- Konu Sahibi pink_panther
-
sadece arkadaşlarının kalmasını istiyorsan evlenme bekar evi aç otur arada sevgilin gelir
evlenince herşey laylaylom senin istediğin gibi olmuyor en ufak msafirliği sorun ediyorsun daha
Canlarım yanlış anladınız. Ben zaten evlenince gidip gelerek büyük fedakarlık yapmış olacam ki bu bile büyük bişey benim için. Çünkü ben gezmeyi pek sevmem. Ama eşim için tabiki annesine misafirliğe gidcez ve saygıda asla kusur etmeyen bir insanım. Etmem de. Ama ya daha fazlası olursa derdine düştüm. Bide şunu söyleyim ben bu derdim var bölümünü okuduğumdan beri paranoyak ve önyargılı biri olmaya başladım. Gerçekten eskiden böyle değildim. Şimdi herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum ve her şey sorunmuş gibi geliyor bana
evi bi oda bi salon tut, salon takımını yatak olmayandan al böylece kimse sende kalamaz ,ya da koyun koyuna yatarsınız :))))))
Henüz evli değilim ama böyle bir derdim var. Evlendikten sonra kayınvalidemlerle aynı memlekette yaşamama rağmen gelip bizde kalır diye düşünüyorum. Çünkü gezmeyi çok seven birisi kendisi. Bense aksine misafirliği hiç sevmeyen birisiyim. Aslında anlatsam çok uyuşmazlıklarımız varda... Şuan ki sorunum bu ama belkide kuruntu. Gelip benim evimde yatar diye düşünüyorum. Ve ben yatılı misafiri sevmem. Yatılı ağırlıycaksamda sevdiğim arkadaşlarımı ağırlamayı severim. Arkadaşlar ben mesafe koymak istiyorum. Nasıl başarabilirim?
Ne yani evlenince eşinin ailesi ile gidip gelerek büyük bir fedakarlık mı yapmış olacaksın???
Kusura bakma ama sen bu mantıkla evlenmesen daha iyi...
Kocamla mı evleniyorum ailesiyle mi demişsin ya... KOcanla evleniyorsun karı koca oluyorsun ailesi ile de aile oluyorsun.. Yani senin ailen kocanın, kocanın ailesi de senin ailen oluyor böylece kocamaaan bir aile oluyorsunuz....
Annenle ayrı şehirlerde olacakmışsınız.... Kocan dese ki ben yatılı misafirliği sevmiyorum annene gittiğinde kalmayacağız günübirlik gider döneriz.... Hoşuna gider mi?? YA da dese ki zaten ben günübirlik giderek bütük bir fedakarlık yapıyorum bir de üstüne yatılı kalamam....
Daha ne evlenmişsiniz ne bişey, ortada fol yok yumurta yok tutturmuşsun ya gelip bizde kalırsa...
Sevdiğim arkadaşlarım gelip kalabilir ama sevdiğim adamın annesi kalamaz... Hadi yaa...
Yarın öbürgün bebeğin olsa annen lohusa dönemi bakımı için sana gelip kalsın istemeyecekmisin??? Eşin dese ki bizde kalmasın ben yatılı misafr sevmiyorum otelde kalsın gündüz gelsin akşam oteline gitsin.. Ne düşünürsün????
Evliliği evcilik sanıp da evlilik yoluna adım atmayın.... Yoksa mutlu olamazsınız....
Aynı şehirdesiniz zaten kadın niye gelip sizde kalsın, hadi kaldı diyelim bi akşam sevdiğiniz kocam dediğiniz adamın annesi yatıya kalsa ölmezsiniz heralde....
Kendinze dert edecek mevzu ararsanız başınız dertten kurtulmaz...
Çok saçma ve gereksiz bir konu olmuş....
yarın öbür gün umarım sizin gelininizde size aynısını yapar.Sizi evinden içeri sokmak istemez ve oğlunuzda ses çıkaramaz umarım.Biraz ağır konuştum ama çok yalnış düşünüyosunuz.Diceksiniz ki ben gelinime böyle yapmam ileride.İnanınki herkes aynısını dio bu böyle kısır döngü gibi gidiyor.Eğer herkes dediğini yapabilseydi bu dünyada gelin kaynanalar arasında hiç tartışma olmazdı.
Kayınvalidemle aynı şehirdeyim 2 yıllık evli olucam yakında.arabayla 15 dk mesafemiz var ama evime 2 senede ancak 10 kere gelmemiştir...
Doğmamış çocuğa don biçilmiş gibi bir olay var burda.Anasını şimdiden istemiceksen oğluylada evlenme.Oturmaya gitmeniz bile büyük birşeymiş :) padişah torunumusunuz??
Kayınvalidenizi sevmeyebilirsiniz kimse sevmek zorunda tabikide diil ama size bir saygısızlığı yada sizin olmadığı sürece normal mesafeli davranabilirsiniz çok samimi olmassınız.eşinizde sizi annenizden koparsın hiç görüştürmesin.Nasıl hissedersiniz?Tabiki gelicek çocuğunun evine doğurmuş büyütmüş oğlunu herşeye karışmamak suretiyle tabiki.Ama siz şimdiden bunun derdine düşüp sorun bile yapıyorsunuz.Belkide kadın dünya iyisi bi kadın.Sizin gibi düşünenleri gördükçe çok korkuyorum...
Konu sahibesi, senin gibi gelinim olsa inadına inadına neredeyse hergün yatılı gelirdim evine. Maksat gıcık etmek. Bakalım naparsın o zaman. Artık saçını başını mı yolardın, sinir krizlerimi geçirirdin, bende karşıdan seyrederdim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?