip gelerek büyük fedakarlık yapmış olacam ki bu bile büyük bişey benim için. Çünkü ben gezmeyi pek sevmem. Ama eşim için tabiki annesine misafirliğe gidcez ve saygıda asla kusur etmeyen bir insanım. Etmem de. Ama ya daha fazlası olursa derdine düştüm. Bide şunu söyleyim ben bu derdim var bölümünü okuduğumdan beri paranoyak ve önyargılı biri olmaya başladım. Gerçekten eskiden böyle değildim. Şimdi herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum ve her şey sorunmuş gibi geliyor bana

Hayatta insanın basına ne geleceği hiç belli olmaz, kendi anneniz sehir dısındaymış, inş eşinizin annesinin gece sizde kalmasını gerektirecek bi olay yasamazsınız, yada yatılı kalmayı sevmediğinizi karsı tarafa aktardıktan sonra onlarda kalmak zorunda kalmazsınız..
Bence birazcık hoşgörü herseyi çözer, en azından bugünlerinizde sizin keyfiniz kaçmamış olur..

Boşver canım, sen burda okuduklarını basına gelirse tecrübe olarak kullan, bosver, pozitif enerji pozitif enerjiyi çeker, sen iyi düşünmeye çalış, kendini öyle bi sevdir ki seni üzecekler die korksunlar.. Sevmedilermi, gel o zmn beraberce çare buluruz.. Böyle negatif olursan, olmayan bi durum için korkarsan, sonra yukarda bahsettiğim mecburi durumlar çıkarsa hersey karmakarısık olur, yine sen mutsuz olursun..
Mutluluklar dilerim.. a.s.

.

eviniz ayri olacakmis daha ne istiyorsunuz

birde kayinvalidesiyle beraber yasayanlari düsünün

sizin kayinvalideniz bir kac günlügüne misafir gelmis cok mu

.

eviniz ayri olacakmis daha ne istiyorsunuz

birde kayinvalidesiyle beraber yasayanlari düsünün

sizin kayinvalideniz bir kac günlügüne misafir gelmis cok mu

kısss yıldızz ben yarın benimkiylen konuşçammm annene şimdiden söyle bize yatıya gelemez diye sende aç hemen bir tell diyiver güzelimm... sonra gelirler filannsempatiksalakcinni

Ne diyosun cnm? Anasıyla mı evleniyom oğluyla mı? Herkes yerini yani nerde durması gerektiğini bilecek.

üslüba bakarmısınız..

üzüldüm kayınvalidene senin gibi bir gelini olacağı için..

hele bir de akıl verenler var PES!!

gelin kaynana çekişmesini anlarımda daha evlenmeden hele ki ortada olumsuz bir olayda

yokken bu hesapların yapılması ne kadar iğrençç

ben dogum yaptıgımda kayınvalıdem gelip kalmadı bızde ben de bu yüzden üzülmüştüm..nıye bızde kalmadı dıye..gündüz geldı aksam gıttı.gerçi annem vardı...20 gün kaldı gitti..annem gıdınce de gelıp kalmadı...
gerçi kalsa da yapabılecegı bısey yoktu çünkü cocuk bakmayı bılmıyor kayınvalıdem..kendıde dıyor zaten bılmıyorum dıye..o calıstıgı için hep bakıcılar veya ablası bakmış..benım cocuklarım allaha emanet büyüdü dıyor kendısı..

Yoo tepkim gayet normal. Hangimiz eşimizin annesiyle akrabalarıyla da evlenmek isteriz ki? Yani insanı maalesef tek ilgilendiren şey eşi oluyor. Kardeşlerini annesinide sevdm ama asla gerçek anne yerini tutmuyor.

Belkide evlendikten sonra herşey değişecek. Çok sevecem ailesini ve onlarla hep vakit geçirmek isteyecem.Kimbilir? Benim ki biraz ileriyi en ince ayrıntısına düşünmekten kaynaklanıyo. Bugne kadar yalnız yaşamış olmam ve yalnızlığı sevmem benim bunları düşünmeme neden oluyor. Birde bu KK daki olumsuz kayınvalide profilleri. Yoksa neden sevmeyeyim ağırlamayı? Ama alışkın değilim sıkılıyorum

Bende nişanlıyım..

evlenme kararı alırken şu soruları sordum kendime..

eşim mesleğini, maaşını,parasını v.s kaybedebilir yanında olabilirmiyim??..

yatalak hasta olabilir , elini kolunu v.s kaybedebilir yanında olabilirmiyim ??

ailesinden herhangi biri bize muhtaç olup bizle kalırsa yaşayabilirmiyim??

annesi babası hasta olabilir bakabilirmiyim..

hiç düşünmeden evet dedim...

çünkü evlilik budur.. hayat her zaman laylaylom geçmez...

küçük hesaplar yapma bence..

ha birde başka bir ihtimal var sende onlara muhtaç olabilirsin..

gelseler diye gözün kapılarda bile kalabilir hayattt..

allah kimseeyi düşürmesin..

müthis bir gelin adayisiniz, umarim kiymetinizi bilirler

TEBRIKLER

yerimseniben

offfff offff ben şu olayı çözemedim gitti.... yakın mesafede oturupta başkasına kalmaya gidenleri anlamıyorum ben .bu kayınvalidede olsa,arkadaşta olsa,akrabada olsa aynı bence kardeşim oturdun,sohbet ettik,yedik,içtik..kalk evine git ev sahibine bu eziyet nedir yahu?ben şahsen annemlerde bile kalamıyorum..çok tek başıma kaldım evde sırası geldi korktum sabaha kadar uyumadım, ezan okununca uyuduğumu çok bilirim kayınvalidem alt katımda,,annemler 2 sokak ötede yinede kimseye gidipte yorgan döşek serdirmedim...ne kadar yakının olursa olsun ufak bir çocuk bile olsan sayende bir dünya yorgunluk oluyor ev sahibine yazık ya..bide insan biri oldumu yatamıyo,kalkamıyo,gece tuvaleti gelse aman ses olur diye kalkıp yapamıyo...ya uzak mesafeden gelmedikçe şu kalma işi gereksiz bence..

Açık açık söylersin
Ben yatılı misafir sevmiyorum diye
Bu kadar basit , ay kırılacakmış ,aman söyle olacakmış dersen kendini üzersin
Hoş şimdiden başlamışsın sen ..

ne bencilce. arkadaşlarınız kalabilir ama eşinizi doğurup yetiştiren ,onu bu yaşa getiren ,anneciği gelip oğlunun evinde 1 gece bile kalamaz. yazık gerçekten çok yazık. bazen bu kayınvalidere çokk üzülüyorum ben.

bende sevmiyorum bana yaptıklarından dolayı eşimde biliyor sevmediğimi ama eşimi çok seviyorum ve onun hatırana giderim hizmetde ederim sanki elime mi yapışçak yaptığımda da eşim çok mutlu oluyor ne istersem yapıyor ve onu mutlu görünce ben dahada mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…