kayınvalidesini sevenler!!!

ben çok seviyorum canım benim ya, her daim dua ediyor bana . içten sımsıkı sarılıyor.Allah olmayanlara da versin. amin

sen kimsenin başaramadığını yapabiliyorsun... süpersin birlikte yaşayıp anlaşabilmekkk!!!! gerçekten sen bu sayfanın başlığının cevabısın

yaaa çok mutlu oldummm....pozitifsinnn... sen bu halinle herkesi mutlu edecek enerjiye sahipsinnnn

canım ya asıl sen pozitifsin.aslında çok yorgunum, enerjim düşük bu ara. sevgi karşılıklı iki taraf da iyi olunca niye sorun çıksın. biz bu konuda şanslı guruptanız çok şükür

ben de severim kayınvalidemi.Allah gördüğüm günlerden gerş koymasın,ters yanını göstermesin(amin).
eşimle aldığımız hiçbir karara müdahale etmez.saygılıdır.herşeyin iyisini doğrusunu siz bilirsiniz der.zevkime güvenir.eşimi fiştiklemez.fitne fücür değildir.dedikodu yapmaz.nerdeyse her haftasonu giderim.eşimin pek te sevmediği ama benim en sevdiğim yemekleri yapar.haftaiçinden haftasonu için hazırlıklar yapar.bana gücünce hediye alır.evime sık gelmek istemez evim dağılmasın yorulmayayım diye....vs. vs.''
daha ne isteyeyim.böyle bir kayınvalide sevilmez mi?Allah işini gücünü rast getirsin kadıncağızın.

sen kimsenin başaramadığını yapabiliyorsun... Süpersin birlikte yaşayıp anlaşabilmekkk!!!! Gerçekten sen bu sayfanın başlığının cevabısın

yanı onu kendı annen yerıne koymak yanı gelınınızle annenın arasını dusunmek ve bırgun senınde kaynanayerıne gececegın zaten cevabı verıyor belkıde ondandır bu sekılde yasamamız elhamdülıllah.coksukurdaha hıc tartısmamız olmamıstır...bensınırlı oldugmda oalttan alır o sınırlı oldugunda ben yanı yasamak ısteyen herkez bunu basarabılır cunku ...gun olur devran döner ...

eşinin annesinden başlıyor önem, daha sonra babası,kardeşleri,kardeşlerinin eşleri diye devam ediyor... bi anda ikinci bi ailen oluyor.. bir araya geldiğimizde biz çok eğleniyoruzzz... çünkü onlar bizim ailemiz esasında....

Bende nişanlıyım ve kayınvalidemi çok seviyorum,oda beni.Herşeyimizi paylaşırız,konuşuruz,2günde bi tel. kesin konuşuruz,bütün kararları bize bırakırlar,müdahale etmezler.Daha neler neler...Canım benim ya annelerin bitanesi valla :)

ay canım benim ne güzel nişanlıyken böyle ise evlenincee daha da iyi olur aranız..bende severim kayınvalidemii..

ay canım benim ne güzel nişanlıyken böyle ise evlenincee daha da iyi olur aranız..bende severim kayınvalidemii..

Daha iyisi şamda kayısı :) ben seviniyorum ya kızlar kayınvalidelerinle anlaşınca.Seninde aran iyi demek ne güzel,ne kadardır evlisin?

benim kayınvalidemde benimle çok ilgilenir annemden daha sıkı bi şekilde ne harcamışım kaça almışım vs. takip eder eşimi hiç kıskanmaz dahada yakınlaşıp hatta birbirimize girmemizi sağlar nereye gitse benide çağırır hele bişi taşınacak pazar felansa kesin çağırır kaslarım gelişsin diye mümkn olduğunca ağır işleri bana saklar hatta komşusunun halılarını yıkatmayı bide denedi bi kere ... Market poşeti bile taşıtmaz ne aldıysam almaya çalışır elimden markete gittimmi kavga çıkarır oralar pahalı diye Hata yaptımmı alır eline telefonu nefesi yettiğince arar anlatır daha ne anlatayım nazar boncuğunu hak ettik sanırım... :))))

seninkine bayıldım Allah düşman başına vermesin
of komşu halısı yıkatmak he ordan ameleyemi benziyorum deseydin

Bende seviyorum kayinvalidemi yalan degil.oda beni sever ama tabii kendi cocuklarini daha fazla seviyor ne yapalim iste doganin kanunu.

Bende çok seviyorum annemi.Kayınvalide demeye bile dilim varmıyor o derece Bazen sinir ediyor deli ediyor patavatsızlığı tutuyor ama seviyorum kan çekiyor.Zaten insan bazen kendi annesiyle bile tartışabiliyor.Canım annelerim benim iyiki varlar.İyi ki varsın o tosunu doğurmuşsunda benim bitanem olmuş

Bu negüzel bir konu böyle bayıldım cevaplara ayrı ayrı bayıldım ne öyle canım yok kaynanasını sevmeyenler gıcık olanlar boğmak isteyenler :))) hep negatif başlıklar güzel olmuş bu güzel...Bana gelince evet severim kayınvalidemi kıyamam hatta yaşlı olduğu için oda gelinlerini sever çok iyi anlaşırız eltiler kaynana ve görümceler birbirimizin hayatlarına saygılı olduğumuz için sevgimizde tükenmedi çok şükür allah bozmasın....

bende severim kayinvalidemi. Sizden iyi olmasin cok iyidir

Son düzenleme:
benim kaynanam yok şuanda:) iyi davranırsa neden sevilmesinki

benim annemde sever kaynanasınıannesi pek anlamaz annemi..kaynanasıyla konuşur o yüzden herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…