Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı?

Bir insanın evi yakındaysa başkasında yatması doğru değil. Şehir dışından gelecek bir misafirden bahsetmiyorum yakında oturan birisinden bahsediyorum. Öyleleri de var.Çok duyuyorum.Ev düzenini yakından takip etmek için o şekilde sürekli yatıya gidenleri

Siz gelip gitmeyi bile fedakarlık olarak görüyosunuz.neden ailesiz yetim öksüz biriyle evlenmiyorsunuz ozaman?
aynı şehirde oturup yakın olupta kalan yoktur sanırım yada çok nadirdir.tuhaf birisiniz.bu yüzdende eminim çevrenizde kimseniz yoktur.umarım anneniz geldiğinde eşiniz annenizin kaldığını istemez.annenizi bi otele yerleştirirsiniz

siz çok yakın arkadaşınızda kalabileceğinizi belirtmişsiniz. ama kanı canı olan kadıncağız oğlunda kalamayacak. vay canına...

artık onlar sadece onun akrabaların değilki seninde akrabaların olacak, neden onlarla gülüp eğlenmek, bir aile olmak varken kendini kasıyorsunki? geniş bir aile olmak güzeldir

Yahu sizin anneniz size gelince rahatsızlık mı duyuyorsunuz kayınvalde de eşinizin annesi...
Misafirlerle bir tutulamaz ki...
Misafir ağırlamak zordur tamam telaşlıdır ama kayınvalden misafirden değil kusura bakma...

Benim için şuanda kayınvalidem hala misafir katogorisinde çünkü hala alışamadım. Belki bu yüzden zor geliyor. Acaba herkes için mi öyle? Yani evlendikten sonra daha farklı mı oluyor?bunun için ayrı bir başlık açyım. Merak ettim. Kayınvalidenizi anneniz gibi görebiliyormusunuz

ben ne diyorum size. geç kalmıştır o saatte evine dönemeyecektir. illa ev düzenini takip etmek değildir olay.
hep ters düşünmeye hep önyargılı bakmaya yoğunlaştırmışsınız kendinizi..

merak ettiğim bişi var kiradamı oturacaksınız.yoksa kayınvalidenler ev aldılarmı size?

Sinirlenme kuzucum sakin ol :teselli:
Seninde bir gelinin olacak hayırlısıylan sempatiksalakcinni

Bende ondan diyorum ya zaten. Allahım korusun böyle zihniyetlerden

mavruş sende bir kayınvalide adayısın, unutma.:hulya:

Aynen Okpitcim. Zaten şimdi anaymış, babaymış, halaymış teyzeymiş peeeh, kimmişki onlar Oğlanı alayım tamam, yok yaa, vermezler.kaydirigubbakcemile

Anaya, babaya saygınız yoksa, emeğe, yaşanmışlıklara hürmetiniz olsun bari. Eşinizi bu yaşa getiren, herşeyiyle ilgilenen, bilmem kaç yaşına kadar emziren, altını bağlayan, bilmem kaç yaşına getiren siz değilsiniz herhalde. Evlendikten sonra kahvaltı hazırlamak bile zor gelir size, eminim.

Emeğe, sevgiye, saygı:enbuyukkk:

hea.aynen.
.böyle düşünenler çöpsüz üzüm bulmalı, valla bak. hiç olmazsa o anneler acı çekmez.

Ya bi kere o kadının evi barkı yokmu?Neden gelip sizde kalsınki aynı şehirdeyseniz.demişsinizki aynı şehirdeyiz çok sık gelip gitme olur.eee biz gurbetemi gittik?herkesin uzak olması mı gerekiyor.Sizin aranızdaki mesafeye bağlı samimi olmak anladınızmı?İstesenizde istemesenizde eşinizi o doğurmuş anladınızmı?Annenizin sizi doğurduğu gibi.eşiniz sizin aileniz hakkında böyle düşünse ne yapardınız çok merak ediyorum lütfen cvp verin dobra dobra

müthis bir gelin adayisiniz, umarim kiymetinizi bilirler

TEBRIKLER

yerimseniben

teşekkür ederim bence herkesin böyle düşünmesi gerekiyor.. çünkü şuanda birçok kişi çoğu arkadaşımda dahil evlilik laylaylom gezicez tozucaz şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye düşünüyor.. sonra hayat kötü yönünü gösterdiğinde pat pat boşanmalar başlıyo..

kaydirigubbakcemile5

haa birde iki satırda bir aynı şehirde yatılı kalınmaz demişsin..

benim ablam evli aynı şehirdeyiz..üstelik evlerde yakın..

ben oraya gittiğimde dalarız muhabbete bakarız saat 1-2 olmuş..

haliyle kalırım orda..

2 oğlum var.sonumu düşünmek bile istemiyorumakannehirbilmiyorumkismile

Çok yanlış bir düşünce olurmu öyle yok daha neler. Sen evinde bacaklarını uzatıp TV izlemek istemezmisin ? Bulaşık sabaha kalsın demezmisin ama evde birileri varsa rahatın kaçar çok yanlış düşünüyorsun. Senin gibi gelin düşman başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…