kayınvalideniz sürekli soru sorsa ne yapardınız?ını

E siz zaten kabullenmişsiniz durumu.
Allah kolaylık versin.
Haklısın hatayı en basında yanıma alarak yaptım sessiz sakindir dediler acıdım kabul ettim boşuna dememişler acırsan acınacak hale düşersin diye bana müstehak az bile konuşuyo

Ya şu çok konuşup sorular sormasını geçtim de , o nasıl bir hakarettir , ağzım açık kaldı valla .
Götür huzur evine bırak , arkana bakmadan eve gel .
İnsanlığımdan utanmasam öyle yapacam bide demezmi sen bana anne demiyon hadi kavgadada söylenmezde yinede ortada kavga yok bişey yok durduk yere söylemesi beni delirtti dedim bundan sonra anne dememi bekleme okadar anne dedimde ne oldu demekki sen benim arkamdan hep böyle konuşuyosun, dedi e onda ne var sanki küfürmü ettim gelde konuşma

Amin bazen tartışmadan sonra düşünüyorum acaba benmi hatalıyım diye ama yok yok komşular bile nasıl bir çene var diye söyleniyorlar yaşı 62 ama kabul etmiyor gencim diyor
ALLAH sabir versin ve kv hakli 62 yas cok genc. Yani elden Yaktan kesilmedikce ben ailelerin cocuklarinin yanina tasinmasina karsiyim.
62 cok genc..kendi basina yasayabilir. Sadece gezmeye gelir kalir yine 1-2 hafta sonra gider.

Ben sevmiyorum.ya bide biz gormemissim. Annem 66 yasina girecek. Annem.hep der ALLAH korusun babaniza birsey olsa ben evimde kalirim kimseye gitmem der. Kv de bizde kalmak icin bahaneler bahaneler. Kv 50 yasinda.
ALLAH gercektende sabir versin. Cekilecek dert degil.

Evet gerçekten ALLAH bize ve bizim gibi olanlara yardım etsin

Oy Allah yardımcın olsun, insan kafayı yer, teyzeyi dr â gotursen, gerçi yaşlılık hali.

O ettiği küfürü nasıl yutacaksiniz ben ömrü billah unutmazdim ve hayatı kendme zindan ederdm huyumu blyrum zor valla çok zor evliligniz çk surmez gbi

Ben kv ile yaşamayı imkansız bir iş gibi görenlerdenim. Yapabilenlere saygım sonsuz. Ayrıca böyle 62 yaşında bütün sorumlulukları üstlerinden atıp köşe yastığı olanlara da pes diyorum. 62 gerçekten genç bir yaş. Bu yaştaki insanlar çalışıyorlar öğretmenlik yapıyorlar, firma yönetiyorlar. Sonra da işsizlikten çenelerine vurur tabii. Evden çıkmak mesela ocakları kontrol etmek, kapıyı kitlemek gibi işler bile birer sorumluluk. Bunlar bunu dahi yapmıyorlar. Sırtlarını dayıyorlar oğullarına ohhhhh. 70-75 yaşında dünyayı gezen insanlar var. Bu ne yaaaa. Hiç yaşlıyım demesin. Sana göre yaşlı olacak tabii. Rahmetli babaannem 85 yaşında daha kendi evinde yaşıyordu. Birkaç gün annemlere gelince bir bahane bulurdu hemen evine götürsünler diye. Mesela dolapta kıymam var bozulmasın derdi. Veya komşular merak eder bir görüneyim derdi. Böylelerine saygı duyarım ben. Senin Kv' nin dolabında bir kıyması bile yok. Yani aslında başkasının hayatını yaşıyor.

Oy Allah yardımcın olsun, insan kafayı yer, teyzeyi dr â gotursen, gerçi yaşlılık hali.
Psikoloğa götürdük doktor benden iyisin boşuna çocukları üzme boş boş oturma bişeyler yap kitap oku falan filan dedi ama okuma yazma yok

O ettiği küfürü nasıl yutacaksiniz ben ömrü billah unutmazdim ve hayatı kendme zindan ederdm huyumu blyrum zor valla çok zor evliligniz çk surmez gbi
İşte bende unutamadığım için her lafına ters cvp veriyorum anne bile demiyorum o yokmus gibi davraniyorum

Buara kulaklarım ağır duymaya başladı de sürekli evde, sonra kaynananın sorularını duymamış gibi yap sonunda duymuyor diye sormaktan vazgeçer çal çene kv.

İşte bende unutamadığım için her lafına ters cvp veriyorum anne bile demiyorum o yokmus gibi davraniyorum
Tamam ama..o kadın anlamaz..siz kendinize yazik edeceksiniz.yaptığı şeyler ettiği küfürler icinizden cikmicak hem.kendinizi mahvedecksnz hemde evliligniz sarsilacak bence gönderin konuşun esinizle bi yolunu bulun zaten ne kadar iyide olsanız aynı çatı altında olmaz

Ayyyy en sevmediğim insan tipi. 5 yaşında oğlum la aynı ya sorular bile aynı. Mercimek çorbası yapayımmı sana diyorum yap anne diyor. Çorbaya başlıyorum. Hımm ne yapıyorsun anne diyor çorba yapıcam dedim ya oğlum diyorum ne çorbası diye soruyor. Çocuklar ilgi isteyince böyle sorular sorarmış. Ben böyle olunca oğlumun karnını gıdıklayıp seviyorum biraz denesene bir :)

sevgili Eski Hayat

hatayi ayni evde yasamayi kabul ederek yapmissiniz, bu saatten sonra evi ayirma ihtimalini de yok saydiginiz icin soylenecek bir sey bulmak zor.
evine almayan eltiyi de kinamamak lazim. kendince hakli sebepleri vardir.
size dusen esinizle konusmak. sikayet ederek degil, kirilganliklarinizi desifre ederek.
devaminda da annesi icin ayri bir evin elzem oldugunu kararli bir uslupla vurgulayarak.
size yakin olur. bir studyo daire olur. neyse ne... ama kapisi ayri olur!

Alzeimer baslangıcı olabilir

Evlenince oglunun yanına gelmesı de cabası. Mecbur mu bu kız bakmaya? Madem oyle dolassın butun gelinlerınde, varsa kızlarında da. Cidden buyuk haksızlık ve arsızlık. Oğlu olmayan amnelerımız ne yapsın? Bu erkek egemen tıplum kafasından bıktık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…