Kayinvalidenizle araniz nasil

Bacım Allah kurtarsın. Daha çok var mı müebbet mi?
En az 1 sene ya şükür öyle sorun olmuyor sadece esim beni çok arıyor evi aramıyor o zamn oluyor bazen böyle sanki esimi benden kıskandığını hissediyorum. Mesela ben normalde tesettürluyum evde acik sacim hava alsın diye dun evli gorumcem geldi oda açtı sacini evde hemn kv sende disarda kapalisin evde acıksın dedi gorumceme hic duymazliktan geldim alinmadm bile

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Bizim aramız baya iyi benim kv çok iyi niyetli bilmiyorum bende kucuk evlendıgım ıcın onu anne yerıne koydum o da benı kızı gıbı sever asla kırmaz ıs guc beklemez kıskanclık yapmaz kızına ne alırsa bana da alır uyusam ustumu orter hiç bı kalp kırıklıgımız olmadı bugune kadar

Bacım Allah kurtarsın. Daha çok var mı müebbet mi?
Yok yok müebbet değil kendi evimiz var sukur ama esim yalnız kalmama izin vermez o yuzden kalıyorum. Aslında iyiz 2 yıl sevgililik 3 yıl nişanlılık döneminde pek sorun olmadı aramizda buna da sukur

Dedi ve KV ile yollarını ayırdı.
Ayol burda anlatılır mu bu. Valla göze gelirsiniz

Evin içindede demi oyle durcaksin tesettürlü. Esin gelince ayri eve cikarsiniz umarim

Ayyyyyy ayyyyy vay be arkadas nazardan koru.

Evin içindede demi oyle durcaksin tesettürlü. Esin gelince ayri eve cikarsiniz umarim
Kendi evimiz var canm sadece yalnız orda kalmama izin vermedi içi rahat etmezmiş falan açıkçası bnde korktum yalnız kalmaktan esim daha hic ızne gelmedi gelirse gitcez evime. 20 gun kaldm sadece ne bilim insan eşyayı bile ozluyormus onu fark ettim artik

Olay su nisanliyken bize geldiğinde falan kızardı annem yani kaynanam bi sacini bi ac hava alsin falan diye nisan zamani deli etti beni acil bir günlük falan diye bakti kabul etmedim kızdm demedi düğünde falanda artk

Sabr et artik esin gelene kadar kv ile he de gec napcan.. en azindan bir umudun var olmayanlar napsin hep kv ile kalanlar...

Kendi ailenizde neden kalmiyorsunuz? Ben olsam kendi aileme giderdim 2 sene cook uzun.

Sabr et artik esin gelene kadar kv ile he de gec napcan.. en azindan bir umudun var olmayanlar napsin hep kv ile kalanlar...
Sukur oyle sorunum yok canm arada bir fark ediyorum o kadar evde bekar gorumce ve 2 kayın var sagolsunlar gorumcem ve kaynimin biri cok destek surekli onlarla zamn geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…