- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
E siz zaten kabullenmişsiniz durumu.Diğer eltiler biz bakmayız diyorlar kızlarınada gitmez kıyamaz onlara
İyi bir yöntem ama ona işlemez ister dinle ister dinleme yinede konuşursabırla cevap veriyorum çok konuşuyor .. ama ben senede bir kere 1 hafta görüyorum ..
sizin yerinizde olsam sağır taklidi falan yapardım herhalde..
Haklısın hatayı en basında yanıma alarak yaptım sessiz sakindir dediler acıdım kabul ettim boşuna dememişler acırsan acınacak hale düşersin diye bana müstehak az bile konuşuyoE siz zaten kabullenmişsiniz durumu.
Allah kolaylık versin.
İnsanlığımdan utanmasam öyle yapacam bide demezmi sen bana anne demiyon hadi kavgadada söylenmezde yinede ortada kavga yok bişey yok durduk yere söylemesi beni delirtti dedim bundan sonra anne dememi bekleme okadar anne dedimde ne oldu demekki sen benim arkamdan hep böyle konuşuyosun, dedi e onda ne var sanki küfürmü ettim gelde konuşmaYa şu çok konuşup sorular sormasını geçtim de , o nasıl bir hakarettir , ağzım açık kaldı valla .
Götür huzur evine bırak , arkana bakmadan eve gel .
E ozaman daha çok kızar yalandan cvp vermiyon diyeDuymayin. Benimki de oyle. Duymuyorum ve kulaklarimda sorun oldugunu dusunuyor. Bir ara doktora gidecekmisim ashshsh.
ALLAH sabir versin ve kv hakli 62 yas cok genc. Yani elden Yaktan kesilmedikce ben ailelerin cocuklarinin yanina tasinmasina karsiyim.Amin bazen tartışmadan sonra düşünüyorum acaba benmi hatalıyım diye ama yok yok komşular bile nasıl bir çene var diye söyleniyorlar yaşı 62 ama kabul etmiyor gencim diyor
Evet gerçekten ALLAH bize ve bizim gibi olanlara yardım etsinALLAH sabir versin ve kv hakli 62 yas cok genc. Yani elden Yaktan kesilmedikce ben ailelerin cocuklarinin yanina tasinmasina karsiyim.
62 cok genc..kendi basina yasayabilir. Sadece gezmeye gelir kalir yine 1-2 hafta sonra gider.
Ben sevmiyorum.ya bide biz gormemissim. Annem 66 yasina girecek. Annem.hep der ALLAH korusun babaniza birsey olsa ben evimde kalirim kimseye gitmem der. Kv de bizde kalmak icin bahaneler bahaneler. Kv 50 yasinda.
ALLAH gercektende sabir versin. Cekilecek dert degil.
