Kayınvalidemi ben de severim hele şu sıralar . . . :93: hamileleğimin de etkisi büyük olacak aramızdan su sızmıyor maşallah[/QUOTE
sevindim vallahibebeğinide sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah... biraz alttan almakla ilgili veee eşimizlede alakalı kesinlikle
Kayınvalidemi ben de severim hele şu sıralar . . . :93: hamileleğimin de etkisi büyük olacak aramızdan su sızmıyor maşallah[/QUOTE
sevindim vallahibebeğinide sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah... biraz alttan almakla ilgili veee eşimizlede alakalı kesinlikle
Katılıyorum canım katılıyorum iyi dileklerin için de teşekkür ederim, eşimin bu konuda katkısı çokk büyük bana
bu konuda felsefem şudur
"NE KADAR UZAK OKADAR YAKIN"
yani mesafe koyup saygılı davranırsan senden iyisi olmaz..kayınvalidemin ne artısı var ne eksisi.sadece eşimin annesi ki sevmek zorunda değilim ama sonsuz saygım var.ayrı şehirlerde olmanın da rahatlığı yok değil tabi..
Kayınvalidemi ben de severim hele şu sıralar . . . :93: hamileleğimin de etkisi büyük olacak aramızdan su sızmıyor maşallah
bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.... hamileliğinnn sonuna kadar tadını çıkarrrr
ewet mesafe şart.... kendi annelerimiz gibi sohbet muhabbet olamıyabiliyor...
Ben kayınvalidesini sevengillerdenim:)...Annemden daha yakın ve benle çok ilgilenir...Eşimi hiç kıskanmaz.Daha da yakınlaşmamız için uğraşır..Nerdeye gitse beni de çağırır..Mümkün olduğunca ağır iş yaptırmaz..Hatta gelir benim evimin işlerini de yapar...Market poşeti bile taşıtmaz almaya çalışır elimden...Hata yaptım mı üstünde durmaz kin tutmaz affeder...Daha ne anlatayım Nazar buncuğunu hak ettik sanırım:)))
bende seviyorum kaynanamı,uzak ya ondandır,özlüyorumda.hasta olmuş yazık,çok üzüldüm ağır bir grip geçiriyor.kıyamadım ya,yaşlı birde.
Ben kayınvalidesini sevengillerdenim:)...Annemden daha yakın ve benle çok ilgilenir...Eşimi hiç kıskanmaz.Daha da yakınlaşmamız için uğraşır..Nerdeye gitse beni de çağırır..Mümkün olduğunca ağır iş yaptırmaz..Hatta gelir benim evimin işlerini de yapar...Market poşeti bile taşıtmaz almaya çalışır elimden...Hata yaptım mı üstünde durmaz kin tutmaz affeder...Daha ne anlatayım Nazar buncuğunu hak ettik sanırım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?