- Konu Sahibi pink_panther
-
siz çok yakın arkadaşınızda kalabileceğinizi belirtmişsiniz. ama kanı canı olan kadıncağız oğlunda kalamayacak. vay canına...Aynı memlekette oturma durumu var ki bunu göza önünde bulundurmanızı ve yorum yapmanızı tavsiye ederim. Şehir dışında olsak tabiki gelip yatacak. AMa zaten aynı memlekette olduğu İÇİN görüşülüyor. Ve bende bunu kastediyorum. Ben ve annem bugüne kadar hep birisinde yatılı kalmaktan sakındık çünkü ev sahibi ister istemez panik oluyor. Çok mu kolay yatılı misafir ağırlamak ki ben normal misafire bile alışkın değilken. Misafir sevmemem de eleştirlecek birşey değil. Çünkü hayatta herkes birşeyleri ya sever ya sevmez. Bende misafire alışkın değilim ki bunu nişanlımda biliyor.Ben aslında bu konuyu açtım çünkü çok duyuyorum ve burda okuyorum. Gelininde yatılı kalıpta evi, düzenini, yaptığı yemekleri kontrol eden kayınvalideleri..İnsan ister istemez bunları düşünyor. Evlenmediğim içinde çok iyi tanıyorum desem yalan olur. Ben herzaman insanlara rahatzılık vermemekle uğraştım. Bir yere gittiğimde yatılı asla durmam çok yakın arkadaşım olmadıktan sonra. Asla gittiğim yerde yemek yaptırtmam. Çünkü rahatsızlık vermeyi HİİÇ SEVMEM. gerçekten bu bende çok kronikleşti. Bunu da çok abartmış olabilirim ama bir insana rahatsızlık vermek beni çok rahatsz ediyor. Aynı şeyinde benim için düşünülmesini isterim
Kayınvalidemle zaten aynı memleketlerde yaşıycaz gidip gelme olacak ki zaten o bile bana fazla geliyo. Çünkü eminim çok görüşülecek. Sadece ailesi değil akrabalarıyla da görüşmeler olacak. Bu bile maalesef yetiyo yatılıyı düşünmek istemiyorum.
Bir insanın evi yakındaysa başkasında yatması doğru değil. Şehir dışından gelecek bir misafirden bahsetmiyorum yakında oturan birisinden bahsediyorum. Öyleleri de var.Çok duyuyorum.Ev düzenini yakından takip etmek için o şekilde sürekli yatıya gidenleri
Sinirlenme kuzucum sakin ol :teselli:
Seninde bir gelinin olacak hayırlısıylan sempatiksalakcinni
bazıları oğlanı elimize geçirdik ya,aileyi falan unutsun,onların evine bile zoraki gitsin hatta gitmesin,iletişimide koparsın istiyorlar. annelik babalık,kardeşlik kavramını hiçe sayıyorlar. benciliğin üst sınırına ulaşıyorlar.
yazık bu tarz düşünen kızlarla evlenen, erkeklerin ailelerine.
Siz gelip gitmeyi bile fedakarlık olarak görüyosunuz.neden ailesiz yetim öksüz biriyle evlenmiyorsunuz ozaman?aynı şehirde oturup yakın olupta kalan yoktur sanırım yada çok nadirdir.tuhaf birisiniz.bu yüzdende eminim çevrenizde kimseniz yoktur.umarım anneniz geldiğinde eşiniz annenizin kaldığını istemez.annenizi bi otele yerleştirirsiniz
Bende ondan diyorum ya zaten. Allahım korusun böyle zihniyetlerden
mavruş sende bir kayınvalide adayısın, unutma.:hulya:
müthis bir gelin adayisiniz, umarim kiymetinizi bilirler
TEBRIKLER
yerimseniben
Konu sahibesi, senin gibi gelinim olsa inadına inadına neredeyse hergün yatılı gelirdim evine. Maksat gıcık etmek. Bakalım naparsın o zaman. Artık saçını başını mı yolardın, sinir krizlerimi geçirirdin, bende karşıdan seyrederdim seni.
Bencil gelin istemiyoruz.:enbuyukkk:
Bencil gelin istemiyoruz:enbuyukkk:
Bencil gelin istemiyoruz.:enbuyukkk:
Bencil gelin istemiyoruz:enbuyukkk:
Bende nişanlıyım..
evlenme kararı alırken şu soruları sordum kendime..
eşim mesleğini, maaşını,parasını v.s kaybedebilir yanında olabilirmiyim??..
yatalak hasta olabilir , elini kolunu v.s kaybedebilir yanında olabilirmiyim ??
ailesinden herhangi biri bize muhtaç olup bizle kalırsa yaşayabilirmiyim??
annesi babası hasta olabilir bakabilirmiyim..
hiç düşünmeden evet dedim...
çünkü evlilik budur.. hayat her zaman laylaylom geçmez...
küçük hesaplar yapma bence..
ha birde başka bir ihtimal var sende onlara muhtaç olabilirsin..
gelseler diye gözün kapılarda bile kalabilir hayattt..
allah kimseeyi düşürmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?