kayınvalideniz sürekli soru sorsa ne yapardınız?ını

Her insan bir değil. Olduğu gibi kabullenmek lazım insanları. Benim de annem bu aralar çok konuşmaya başladı ama yapacak bişey yok. Sabrediyoruz.

Çöktüm bile 24 saat evi temizlesem bana sen yoruldun demez ne varki der

Ah ahh canini bile versen kalkip vermeseydi der. Yapmasaydi olur adi. Insanoglu anlamaz iyilikten esin de olsa yeri gelir en yakinin kardesin bile olsa bu lafi eder.
Hatta sen bir yapmayı kes bakalim nasil senden kotusu var mi gör.

Sen napiyorsun böyle. Kendine gel bir toparlan. 3 gunluk hayat toprak olup gidicez zamanimiz belli degil. Bir daha geri dönüşü var mi hayatin.
Senin esini de koluna takip gezip tozman gerek. Çalısmak istiyorsan calisman ne biliyim şöyle kendine bakman arkadaş edinmen bir yerde cay kahve sohbetler etmen gerek.

Sen napiyorsun yil olmuş 2016 hala 24 saat ev temizle esinle anasinin karnini doyur arkasini topla ohoo hizmetci almis bunlar kendilerine.
Sen kendine bu sekil hayati layık goruyorsan bilemem ama ben genc insalarin hayatlarını boyle mahvetmelerine çok üzülüyorum.

Kayinvalide ile yasamak kadar zor bir sey yok... Hazir hizmet eden varken tadini cikartiyorlar...

O kadin degismez. Yaslandikca cenesi iyice artar. Sonra uydurmalar baslar.

Esin seni anliyorsa konus ya ev tutsunlar ya da kardesler arasinda belli surelerde gezsin.

Allah yardimcin olsun.

Kaç çocuğu varsa hepsinin evini belirli dönemlerde ziyaret etmesi daha mantıklı bence.
En azından gideceği tarihi bilirsiniz.
Kendinize ait zamanınız olur.
Bunu gündeme getirin bence.
Bu kadar kabullenici olmayın.
Çünkü eşinize annesiyle ilgili söyledikleriniz bir yerden sonra masal gibi geliyordur.
Söyler söyler susar gibi bir düşüncesi de olabilir.
Bence daha fazla annesine tahammül edemeyeceğinizi kararlı bir şekilde belirtmeniz lazım.
Hatta bunu diğer kardeşlerinin olduğu ortamda yapmalısınız bence.

Al benden de o kadar
Çok soru soruyor işime karışıyor ben bile bile bildiğimi okuyorum çünkü alışmasını istemiyorum...
Hep böyle devam eder daha da abartır o yüzden söylediği küçük bişey bile olsa o işi kendi bildiğim gibi yapıyorum bişey olmaz diyorum... Bazen kendimi kötü hissediyorum ama alışıp herşeyimize karışmaması için yapıyorum bunu çok karışırsa ben soğurum çünkü... Ve daha da önünü alamam...
Sevsin oğlunu Can'ım oğlu da onu sevsin gözüm yok yarın bizde anne olucaz inşaallah ..
Ancak herşeyin dozu var her gün görüşmek akşam görüşsek bile gündüz mecburi arama seansları beni boğuyor mesela.. Annemi bile aramıyorum o kadar kadıncağız beni arıyor..
Vel hasıl kelam yine de tatlı dilli olmak lazım ama ipleri elden kaçırmamak gerek
Rabbiö herkese sınırını bilmeyi nasip etsin inşaallah

E o zaman hanimefendi yalnızlıktan sıkılıp korkmasın böyle yaşayın gidin. .
he ama sen bu kadınla erkenden çöker yaslanirsin bil.
sonra da eşimin yanında yaşlı duruyorum diye vahlanirsin
Malesef eşim bana hep der annem bile olsa ezdirme kendini 3. Kişilerin aramıza girmesine izin vermeyelim yeri geldiğinde oda konuşur ama baş edemiyoruz kadınla

Bebegin nekadarlik? Krese ver 2 yasinda calis rahat edersin gun icinde de isini tak kulakligini oyle yap muzik mi kuran mi ne istersen dinle duyma onu allah rizasi icin bakacaksin napicaksin allah sabir versin kardesim

Malesef eşim bana hep der annem bile olsa ezdirme kendini 3. Kişilerin aramıza girmesine izin vermeyelim yeri geldiğinde oda konuşur ama baş edemiyoruz kadınla
Cevap vermeyeceksin o zaman bir süre sonra oda bu kadar soru sormaz.
Ama asıl sorun size kullandığı argo kelime bence. Bu konuda net bir şekilde tavır koyun

sabırla cevap veriyorum çok konuşuyor .. ama ben senede bir kere 1 hafta görüyorum ..
sizin yerinizde olsam sağır taklidi falan yapardım herhalde..

Baya dinç seni beni cebinden çıkarır

Yaşlılık genelde mental olarak ortaya çıkıyor ilk başlarda canımcım. Benim annem de genç görünür, çok şükür sağlıklı da ama yaşlandı. Zihni yaşlandı. Kafaya takılmayacak şeyleri takıyor, olmayacak yerde olmayacak laflar ediyor. İzlediği şeyleri günde bin defa anlatıyor, birlikte izlediğimizi dönüp yine bana anlatıyor. Soruyor soruyor soruyor bunun yanında. Ama anne olduğu için daha hoşgörülüyüm sanırım. Kayınvalidem olsaydı ne olurdu, nasıl tepki verirdim bilmiyorum.

Bebegin nekadarlik? Krese ver 2 yasinda calis rahat edersin gun icinde de isini tak kulakligini oyle yap muzik mi kuran mi ne istersen dinle duyma onu allah rizasi icin bakacaksin napicaksin allah sabir versin kardesim
6 aylık bebeğim valla bir ara temizliği kulaklıkla yapmaya başlamıştım dedi sen beni duyuyorsun duymamazlıktan geliyorsun

Birde bazi kimseler hemen boyle konuları duygu sömürüsune bagliyor ya onada sinir oluyorum.
Neymis sende yaslancan gunah bakican edicen.
Kimse ölümsüzlugu bulamadı herkes yaslancak zaten.
Ama hani hangi yerde yaziyor kim demiş sapa saglam kaynanalari gelinler evine alicak ömür boyu onlara hizmette kusur etmicek gencligini adicak o kadinlara diye.
Saçmalık.
Bakima muhtaç olsa ayrı konu.

Onun çenesi yüzünden sadece 20 gün emzirebildim stresten sütüm kesildi bebek emiyordu geliyordu yanıma yok anam senin sütün yok derdi psikolojimi bozardı bi kere fışkırttım bu ne peki dedim yok sütün derdi ayyy verem ederdi beni şimdide izlediği programları 6 aylık bebege izletmeye çalışıyor hemen müdahale ediyorum

Haklısın ne diyeyim

Zor bacim zor...

Zor bacim zor...
Aynen öyle eşimi sevmesem bir saniye durmazdım kûçümsediğim için söylemiyorum kızları okumamis oğullarıda ilk okul mezunları ben üniv mezunuyum diye ikide bir okumuşlarda adam olamamışlar der sanki ben anlamıyom benim için söylediğini

Diğer eltiler biz bakmayız diyorlar kızlarınada gitmez kıyamaz onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…