O ettiği küfürü nasıl yutacaksiniz ben ömrü billah unutmazdim ve hayatı kendme zindan ederdm huyumu blyrum zor valla çok zor evliligniz çk surmez gbiMerhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim kp yok kv daha önceden büyük oğlunun yanında kalıyordu ama ben evlendikten sonra eşiminde isteğiyle yanımıza taşındı aynı evdeyiz annemin ağzı var dili yok derdi ilk başlarda daha az konuşurdu yaklaşık 4 senedir sürekli konuşuyor ve soru soruyor eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda bile hemen araya giriyor ne oldu ne dedi sen ne dedin örneğin yemek yapıyorum ocakta çorba var bildiği halde bu nedir ne çorbasıdır ne koydun içine tv izleyemiyorum artistleri soruyo ne dedi ne yapıyor tv le konuşuyor ne bulsa konuşuyor yav insan hiçmi yorulmaz ailem aradığında kimdi ne dedi ayyyy gına geliyor artık kuru bir bezi alıp saga sola sürüyor sonra kimi görse bütün evi temizledim çok yoruldum diyo geçenlerde kahvaltı yapacaktım akşamdan çöp torbasını bağladım oda açmayamı gitmiş ne baktım kadın bana diyo çöp torbasını sıkı bağlamıştın bende dedim,kahpenin kızı nasıl sıkı bağladın ben şok geçirdim kime dedin dedim sana dedim dedi ben o sinirle açtım ağzımı yumdum gözümü bide bana utanmadan demezmi ben öyle dedim diye sen bana bağırdın,açıkçası çıldırmamak elde degil bütün gün temizlik yapıyorum bide demezmi ben olmasam evi bok götürür diye akşama kadar tv izliyor elinde örgü eşim işten gelincede uzanıyor hastayım diyor hergün tartışmaktan bıktım çok soru sorma bana dedim bugun ben senin gibi gelin hayatımda görmedim diyo artık anne bile demiyorum büyük gelinini övüyo gelinde arkasından neler diyor neler yanına gelincede annem annem diye geziyor diger eltim evine bile almıyor daha neler varda zaten çok uzun oldu siz olsanız ne yapardınız evini ayır demeyin hanım efendi yanlızlıktan sıkılıp korkuyormuş
Psikoloğa götürdük doktor benden iyisin boşuna çocukları üzme boş boş oturma bişeyler yap kitap oku falan filan dedi ama okuma yazma yokOy Allah yardımcın olsun, insan kafayı yer, teyzeyi dr â gotursen, gerçi yaşlılık hali.
İşte bende unutamadığım için her lafına ters cvp veriyorum anne bile demiyorum o yokmus gibi davraniyorumO ettiği küfürü nasıl yutacaksiniz ben ömrü billah unutmazdim ve hayatı kendme zindan ederdm huyumu blyrum zor valla çok zor evliligniz çk surmez gbi
Tamam ama..o kadın anlamaz..siz kendinize yazik edeceksiniz.yaptığı şeyler ettiği küfürler icinizden cikmicak hem.kendinizi mahvedecksnz hemde evliligniz sarsilacak bence gönderin konuşun esinizle bi yolunu bulun zaten ne kadar iyide olsanız aynı çatı altında olmazİşte bende unutamadığım için her lafına ters cvp veriyorum anne bile demiyorum o yokmus gibi davraniyorum
Ayyyy en sevmediğim insan tipi. 5 yaşında oğlum la aynı ya sorular bile aynı. Mercimek çorbası yapayımmı sana diyorum yap anne diyor. Çorbaya başlıyorum. Hımm ne yapıyorsun anne diyor çorba yapıcam dedim ya oğlum diyorum ne çorbası diye soruyor. Çocuklar ilgi isteyince böyle sorular sorarmış. Ben böyle olunca oğlumun karnını gıdıklayıp seviyorum biraz denesene bir :)Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim kp yok kv daha önceden büyük oğlunun yanında kalıyordu ama ben evlendikten sonra eşiminde isteğiyle yanımıza taşındı aynı evdeyiz annemin ağzı var dili yok derdi ilk başlarda daha az konuşurdu yaklaşık 4 senedir sürekli konuşuyor ve soru soruyor eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda bile hemen araya giriyor ne oldu ne dedi sen ne dedin örneğin yemek yapıyorum ocakta çorba var bildiği halde bu nedir ne çorbasıdır ne koydun içine tv izleyemiyorum artistleri soruyo ne dedi ne