• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidesini - eşinin ailesini seven var mı

Valla resmi olarak kaynanam olmadı daha yüzüklerimiz takılmadı ama su durumda Rabbim bozmasın gayret iyiyiz tabi daha kaynanalığını göstermedi gösterdiğinde de umarım bir sorun olmaz:9:

Yukarda arkadaşın yazdığı gibi. İyi niyetli oldukları kesin ama herkesin kendince özel bir alanı var, özel bir ekseni var. Ben o eksende sadece nişanlımla olmak istiyorum. Yani ilişkimiz çok ilerlemeden bunca sorun yaşayacağıma ayrılırdım, ama ailesi dışında nişanlım bu dünyada beni idare edebilecek tek adam :1: çok sabırlı, bütün nazımı çekiyor, ne dersem alıyor, yapıyor ediyor... gerçi bu safhaya gelene kadar ne gözyaşları döktüm bir ben bir Allah bilir ama çok şükür iyiyiz:nazar: Şuanda kimsenin eksenime ve nişanlımla arama girmesine izin vermiyorum, bazen can yakacak kadar ağır konuşuyorum ama benimde sabrım tükendi artık, ezdiremem kendimi :33:

ben de insanın bir sevdiği olduğuna inanıyorum o yüzden böyle bir sebepten ondan asla vazgeçemem ama işte ilerde sorun olur mu diye korkmuyorum değil. şimdiden oraya gittiniz beni niye götürmediniz diyen bir kişiyi sonradan idare edebilir miyim? böyle sorularım da var kafamda. bazen de o da yalnız işte diye üzülüyorum ama yalnızlığını gidermek için de oğluyla uğraşmak ve hastalık hastası olmaktan başka birşey yapmıyor. ben onun yerinde olsam kendi yaşımda arkadaş bulurum gezerim tozarım türkiyede turlara çıkarım... mesela bana bir kere demişti yazın birlikte tura gidelim diye, ben de iznimi gözden geçirmem lazım filan demiştim ama zaten yılda 2 haftacık tatilim var yani neden 1 haftasını buna harcayayım ki, bunu hiç mi düşünmüyor? hevesini de kırmak istemeden hayır demiyorum ama sonunda onun bazı istedikleri olmamış oluyor... ben de evet deyip de yapmayan biri gibi oluyorum ama yüzüne de hayır denmez ki dimi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben severim kayınvalidemi hatta kp de çok severim,ama benden kaynaklı diil onların iyiliğinden.. yoksa ben eserekliyimdir arada sağim solum belli olmaz:37: olgunlardır,idare ederler beni:) bn d epey ısındım onlara artık onların iyiliğinden ben utandım,bn de çok daha iyiyim artık :51:

Resmi olarak şubatta kv ve kayın babam olacak ama bir yıldır girip çıkıyorum hiç sorun yaşamadım siz nasıl isterseniz derler her kararımıza ben gidiyorum diye sevdiğim yemkler yapılır sözlümle anne ve babasıyla okey batak oynarız :) mangal yansa gelinim olmadan yemem der maddi destekleri olmuyor ama bu maneviyat paha biçilemez hepsini çok seviyorum çıtırda bir görümcem var Allah bozmasın inşallah :9:

bende severim ilk başlarda cok muhabbetımiz yoktu ama şimdı ıyıyız ama cok samımı olmamakta her zaman fayda var dıye dusunuyorum

Allahıma şükürler olsun mükemmel bi kayınvalideye ,kayınpedere,görümcelere sahibim. hiçbişeyime karışmazlar.
Eşim bana azcık bişe desin kaynanam görümcelerim hepsi üstüne yürür vallahi..
Mesela ilk evlendiğimiz aylarda her gün haftaiçi hafta sonu kaynanamlardaydık. ben tabi eşime kızıyorum
neden başka bi yere gitmiyoruz diye. Kaynanam sürekli eşime kızıyodu niye karını biyere götürmüyosun gidin gezin diyodu. eşimde hava soğuk napıcaz bu havada dışarda diyodu. Kaynanam da kapalı yerlerde oturursunuz gidin gezin dedi kovdu bizi evden :))
Sagolsunlar ya hepsi çok anlayışlı.

Kayın validemi görümcemi asla ama Kayınpederimi kendi babamdan ayırmam Allah razı olsun hep destek olur eksiğimizi alır, bana karısı kızı bağırdığında beni arkalar. sen artık bizim kızımızsın gurbetten geldin kolay değil demişti saolsun hiç ezmedi azarlamadı.

ben çok seviyorum eşimi ve ailesini melek gibi insanlar.kayınvaldem çok anlayıslı bir insandır.sadece cocuklarının mutluluğu için yaşar diyebilirim.kimseye karısmaz...6 yıllık evliyim daha kaşının indiğini görmedim sadece bana karsı değil herkese öyle.bazen eşime diyorum siz numunelik ailesiniz.sizin bir kopyasını alıp koymak lazım diyorum gülüyo:))))))))))))))))))))))
görümcemde çok iyidir abla kardeş geçiniriz.fitne fesatlık hiç yoktuz.hep beraber oturduğumuzda asla dedikodu yapmayız.hep çocuklarımızdan bahsederizzzz.günlük hayattan konusuruz..iyiki varsın kayınvaliden iyiki canım kocamı doğurmussun:)

hepsinide severim ama özellikle kv kp karışmaz etmez etkisiz eleman:1:
bu seneye kadar görümcemlede çok iyiydik ama malesef ki artık iyi deiliz ne kadar iyi olursan ol yinede bi mesafe olmalı die düşünüyorum

Back
X