• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizin hatrını sormak için arıyormusunuz?

Hiç takılmayız böle şeylere ama siz az görüşüorsunuz gibi geldi bana. Yani az arıosunuz. Eğer aranız iyise ilişkiyi biraz daha sıcak tutmak adına siz biraz daha sık telefon edebilirsiniz. Sonuçta onlar büyük ama dediğim gibi biz pek üstünde durmuyoruz. Birşey soracağımızda özlediğimizde falan açıorz telefon, alışverişe çıkıorz kayınvalidemde süslüdür, oturmaya gideriz birbirimize bu şekilde gidiyor.

kendi annemide hep ben ararım hatta annem arayınca meşgule atarım ben tekrar dönerim
annem hep ben aradığım için kayınvalidemin beni aramasını beklemem ben ararım

nişanlıyım şuanda hiç aramadım hal hatır sormak için ...6 aydır nişanlıyım toplasam nslsın diye hiç aramadım.. onlara gitmek için yada onlar bize gelsin diye aramışımdır..ama kaynanam aradı ayda bikere falan..yüz vermeden astar istenilmeye başlandııı..yüz versem acaba sonu nolur:)

bizde birbirimizi sık ararız.oğlundan çok benimle görüşür.allah bozmasın melek gibidir kayınvalidem.kızından ayırmaz .bende onu annemden tabiki.

bende kaynannamı cok sevevrrım ve kendı annemmıs gıbı en cok 2 gun gecse hemen bırbırımızı merak eder ararız konusuruz hatta kandılde aramayı unutmusum kendı aradı kandılımı kutladıı aramızda Allahtan oyle sorunlar yokkk

Ararım elbette.

Hasta oldugumda bana bakan, uzuldugumde benımle uzulen, mutlulugumda daha cok mutlu olan annemı nıcın aramayayım kı!

Kendı annem gıbı degıl belkı, durup durup onu opmuyorum (cekındıgım ıcın) ama kendı annem kadar onu da dusunuyorum. Hasta olmasına, bazen kızların ona yuksek sesle konusmasına dayanamıyorum. Kızları da hep (aslında bırı bıraz cadoloz yerimseniben daha cok onu) uyarıyorum, anneme yuksek sesle konusmaması ıcın.

Kısacası annemı sevıyorum opuyorumnanaktan

hiç aramam valla.
bana kızı gibi davransaydı amenna her zaman arar halini hatrını sorardım
ama kendi istedi böyle olmasını.
aramamda aramazda.
işleri düşünce ararlar anca yoksa yok...

ılk başlarda hep arardım ama artık aramıyorum.Hamileliğimden beri bir kere arayıp nasılsın,bebğin nasıl,bişeye ihtiyacın varmı,canın bişey çekiyormu demedi.Hamile olduğumu öğrendikten sonra kadıncağıza bişeyler oldu.bişey söyleyeceği zaman kızına aratıp söyletiyo yada eşimi arıyor.Biraraya gelincede canım gülümüz ama beni düşünmediğini hissediyorum.Ben onun rakibiymişim gibi.Halbuki anne gibi davransa herşey başka olacak.ılk zamanlar üzülüyordum ama artık takmıyorum.Annem var sonuçta,iki gün konuşmazsak arar sorar hastamısın bişeye ihtiyacın varmı diye.Kusura bakmasın kendi yaptığı muameleyi bende ona yapıyorum.Nötr üm yani..

ne güzel ya benim içimden hiç aramak gelmiyor kayınvalidemi. ilk başlarda arıyordum gönlü kırılmasın diye ama artık arayamıyorum. çünkü benim eşim bi kez olsun ne benim annemi ve babamı aramadı.
hatta kardeşimin bebeği oldu o zaman bile tebrik etmek için aramadı neymiş unutuyormuş zamanı olmuyormuş o saymazsa ben de samam kusura bakmasın. onunki anne de ben ağaç kavuğundan mı çıktım.

hele bir aramayayım sadece benim değil eşimin annemin babamın burnundan getirir korkumdan mum gibi oldum arıyorum napimalsanaalsanasmile

Ararım elbette.

Hasta oldugumda bana bakan, uzuldugumde benımle uzulen, mutlulugumda daha cok mutlu olan annemı nıcın aramayayım kı!
Kendı annem gıbı degıl belkı, durup durup onu opmuyorum (cekındıgım ıcın) ama kendı annem kadar onu da dusunuyorum. Hasta olmasına, bazen kızların ona yuksek sesle konusmasına dayanamıyorum. Kızları da hep (aslında bırı bıraz cadoloz yerimseniben daha cok onu) uyarıyorum, anneme yuksek sesle konusmaması ıcın.

Kısacası annemı sevıyorum opuyorumnanaktan

işte bu yüzden aramam sormam bayramda seyranda.ona çok uzun zaman verdim yapmadı bunları.bende ona yapmam....:umursamaz:

Ne "o" arar sorar
Ne de ben..
ikimizde birbirimizden haz etmeyiz..

bende sinir oluyorum bu duruma.hayır normal zamanda araşmayalım ama eşim çalışırken yani ben evdeyken eşimi arıyor buraya gelmek için.bende ben burda eşşekbaşımıyım diye kızıyorum.

önceleri haftada bir kaç kez arardim sonra haftada1 kereye indirdim çünkü aramadigim zamanlar firçaliyordu beni...en son bir tarti$madan dolayi tlfi yüzüme kapadi geri aradim almadi o günden beri artik aramiyorum,oglunu ariyor ona ula$amadigi zamanda beni arar...inanin hiç arayip konu$asim gelmiyo çünkü hep soguk hiç memnun kalmaz en iyisi böyle :delphin:

önceleri haftada bir kaç kez arardim sonra haftada1 kereye indirdim çünkü aramadigim zamanlar firçaliyordu beni...en son bir tarti$madan dolayi tlfi yüzüme kapadi geri aradim almadi o günden beri artik aramiyorum,oglunu ariyor ona ula$amadigi zamanda beni arar...inanin hiç arayip konu$asim gelmiyo çünkü hep soguk hiç memnun kalmaz en iyisi böyle :delphin:

benimkine çok benziyorolumunekankayizsmile

aramam oda aramaz çünkü Sagır ve Dilsiz.gördümü beni dünyalar onun olur.bende onun o hallerini gördümmü dünyalar benim olur.

eskiden her sabah arardım ama şimdi işim olmadığı sürece aramam ama o torununu sormak için arar yüzsüz yüzsüz alır cevabınık apar cenesini ...

Back
X