kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

"annem" ya da "annecim"der benimki.
kendi çocuklarına da hep öyle hitap ediyor.

Tamam annem,
Olur annecim

gibi.

Tabi nişanlıyız halen,düğünden sonra ne olur bilemem :)

ben zaten alakasız alakasız insanlara gidip dedikodu yapan tipleri hiç anlamıyorum. hadi kankan olur oturup dertleşirsin de...

bi ara çalıştığım bi yerde yeni tanıştığım biri, bana saatlerce iş yerinde çalışan diğer kişileri anlatıp duruyodu. ben de sadece hıhı diyip susuyodum. çok sonra bana demişti ki 'sen hiç dedikodu yapmıyosun'... e yapmam tabi,yarın öbür dün de gidip benim konuştuklarımı onlara anlatmayacağın ne malum?

ayy kayınwaldecim heep bana kızım,güzelim,yavrum benim,canım diye hitap eder...ben de ona anne bile değil annecim derim...
bazen sırf espri olsun diyee kaynana nbr derim o da iyidir gelin senden nbr der:))) durur sarılır öper beni,kurban olurum seni yaradana canım kızım der:))) canım yaa...

Aynen öyle.
Diğer gelinini konu yapıyorsa senide mutlaka yapar ki eltim benden daha sıcak kanlıdır, hatırnazdır.
Ben daha mesafeli dururum.
Yinede yaranamadı kız onlara.
ben hiç yaranamadım tabii

Aynen öyle.
Diğer gelinini konu yapıyorsa senide mutlaka yapar ki eltim benden daha sıcak kanlıdır, hatırnazdır.
Ben daha mesafeli dururum.
Yinede yaranamadı kız onlara.
ben hiç yaranamadım tabii

ya bazen düşünüyorum, fesatlık yapmıyım diyorum, belki de kadıncağız söylediği gibi beni gerçekten ''kızı'' olarak görüyodur, onun için benimle başkaları hakkında bu kadar rahat konuşuyodur diyorum.. ama yok yaa daha evlenmeden önce çeyiz yerleştirirken, odada, beğenerek aldığım bi havlumu eline almış, 'biz olsak bunu yolda görsek ayağımızı takmayız'' derken bastığım da ta kendisiydi

O anda bitti işte.
İnsanın içindeki tüm güzel duygular bitiyor.
Sonra ağzıyla kuş tutsa nafile.

24 yıllık evliyim birkere bile ismimle hitap etmedi hepp gelin aşağı gelin yukarı doğrusu ben üzülüyorum ben ona anne diyorum canım cicimden vaz geçtim ismimle bile hitap etse razıyım yani çok soğuk bir kadın yaaaa

Bazen adımı söyler, bazende kızım. İyi geçindikten sonra hitap şeklinin önemi yok bence

Telefonda konuşurken "aşkım" der genellikle
Yan yanayken "kızım , yavrum "
Birisi ile tanıştırınca da "kızım" der.. Hatta gelini olduğumu söylemez bile.. Beraber tanıştığımız kişiler (hastanede vs ) öz kızı olduğumu sanırlar şekilde tanıtır çünkü

benim k.v. de adımı söyler. oğluna ve benim kızıma ise canlarım, yavrularım vs.. şeklinde hitap eder. kadının hakkını yemeyeyim ilk kez dün kandil için aradığımda kızım dedi. vayyy be, bunu da duydum ya:)) takılma bence de canım. ben de çok takmılştım bi ara, ben ona anne bile demem valla beni o kadar üzmüştür anneciğim derim. allah herkese ben gibi gelin nasip etin:))

wuhuuuuuuuuu o ne özgüven o:)))))

ne güzel biz öyle olamadık inş annemin geliniyle ilişkisi kayınvaliden ve senin ki gibi olur bitane gelinimiz olcak Allah tatlı dilli yüreği temz gelin nasip etsin bizimkiler zaten yere bastırmazlar onu

ne güzel biz öyle olamadık inş annemin geliniyle ilişkisi kayınvaliden ve senin ki gibi olur bitane gelinimiz olcak Allah tatlı dilli yüreği temz gelin nasip etsin bizimkiler zaten yere bastırmazlar onu

inşallah canım..Allah herkese bnmkisi gibi bir kayınwalde nasip etsin....bu iyiliği benden kaynaklanmıyor...hee hakkımı yemeyeyim ben de fena bi gelin sayılmam ama süper gelin de değilim:))) tembelim biraz çok iş yapmam,sadece çay doldurur bulaşık yıkarım oraya gidince...o da benim olduğum zamanlar ev işi yapmaz çünkü rahat oturamam sanki iş yapmamı istiyor imasında bulunmamak için:) hee bir de çok konuşurum ama gülerim fln ondan seviyor heralde beni:))) hamarat fln değilimdir...

Allah kötü niyetli gelinle karşılaştırmaz umarım annenizi çünkü anneniz ne kadar iyi olursa olsun karşıdakinin niyeti kötüyse ağzıyla kuş tutsa yaranamaz....karşılıklı bazı şeyler...

küçük çocuklara gülüm diyo ilk zamanlar ağız alışkanlığı banada diyodu sonrada utanıyodu :) artık demiyo.. kızım yada ayşenurum der nişanlıyız daha evlenince değişmez inşallah

kurban olurum yavrum der kızım der küçük kızım der.k.validem kendi anamdan iyi herzaman söylemişimdir.o da benim tombik annem.

biz eltimiyiz yoksa :)))))))))
aynı benim kaynana bu yahu. ama artık ben acayip resmiyim öle böle değil.

canım sevgilimin annesi beni çok sever yavrum ve Aslım der genelde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…