high level nazar is loadingBizim aramız baya iyi benim kv çok iyi niyetli bilmiyorum bende kucuk evlendıgım ıcın onu anne yerıne koydum o da benı kızı gıbı sever asla kırmaz ıs guc beklemez kıskanclık yapmaz kızına ne alırsa bana da alır uyusam ustumu orter hiç bı kalp kırıklıgımız olmadı bugune kadar
öyle deme bacım, kv aralarına yatmak istemiyorsa mesafeli sayılıyor demek kiBu mesafe mi sizce? Maşallah insaflıymışsınız kv ye karşı.
Ben iyi geçinirim. Çünkü herkes sınırını bilir. Sınırıma müdahale edecek olursa da seti çekerim anlar orda durur.Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Kayınvalidem ile aram çok iyiKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Nisanliyken aramızda bir nevi güç savaşı vardı. Herşeye karışıyordu. Eşime açık ve net bu şekilde devam ederse nişanı bozacagimi soyledim. Hiç geri adım da atmadım . en başta hiç taviz vermeyince zamanla kendisine cekiduzen verdi. Şuan pamuk gibi. Nazar değmesin. Her gün muhakkak arar. Bir iki kez onların memleketine taşınmamız icin yol yapmaya çalıştılar. Bende madem öyle benim memleketime gidelim dedim. Eşime en başta söyledim ne benim ne senin ailenle aynı yerde yaşamı az diye. O da sağolsun huzuru bozacak şeyler yapmadiKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
RadarımdasınHaydaaa
Aramızda şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı.Çok mıç mıç da değiliz.İyiyiz şükür beni sevdiğini hissettiriyor.Arada patavatsız ama napalım o da öyle bir insanKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Biz çok iyiyiz.. Arada takışıyoruz ama olur o kadar olurKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Oo senin iş tamammış canım barışma olmaz daha olsada hayır gelmezben 9 yılı devirdim şükür... barışma durumu olursa birbirimizi tanıyamayacağız bile
Nasıl becerdinEsimi de soguttum, o da aramiyor.
o belli olmaz kuzum yaa, ana oğul küstüler ben eş durumundan kv siz kaldımOo senin iş tamammış canım barışma olmaz daha olsada hayır gelmezböyle daha iyi 
off nedir bu nuru ayn yaao belli olmaz kuzum yaa, ana oğul küstüler ben eş durumundan kv siz kaldımyarın öbur gün barışırlarsa mecbur ben de kavuşucam nur-u aynıma 
var mi daha boyle cahillikler yaOlay su nisanliyken bize geldiğinde falan kızardı annem yani kaynanam bi sacini bi ac hava alsin falan diyenisan zamani deli etti beni acil bir günlük falan diye bakti kabul etmedim kızdm demedi düğünde falanda artk 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?