Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

onun bana samimi ve içten olduguna inandıgım icin, gayet samimi anne diyorum,

başka bi insana anne deme duygusu cok garip gelsede alıştım

fakat bana o duyguyu hissetirmeseydi asla anne demezdim

çoooooooookkkk samimiyim.nolcak şu ölümlü dünyada dilimmi aşınır.alkisalkisalkis

O bana kızım derken samimi olduğu kadar...
Geçen bir müşterim geldi ^^kızım hiçbir kayınvalde kendi eliyle su içirdiği görülmemiştir ^^ dedi..

anne sözü içi boş olan bir kelime değil .söylenecek kişi bunu haketmeli

ilk çok zorlandım hatta ben söylemem benim annem var dedim,ama onun öyle sevgisini,kızım deyişini duyunca herşey değişti.

Nişanlılıyken gerçekten içtenlikle söylüyordum evlendim ama anladımki evladı yerine koymuyor çünkü sürekli gelinim gelinim başka bir şey demiyor kızım bile diyemiyor.Bu yüzden şuan içimden gelerek anne diyemiyorum.

çok samimi ve içten söylüyordum nişanlandığımız ilk günden beri
o da bana öyle kızım canım
ne zaman evlendik bize bi haller olmaya başladı laelaelaelaelae
anne bile demiyorum artık görmüyorum

ben gercekten samımıyım
çok severım kendısını
gercekten sahıp olunabılecek en ıyı kayınvalıde benımkısı
hiç bişeye karışmaz etmez dedikodu yapmaz kendi halinde melek gibi
kocamı dogurdugu ıcınde gercekten içten gelerek anne diyorum ona :)

valla o bana kızım derken samimi değil ben ona anne derken samimi değilim
zaten en baştan beri anne derim sizden başka hitap da kullanmam kendi annemden de bu yolla ayırıyorum anlayana

3,5 senelik evliliğim boyunca toplasanız en fazla 5 ya da 6 defa "anne" demişimdir kayınvalideme.:1ninca:
Ama o beni üzdüğü,istemediği için değil ben sevmiyordum öyle anneli babalı muhabbetleri...kaydirigubbakcemile

Bir kez bile anne demedim rahmetli kayınvaldeme.1 buçuk senelik evliyim..Ama morgda üzerine su döktüm,istediği yere gömülmesi için elimden geleni yaptım..Allah rahmet eylesin..:Saruboceq:Yaşasaydı da anne diyebilceğimi sanmıyorum..Sadece kendi anneme anne diyebiliyorum..İlerde gelinim ya da damadım olursa illa anne desinler diye bir israrım olmaz..İsterlerse teyze desinler..No problem yani...Bunu daha önce de yazmıştım..sengözlerimebaksanab

Ben de bugüne kadar ''anne'' diyemedim.Bundan sonra da bu kelimeyi telaffuz edeceğimi sanmıyorum.İnsanın anne ve babası bir tanedir.Yapmacık geliyor bana.Siz diye hitap ediyorum ben,n'apayım ! :smiley-cool:

Hep rahat söyledim anne kelimesini çok kızdığım zamanlarda bile söyledim.
Ama beni ayağım alçılı bir halde bırakıp gittikten sonra az söylemeye başladım.
Kendi istedi bunun böyle olmasını hareketleriyle soğuttu çünkü.

İlk günden bu yana çok rahat söyledim.. Bu ona hitab şeklimdi ve böyle kabullendim.
Daha önce tanıyıp, farklı bir şekilde hitap etmiş olsaydım nasıl olurdu bilmem.
Elbette kendi anneme dediğim içtenlikte değil..........

ilk başlarda çok samimi söylüyordum anne kelimesini
nasıl olsa eşimi doguran kadın benimde annem sayılır dedim.
tabi kendi anneme söyledigim içtenlikle degildi.
ama sonra sonra eşimde annesini anne gibi görmedigini farkettim
yaptıgı şeylerden dolayıda sogudum artık anne bile demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…