dünyanın en kusursuz insanını doğurmuş,büyütmüş,bana vermişsengözlerimebaksanab
bide iltifatmı edecek,beni idare ediyor o, alkisalkisalkis
olsa olsa budur bizim hikaye:teytey:
Valla benim kayınvalidem süper bi insandır. Çok iyi niyetlidir hem evlatlarına hem gelinlerine hiç kıyamaz.. Eltimle bana hep iltifat eder,kusurlarımızı örter melek gibi insan kısacası :1hug:..Ama kayınpederimklava: çok çektirmiş melek gibi annemize klava:
Temizkalplidir kayınvalidem.Geçen gün biri ''Biz de sizin gelin gibi uzun,manken gibi,sarışın kız arıyoruz.'' demiş.Hemen biz çok şanslıyız gelinimiz hem çok güzel,hem de kültürlü,iyi eğitimli ,demiş.opuyorumnanaktan Sürekli iltifat eder,sağdan soldan gelen iltifatları da hemen telefon açıp,iletir bana. kaydirigubbakcemile3
Kaşların dökülmüş çirkin olmuşsun
kara saçları hiç sevmem ne öyle kapkara(esmerim ve siyah saçlıyım işin ilginci oğlunun saçları benden kara)
derin bu resimde göbeğin çıkmış( 1 gram göbeğim yoktur)
çok uzun boylusun kazulet gibi(boyum :175)
ben ufak tefek kızları severim
oğlum çok yakışıklı onu kimler istedi kimler....
Makyajın ağır, bacakların çok kalın
bunlar iltifatsa evet sağolsun bana çok iltifat eder
Kaşların dökülmüş çirkin olmuşsun
kara saçları hiç sevmem ne öyle kapkara(esmerim ve siyah saçlıyım işin ilginci oğlunun saçları benden kara)
derin bu resimde göbeğin çıkmış( 1 gram göbeğim yoktur)
çok uzun boylusun kazulet gibi(boyum :175)
ben ufak tefek kızları severim
oğlum çok yakışıklı onu kimler istedi kimler....
Makyajın ağır, bacakların çok kalın
bunlar iltifatsa evet sağolsun bana çok iltifat eder
kayınvalideniz iltifat edermi size? kendine uygun olmasa bile güzel olana güzel dermi ?
benim kayınvalidem ne nişanımda ne düğünümde güzel olmuşsun kızım demedi !!! küçük bi ayrıntı belki ama içimde uhdedir.çünkü yeğenlerinin eşlerine dedi sadece bana yakıştırıp demedi saygıdeğer kayınvalidem ? sizin kayınvalideleriniz nasıldı ? görümcelerden zaten beklemiyorumda böyle motive edici sözler benneyaptımki
Allah razı olsun benim kayınvalidem her fırsatta beni çok sevdiğini söyler, Allahıma ne kadar şükretsem az seni bize nasip ettiği için der :)
evlatlarım neyse sen de benim için öylesin der :) çok seviyorum anneciğimi.
azar:
MAŞALLAH CNM ALLAH BOZMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?