kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

Kızım der, gelin kızım der, ismimle hitap eder, sever ama beni, fiziksel olarak da manevi olarak da....

ben kayınvalidemden çok zor duyarım ismimi,hatta en son ne zaman duyduğumu bile hatırlamıyorum:)
genelde kızım der,yavrum der sürekli ve benimde bu çok hoşuma gider.
hiç kırmaz incitmez beni,el üstünde tutar,üzerime titrer...ilk gelinleri gözbebekleriyim sağolsunlar,Allah başımızdan eksik etmesin.

Son düzenleme:
baslarda fikirdelisi cim derdi, kızım, yavrum derdi. ben de ona anne derdim. sonra aramız bozuldu. sadece fikirdelisi demeye basladı arada da yavrum ve kızım ama kesinlikle samimi degil artık.. ben de ona X anne diyorum artık

kayınvalidem sever beni,

eşime ne diyorsa banada der;

''guuuzzuuuuummm,süürrrmmelliiiiiim,gurban olurum sana ''

benim ki adımı neredeyse hiç kullanmaz hep kızım der kayınpederimde güzel kızım der.adımı kullandıklarını çok çok nadir duyarım
ben bide cıvıgım azcık arada kayınvalideme elifcim naber derim :) o da güler bana hep

Son düzenleme:
gülüm gülüm der durur bana 5 yıl oldu hala tuhaf gelir...
benim adım var yahu.. ben sevmem öyle şeyleri ismimle hitap edilmesini isterim...

Kayınvalidem ismimle hıtap eder yıne o iyi, asıl kayınpederım adımı bıle kullanmaz gelin der.
Eşime soyledım,benım ısmım var ısmımle hıtap etsın dıye yok, hala gelin dıyor. Aileden olmadıgım her defasında hatırlatılıyor

bu konuya nişanlıyken takılmıştım..
nişandan itibaren anne demeye başlamıştım ben, o bana ismimle hitap ediyordu.
beni tanıştırırken "x'in nişanlısı" diyordu, gelinim bile demiyordu..
hani gelinim deyip bir övünsün diye beklerdim ama ı ııhhh:)

şimdi telefonda konuşurken "canım" diyor.
yüzyüzeyken, adımla hitap ediyor. bir iki kere kızım dediği olmuştur.
o da kendi evlatlarından görmediği ilgiyi ve yardımı gösterdiğim zamanlarda:)
"sağol kızım, ellerin dert görmesin" gibi..

kayınpederim nişanlandığımdan beri "kızım" diyor..

benim eşim şikayetçi daha çok..
babam ona bir kez olsun oğlum dememiş..
babam çok sıcakkanlı bi insan değil.. sadece bana özel bir sevgisi var.
bana "canım kızım- benim kızım" der bir kızkardeşim daha olduğu halde:)
bu benim babamla ilişkimden kaynaklanıyor ama, ona sıcak davranan ben olduğum için bana kayıtsız kalamaz:))
abimle konuşurken de pek oğlum demez adıyla hitap eder..

annem gelinine "x'im/annem/yavrum/kızım" der.
annem çocuklarına genel olarak "annem" der zaten..
bi de isimlerimizden türetilmiş lakaplarımızla hitap eder..

Ben yapı itibariyle soğuk biri olmama rağmen kaynanam beni çok seviyor olacak ki

Toplumda ben yeni girip onun elini öpmeye gidince birden sarılır ' bu da benim güzel gelinim ' der .. Kahkaha atar.. Kahkahaları meşhurdur zaten..

Normalde evine ziyarete gidince de özledim ya der..

Seviyo bence beni Hitap olarak ta genel de kızım der..

Ben de hep "geLin" oLdum saoLsun. Üstelik "ben seni annem gibi görmek istiyorum sen de beni kızın kabul et" dememe rağmen gelin aşağı , gelin yukarı devam ediyoruz bakalım

benimkide ismimle hitap eder garipsemiyorum çünkü
çocuklarınada oğlum kızım yavrum dediğini duymadım

ayyy şöyleee kayınvalidem olmadı herkesin gelinini över
daha bana güzel lafını duymadım daha bende kendimi en azından bana karışmıyolar diye teselli ediyomm

inanmassın ama bunu bende çok takarım.çoğu zaman ismimi bile söylemez düşün.şunu getir bunu götür diye ortaya konuşur.oğluna gelince yavrum kuzum oğlum okadar sinirim bozuluyorki.bunu duyunca insan anne demek bile istemiyor.

Tek derdin bu olsun diyecegim. O sana nasil davraniyorsa aynisiyla karsilik ver…neden kendini boyle sudan sebepten uzeceksinki? Sozde kiz isterler ama gercekte oyle olmaz genelde.

Sanırım senin yerinde olsam bende takardım çünkü çok detaycı bi insanım bazen bu bana zarar versede huyumdan geçemiyorum..

Şimdililik müstakbel kayınvalidem oluyor kendisi 7 senedir kızım der, güzelim der, tatlım yavrum der ..
Özellikle benim güzel kızım napıyor der, adımla hitap ettiğini şuanda hiç hatırlamıyorum..
Bende X anne derim .. İsmini kullanarak ..

Değişmezse benden yana çok şanslı, he değişirse işim olmaz

Benim gül kokulu annecim var zaten

Ve yukarda arkadaşında dediği gibi bende yapı itibariyle soğugumdur çok sıcak olamam yanasamam ama sever beni .. Dur dilimi ısırayım

Son düzenleme:
rahmetli kayınvalidem çok soğuk bir insandı.. kendi çocuklarına bile isimleriyle pek hitap etmezdi... eşiylede konusunca isim pek kullanmazdı..
sadece telde bir iki defa yavrum dedi bana. ama o kadar yavan oldugunu hissettimki... yüzüme karşı bir gün kızım demedi.. hep ismimle yada hitapsız konusurdu benle.. önceleri garipsedim ama gördümkü kadının yapısı bu.kimseye sıfat değil isimle bile pek seslenmiyor..
rahmetli kayınpederimde kızım derdi. ama o kavga ettigimiz zaman bir suçlama yaparkende kızım dedi.. yani bendeniz saftirik.... o kızım dediği zaman samimiyetten sevdiginden söyledigini sanırdım...
aslında nefret ediyorlarmıs benden...
neysemm bende pek anne demezdim zaten... ama baba kelimesi ağzımdan düşmezdi...
öyle işte ... yalan oldu mazi.benim için rahmetli oldular artık.canım sağ olsun

Ben de hep "geLin" oLdum saoLsun. Üstelik "ben seni annem gibi görmek istiyorum sen de beni kızın kabul et" dememe rağmen gelin aşağı , gelin yukarı devam ediyoruz bakalım

Gelin götürsün böylelerini, sende ver veriştir canım
Şaka bi yana gelin muamelesi yapanları hiç sevmiyorumi kendileri neydi sanki Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…