kayınvalidesini sevenler!!!

jade86

aşk şeriatı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
255
5
68
Antalya
ewet belki nesil farkı belki yetiştirme tarzı farkı olabilir.... ama en nihayetinde biricik sevgili veya eşlerimizin yapı taşıdırrrr kayınvalideee

Kayınvalidemi ben de severim hele şu sıralar . . . :93: hamileleğimin de etkisi büyük olacak aramızdan su sızmıyor maşallah

Son düzenleme:
bu konuda felsefem şudur

"NE KADAR UZAK OKADAR YAKIN"

yani mesafe koyup saygılı davranırsan senden iyisi olmaz..kayınvalidemin ne artısı var ne eksisi.sadece eşimin annesi ki sevmek zorunda değilim ama sonsuz saygım var.ayrı şehirlerde olmanın da rahatlığı yok değil tabi..

ewet mesafe şart.... kendi annelerimiz gibi sohbet muhabbet olamıyabiliyor...

Kayınvalidemi ben de severim hele şu sıralar . . . :93: hamileleğimin de etkisi büyük olacak aramızdan su sızmıyor maşallah

bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.... hamileliğinnn sonuna kadar tadını çıkarrrr

bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.... hamileliğinnn sonuna kadar tadını çıkarrrr

Ahh canım inşallah inşallah şimdiden ağırlaşmaya başladım zorluyo beni bu bebişler yaramazlar biraz ama olsun Allah eksikliklerini göstermesin :93:

Son düzenleme:
bende seviyorum kaynanamı,uzak ya ondandır,özlüyorumda.hasta olmuş yazık,çok üzüldüm ağır bir grip geçiriyor.kıyamadım ya,yaşlı birde.

sevmek ne kelime aşkından ölüyorum...sadece benim değil çevresindeki tüm insanların kendisini sevmesi için fırsat tanısa da keşke bizde sevebilsek..ama eşimin annesidir,saygım sonsuz..

Ben kayınvalidesini sevengillerdenim:)...Annemden daha yakın ve benle çok ilgilenir...Eşimi hiç kıskanmaz.Daha da yakınlaşmamız için uğraşır..Nerdeye gitse beni de çağırır..Mümkün olduğunca ağır iş yaptırmaz..Hatta gelir benim evimin işlerini de yapar...Market poşeti bile taşıtmaz almaya çalışır elimden...Hata yaptım mı üstünde durmaz kin tutmaz affeder...Daha ne anlatayım Nazar buncuğunu hak ettik sanırım :)))

Yanlışınız var galiba,siz Cennete düşmüşsünüz o bahsettğiniz kişide k.valide değil bir melek bence:)..Allah bozmasın,hep böyle olun İnşallah.

sanırım ben de kayınvalidesiyle iyi anlasanlardanım... gerçekten kendi annemden daha yakındır... rabbim yokluğunu göstermesin

beennn
Allahı var melek gibidir kayınvalidem oğlundan ayırt etmez
Allah bozmasın

bende seviyorum kaynanamı,uzak ya ondandır,özlüyorumda.hasta olmuş yazık,çok üzüldüm ağır bir grip geçiriyor.kıyamadım ya,yaşlı birde.

ewet hele biraz fazla yaşlı ise insan kıyamıyooo yaaa!!!1 onlarda hayatımızın bi baharatı canımmmmm

gerçekten senin ki de melekkkk

nedendır bılmıyorum ama sevıyorum...belkı bırıcık askımı dogurdugu ıcın belkıde bırgun bende onun gıbı kayınvalıde olacagımıcındır(inşallah)sevıyorum belkıde 3,5yıldır beraber oturdugumuz ıcındır ama sevılıyobe kardesım o sana saygılı sen onusaygılı derken uzayıp gıdıyoryıllar ıste öle degılmı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…