yapıyor tv le konuşuyor ne bulsa konuşuyor yav insan hiçmi yorulmaz ailem aradığında kimdi ne dedi ayyyy gına geliyor artık kuru bir bezi alıp saga sola sürüyor sonra kimi görse bütün evi temizledim çok yoruldum diyo geçenlerde kahvaltı yapacaktım akşamdan çöp torbasını bağladım oda açmayamı gitmiş ne baktım kadın bana diyo çöp torbasını sıkı bağlamıştın bende dedim,kahpenin kızı nasıl sıkı bağladın ben şok geçirdim kime dedin dedim sana dedim dedi ben o sinirle açtım ağzımı yumdum gözümü bide bana utanmadan demezmi ben öyle dedim diye sen bana bağırdın,açıkçası çıldırmamak elde degil bütün gün temizlik yapıyorum bide demezmi ben olmasam evi bok götürür diye akşama kadar tv izliyor elinde örgü eşim işten gelincede uzanıyor hastayım diyor hergün tartışmaktan bıktım çok soru sorma bana dedim bugun ben senin gibi gelin hayatımda görmedim diyo artık anne bile demiyorum büyük gelinini övüyo gelinde arkasından neler diyor neler yanına gelincede annem annem diye geziyor diger eltim evine bile almıyor daha neler varda zaten çok uzun oldu siz olsanız ne yapardınız evini ayır demeyin hanım efendi yanlızlıktan sıkılıp korkuyormuş
Alzeimer baslangıcı olabilirMerhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim kp yok kv daha önceden büyük oğlunun yanında kalıyordu ama ben evlendikten sonra eşiminde isteğiyle yanımıza taşındı aynı evdeyiz annemin ağzı var dili yok derdi ilk başlarda daha az konuşurdu yaklaşık 4 senedir sürekli konuşuyor ve soru soruyor eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda bile hemen araya giriyor ne oldu ne dedi sen ne dedin örneğin yemek yapıyorum ocakta çorba var bildiği halde bu nedir ne çorbasıdır ne koydun içine tv izleyemiyorum artistleri soruyo ne dedi ne yapıyor tv le konuşuyor ne bulsa konuşuyor yav insan hiçmi yorulmaz ailem aradığında kimdi ne dedi ayyyy gına geliyor artık kuru bir bezi alıp saga sola sürüyor sonra kimi görse bütün evi temizledim çok yoruldum diyo geçenlerde kahvaltı yapacaktım akşamdan çöp torbasını bağladım oda açmayamı gitmiş ne baktım kadın bana diyo çöp torbasını sıkı bağlamıştın bende dedim,kahpenin kızı nasıl sıkı bağladın ben şok geçirdim kime dedin dedim sana dedim dedi ben o sinirle açtım ağzımı yumdum gözümü bide bana utanmadan demezmi ben öyle dedim diye sen bana bağırdın,açıkçası çıldırmamak elde degil bütün gün temizlik yapıyorum bide demezmi ben olmasam evi bok götürür diye akşama kadar tv izliyor elinde örgü eşim işten gelincede uzanıyor hastayım diyor hergün tartışmaktan bıktım çok soru sorma bana dedim bugun ben senin gibi gelin hayatımda görmedim diyo artık anne bile demiyorum büyük gelinini övüyo gelinde arkasından neler diyor neler yanına gelincede annem annem diye geziyor diger eltim evine bile almıyor daha neler varda zaten çok uzun oldu siz olsanız ne yapardınız evini ayır demeyin hanım efendi yanlızlıktan sıkılıp korkuyormuş
Evlenince oglunun yanına gelmesı de cabası. Mecbur mu bu kız bakmaya? Madem oyle dolassın butun gelinlerınde, varsa kızlarında da. Cidden buyuk haksızlık ve arsızlık. Oğlu olmayan amnelerımız ne yapsın? Bu erkek egemen tıplum kafasından bıktık artıkNedense cogu erkek annesi gelinin yanında kalan bakiyorumda cidden boyle bir tespit yaptim.
Milletin Avrupasinda kac yasinda yaslilar emekli maaslarini alip dunya turuna cikar gezer tozar sosyallesir.
Bizim turk anneleri de padisah ya cocuklari hemen onlarrin saraylarina yerlesirler.
Sonra gelinin basina bir daha biik biik bik.
Yook tv de gordugunu sorar yok dedikodu ..
Gündüz cin gibi aksam 2 saat oglunu gorcek 99 naz yaparlar.
Ay ayy biktim yeminle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?