- Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
-
eş konusunda ve eşimin ailesi konusunda çok şanslıyım..
kayınvalidem hep över beni;yalnızken de;baskalarının yanında da..
yemek yapmayı pek bilmediğimi söylerdim baslarda;o çok güzel yapıyosun herşeyi der hep..
mesela yazın 30 kişilik bir sofra hazırlanır her gün eşimin memlekette..tüm aile orda toplanılır.
yine sofra hazırlandıgı birgün;çatal kaşık eksik çıktı sofrada..kayınvalidem kendi kızı hazırladı diye ona döndü;kızım fazla fazla koyun çatalı kaşıgı sofraya dedi..
bende "anne ben hazırlamıştım çatal kaşığı deyince;bana "o zaman sofra bezinin altındadır;biz görmemişizdir"dedi.düşünün gözümden kaçan bişey bile olsa;hemen örtbas eder..
hayatımda et pişirmedim;eşim dogulu..oralarda benim et yememem çok yadırganır;ille birileri laf sokar;kocana ne yediriyosun diye acıyarak bakarlar eşimin yüzüne;ama kayınvalidem hemen girer devreye;tüm misafirlerine ve bana çok güzel et pişirir gelinim der
güzellikk konusunda;eşimin memleketinde herkes över;boylu poslu güler yüzlü diye;eşimin annesi de öyle hep..
biz eşimle vakit geçirelim;birlikte gezelim süsleneyim çok hoşlanır.
bulaşık yıkatmaz kolay kolay;ellerin çok güzel senin der;ellerimi okşar;öper
onun benden tek istediği eşimle iyi geçinmem;asla yüzümü asmamam;hep gülmem..ve sürekli içten konuşmam..azcık yüzüm düşsün üzülür..
Allaha çok şükür ederim hep;sıkıntı yasayanlara Allah yardım etsin arkadaslar
Benim kv de herkesin ki gibi her şeye karışır. Söz, nişan, düğün 1 kere bile güzel olmuşsun demedi. Çünkü tek gördüğü oğluydu gözlerini ondan alamıyordu her seferinde oğlummm oğluummmm diye. Nikahta annemler trafiğe takıldığından nikaha yetişemediler akşam düğünde yanımda oldular. Nikahta ben annemler yetişemiyor diye gözlerim doldu o gelmiş annemlere sövüyor orada. bi de oğlunu övüyor yakışıklı oğlum en yakışıklı benim oğlum diye. Ben neydim orada eşek başı mı? O kadar kırıcı şeyler oldu ki. Öyle eleştiriyor ki her şeyi ne yüzünü görmek ne de sesini duyasım gelmiyor.
benimkide çok iltifat eder mesela
benim aldığım sana daha çok yakışıyo annenin aldığını giyme
sen güzel temizlik yapıyosun benim camları da siliversene
yaptığın kek çok güzeldi yarın misafirim gelcek banada yapıversene
kayınvalidem bana iltifat ediyo vallaaaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?