kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

valla halinize dua edin bence. benim babaannem anneme " gelin " derdi. gelin sunu yaptı bunu yaptı. bana bile kızım filan demez torununum ben senin dimi bi güzel davran ama yooookkk. eve gelirim kim geldi derler " kız geldi " der. düşünün yani...

adımı söyler. bende kv den hiç kızım yavrum kelimesini duymadım ama beklemedimde.

hiçte takılmadım. en azından adımı biliyor ve söylüyor

Henüz, Evli Nişanlı Değilim,
ama kendisiyle tanıştık,
konuşuyoruz Telefonda, yüz yüze de görüşüyoruz..

Sevdiğimin ablası ile aynı adı taşıyoruz,
o yüzden bana Küçük Esra Diye Hitap Ediyor..
Çokta Hoşuma Gidiyor Küçük Esra Demesi :)
konuşmanın gidişatına göre Kızım da diyor..

Son düzenleme:
Yüzyüze görüşmediğimiz ve sadece telefonda konuşabildiğimiz için "Gelincim/gelinciğim" diyor :S Çok yapmacık. Kızım dediğini duymadım. Kayınpederim hep kızım der.

Demekki siz klasik bir kaynana olma yolunda hızla ilerliyosunuz.. Valla benimde oğlum var arkadaşlarına kızımda diyorum yavrumda hemde içimden gelerek. bu kaynana psikolojisini anlıyamıyorum. Ne bu kıskançlıkmı duygunuz nedir merak ettim ??? Kusura bakmayın sadece merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın lütfen

Ben evli de değilim nişanlı da değilim. Sevgilimin annesiyle arada sırada telefonda konuşuyoruz. Bunlar hep erkek kardeşler kaynana adayımın hiç kızı yok :) Sevgilimin birtane abisi evli işte onun ikiz kız çocukları var.
Bi gün sevgilimannem seni telefonuna "üçüncü kızım" diye kaydetmiş dedi :) Çok hoşuma gitti çok mutlu oldum :)

sebeb-i ruhum

valla hic dikkat etmedim yani konuyu okuyunca benim kayinvalidemde oyle seninki gibi samimiyizdir..hicte oyle yuksek beklentilerim olmadi bence hakkaten dertsiz basina dert ariyorsun...bence bosver ne dedigini sana nasil davrandigi onemli...

Neden fazla takıyorsun ki,bu kadar önemseme kaynana sonuçta ayakaları altına paspas olsanda değişmeyecektir.İmkanı olsa bir kaşık suda boğarlar..Yine senin kaynana adını söylüyormuş bizde ki erkek kardeşinin hanımı yani yengesi ile hemen hemen hiç görüşmez onu sevmez,ben kendisine ne kadar iyiysem ve anne diye hitap ediyorsamda bana seslenirken onun adını der..sonrada ay senin adını diycektim onu dedim diye güler((((kendince yanlışlık yapmış havası vermeye çalışır....

Bana da hep kızım ya da yavrum der. Sesleneceği zaman adımla çağırır. Başkasına bahsederken de X gelin der.
Ben ona nasıl anne diyor bahsederken nasıl söylüyorsam artık kendi annem babam dahil herkes annem deyince kimi kastettiğimi anlamaz

Kizim der yavrum der ne bilim yaf baska sekilde hic cagirmismiydi diye dusunmeye basladim simdi:) bana arkadasimsin sen benim der kendi oglundan ustun tutar ona bagirir valla evindede bir bardaga bile dokunmama izin vermedigi gibi bana geldigindede yaptirmaz ben tayildeyken eve temizlikci soktu geldigimde temiz gireyim diye beraber alisverise cikariz hicde oyle denildigi gibi paspas olsan yaranamazsin cinsten degil Cevremdeki herkes annem dahil cok sanslisin diyolar herkes kayinvalidesinden o kadar muzdarip ki bende sasiriyorum insan evladinin karisiyla cicuklariyla mutlu olmasini istemez mi ya

Son düzenleme:
benimki de kızım der yavrum der bazen aşkım der :) her zaman güzel konusur sağolsun hakkını yemiyim yani.

koptum ..
.........

koptum ..
.........

bazen sinirimden kopuyorum bende :))) kendide ailesinden pek ilgi görmemiş çok donuk yetişmişler sanırım ondan bide işte tuhaf bi insan alışamadım hala kişilik ve davranışlarına :))

napalım laa sinirden kopmaya dvam işte

bana sesleneceği zaman sadece adımı söyler,daha bu zamana kadar kızım,yavrum kelimesi duymadım.öle ortamda benden bahsederkende "gelinler" die bahseder

Evli filan değilim ama kendi ailemden gördüğüm birşey var..
Babam ve kardeşleri babanneme hiç anne dememişler hepsi hala "abla" diyorlar..
Küçükken sormuştum "Baba siz niye annenize,abla diyorsunuz" diye..
Bize öyle öğretti,öyle alıştırdı.. dedi
Hiç anne denilmiyor ona hala "abla" diye hitap ettiriyor.Yaşı olmuş neredeyse 67-69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…