nedendır bılmıyorum ama sevıyorum...belkı bırıcık askımı dogurdugu ıcın belkıde bırgun bende onun gıbı kayınvalıde olacagımıcındır(inşallah)sevıyorum belkıde 3,5yıldır beraber oturdugumuz ıcındır ama sevılıyobe kardesım o sana saygılı sen onusaygılı derken uzayıp gıdıyoryıllar ıste öle degılmı????
ben çok seviyorum canım benim ya, her daim dua ediyor bana . içten sımsıkı sarılıyor.Allah olmayanlara da versin. amin
yaaa çok mutlu oldummm....pozitifsinnn... sen bu halinle herkesi mutlu edecek enerjiye sahipsinnnn
canım ya asıl sen pozitifsin.aslında çok yorgunum, enerjim düşük bu ara. sevgi karşılıklı iki taraf da iyi olunca niye sorun çıksın. biz bu konuda şanslı guruptanız çok şükür
sen kimsenin başaramadığını yapabiliyorsun... Süpersin birlikte yaşayıp anlaşabilmekkk!!!! Gerçekten sen bu sayfanın başlığının cevabısın
yanı onu kendı annen yerıne koymak yanı gelınınızle annenın arasını dusunmek ve bırgun senınde kaynanayerıne gececegın zaten cevabı verıyor belkıde ondandır bu sekılde yasamamız elhamdülıllah.coksukurdaha hıc tartısmamız olmamıstır...bensınırlı oldugmda oalttan alır o sınırlı oldugunda ben yanı yasamak ısteyen herkez bunu basarabılır cunku ...gun olur devran döner ...
Bende nişanlıyım ve kayınvalidemi çok seviyorum,oda beni.Herşeyimizi paylaşırız,konuşuruz,2günde bi tel. kesin konuşuruz,bütün kararları bize bırakırlar,müdahale etmezler.Daha neler neler...Canım benim ya annelerin bitanesi valla :)
ay canım benim ne güzel nişanlıyken böyle ise evlenincee daha da iyi olur aranız..bende severim kayınvalidemii..
Ben kayınvalidesini sevengillerdenim:)...Annemden daha yakın ve benle çok ilgilenir...Eşimi hiç kıskanmaz.Daha da yakınlaşmamız için uğraşır..Nerdeye gitse beni de çağırır..Mümkün olduğunca ağır iş yaptırmaz..Hatta gelir benim evimin işlerini de yapar...Market poşeti bile taşıtmaz almaya çalışır elimden...Hata yaptım mı üstünde durmaz kin tutmaz affeder...Daha ne anlatayım Nazar buncuğunu hak ettik sanırım:)))
benim kayınvalidemde benimle çok ilgilenir annemden daha sıkı bi şekilde ne harcamışım kaça almışım vs. takip eder eşimi hiç kıskanmaz dahada yakınlaşıp hatta birbirimize girmemizi sağlar nereye gitse benide çağırır hele bişi taşınacak pazar felansa kesin çağırır kaslarım gelişsin diye mümkn olduğunca ağır işleri bana saklar hatta komşusunun halılarını yıkatmayı bide denedi bi kere ... Market poşeti bile taşıtmaz ne aldıysam almaya çalışır elimden markete gittimmi kavga çıkarır oralar pahalı diye Hata yaptımmı alır eline telefonu nefesi yettiğince arar anlatır daha ne anlatayım nazar boncuğunu hak ettik sanırım... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?