kayınvalidem sever beni,
eşime ne diyorsa banada der;
''guuuzzuuuuummm,süürrrmmelliiiiiim,gurban olurum sana ''
Ben yapı itibariyle soğuk biri olmama rağmen kaynanam beni çok seviyor olacak ki
Toplumda ben yeni girip onun elini öpmeye gidince birden sarılır ' bu da benim güzel gelinim ' der .. Kahkaha atar.. Kahkahaları meşhurdur zaten..
Normalde evine ziyarete gidince de özledim ya der..
Seviyo bence beniHitap olarak ta genel de kızım der..
merhaba kızlar şimdi derdin yok bunu mu düşündün diyeceksiniz
biz eşimle daha nişanlanmadan önce eşimin annesiyle ilk görüşmelerimizde yani
eşim bana annem gelin istemiyor kız istiyor gibi bişi sölemişti
kaynanam hala aynı şeyi söyler durur
ben saygıda daha hiç kusur etmedim aranızda yeniyim ama ilk konumu okuyanlar bilir
şimdi şöyle düşünüyorum da ben iyi veya kötü her durumda annem gibi davranıyorum sözlendiğimizden beri anne diye hitap ediyorum
sevincimde annem gibi üzüntümde annem gibi tatsız olaylarda bile ona kızgınlığımda bile anneme nasıl davranırsam onada öyle samimi ve açık davranıyorum
mümkün olduğunca içime atıp içimde kin büyüteceğime anne amaan sen de burda beni kırdın ya da ne bilim işte samimi ve kırmadan konuşuyorum
şimdi benim anlamadığım düşünüyorum da kaynanam kız istiyordu da bana niye hep adımla hitap ediyor
ne biliim oğullarına hep mesela ali veli olsun adları ALİ OĞLUM VELİYAVRUM DER bana bir kuru ayşe
kızım yavrum yok
bu durum beni uzup dusunduruyor acıkcası
yanı sen bana kız ol ben sana kaynana
oh ne ala
davranıslarındada var bu
ben bişeye kırıldıysam sölerim bitiririm içimde olayı
ama o aylar sonra sölüo ortam olursa laf lafı açmış gibi
içinden pazarlıklı sanki biraz
KIZLAR BUKADAR KÜÇÜK BİŞEYİ UZUN YAZDIM AMA GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIN
SİZİN HİTAP ŞEKİLLERİNİZ VE İLİŞKİNİZ NASIL?
Ben de hep "geLin" oLdum saoLsun. Üstelik "ben seni annem gibi görmek istiyorum sen de beni kızın kabul et" dememe rağmen gelin aşağı , gelin yukarı devam ediyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?