kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

benim ki bana gelin diye sesleniyor bende ona efendim kaynana diyorum ya alınıyormuş, öyle diyo bide oğluna söylüyo, eşimde sende kızım de o zaman dedi, karar aldım bundan sonra fadoş diyecem adı fadime de

benim ki bana gelin diye sesleniyor bende ona efendim kaynana diyorum ya alınıyormuş, öyle diyo bide oğluna söylüyo, eşimde sende kızım de o zaman dedi, karar aldım bundan sonra fadoş diyecem adı fadime de

fatoş süper bence, hem sempatik

gelin diyene kaynana denir doğru söylüyosun

:)))

valla kayınvalidem değilde ben ona adını söylüyorum. x'ciğim üstelik anneme ve tüm arkadaşlarımın annelerine, teyzeme vs ismiyle hitap ederim.

haliyle oda bana ismimle hitap ediyor, zaten isimler hitap şekli olsun diye konulmuyor mu :)) Ekstra canıma, cicime vs ye gerek yok.

süper valla, ben benimkine adıyla hitap etsem beni balkondan atar

En nefret ettigim sey “gelin” denmesi…birde bu soz karsisinda herhalde anne denmesini beklemiyorlar.

En nefret ettigim sey “gelin” denmesi…birde bu soz karsisinda herhalde anne denmesini beklemiyorlar.

benim ki bekliyor ki defalarca nefret ettiğimi söyledim adımı söyle dedim dili dönmüyormuş annem daha kolay bir isim koysaymış, ayşe, fatma, hatta semra ne güzelmiş töööbe tööbe be kadın dedim

gelin, eskiden köylerde kullanılmaz mıymış ya, ben hala kullanılmasına şaşırıyorum doğrusu, hani tanıştırılırken gelinim x derde, gelin diye seslenilmesi çok itici

benim ki bekliyor ki defalarca nefret ettiğimi söyledim adımı söyle dedim dili dönmüyormuş annem daha kolay bir isim koysaymış, ayşe, fatma, hatta semra ne güzelmiş töööbe tööbe be kadın dedim

adı batasıcamı demek istiyo ne demek ismini beğenmemek

adın ne merak ettin valla

olsun, isimler neden konuyo doğru söylüyosun:13:

Ama şunu da söyleyeyim eşimle aramda yaş farkı var ve kayınvalidemin benden 12 yaş küçükte torunu. Dolayısıyla hiçbir zaman gelin kaynana değil anneanne torun gibi olduk. Çok severim, çok sever öyle hiç hır gür falan olmadı olamazda, tipik tonton yaşlı. Mıncıklarım, ısırırım falan. O yüzden ismini söylememe alınmaz kıkırdar.

ne güzel canım işte, büyüklük komplexi yok, ego yok, şeker gibi kadın demek ki, yaşın önemi yokki önemli olan olgunluk, komplex sahibi olmamak

ne güzel allah muhabbetinizi arttırsın inşallah

benim kaynanam ismimle seslenirdi.kayınpederim gelin derdi.bir süre sesimi çıkarmadım.daha sonra birgün baba benim adım yok mu.adımı söylesen daha çok sevinirim dedim.birşey demedi.ağız alışkanlığı olmuş tabii durur mu geliiiiiin der sonra da admı söylerdi.ama zamanla alıştı adımı söylemeye

ne güzel allah muhabbetinizi arttırsın inşallah

benim kaynanam ismimle seslenirdi.kayınpederim gelin derdi.bir süre sesimi çıkarmadım.daha sonra birgün baba benim adım yok mu.adımı söylesen daha çok sevinirim dedim.birşey demedi.ağız alışkanlığı olmuş tabii durur mu geliiiiiin der sonra da admı söylerdi.ama zamanla alıştı adımı söylemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…