kaynanamı seviyorum severdim neden anlaşamayayım yazanların geneli evli değil :))
kaynanamı seviyorum severdim neden anlaşamayayım yazanların geneli evli değil :))
bencede canım çünkü sözde nişanda alışverişte düğünde kesin bişey oluyo yani
Tickerımda da oluğu üzere 3 yıl 7 aylık evliyim :) evlenemden öncede 2 yıllık bi sürecımız oldu
çok şükür ne alışverişte ne bişeyde bişeyde yaşamadım :) sğaolsunalr herkesın uyfak tefek ksuruu olur
emınım bizimde olmsutur ama o zamankı sorunalrı büyütüp gelecewk gunelrımı üzüntüye boğmak ıstemem
nazar değdireni oyarımm
sizleri tebrik ederim ablalarımben evli değilim ama çok severim kayınvalidemi seviyorum diyen insanları. çünkü günümüzde çoğu gelin kayınvalidesinin dedikodusunu yapmayı marifet sanıyo. sen ona ne iyilik ettin ki ondan iyilik bekliyosun diyesim var bazılarına. bende evlensem çok sevmek isterim kayınvalidemi. çünkü o olmasa eşleriniz olmazdı. bunun farkında olmanıza çok mutlu oldum. muhabbetnizi arttırsın Rabbim kaynanacıklarınızla
o zaman evin ayrı canım senin...
tabii ki ayrı...zaten hep diyorum tavrını en başta koycan....
en başta nolcak canım yaşarız dersen sonra bittin demektir.....
yani yeri gelio öz anne kız anlaşamıo ev düzeninde öyle mi olsun böyle mi olsun
hele kayınvalide ile çokkk zor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyıkk..
bu konuda felsefem şudur
"NE KADAR UZAK OKADAR YAKIN"
yani mesafe koyup saygılı davranırsan senden iyisi olmaz..kayınvalidemin ne artısı var ne eksisi.sadece eşimin annesi ki sevmek zorunda değilim ama sonsuz saygım var.ayrı şehirlerde olmanın da rahatlığı yok değil tabi..
benim kayınvalidemde benimle çok ilgilenir annemden daha sıkı bi şekilde ne harcamışım kaça almışım vs. takip eder eşimi hiç kıskanmaz dahada yakınlaşıp hatta birbirimize girmemizi sağlar nereye gitse benide çağırır hele bişi taşınacak pazar felansa kesin çağırır kaslarım gelişsin diye mümkn olduğunca ağır işleri bana saklar hatta komşusunun halılarını yıkatmayı bide denedi bi kere ... Market poşeti bile taşıtmaz ne aldıysam almaya çalışır elimden markete gittimmi kavga çıkarır oralar pahalı diye Hata yaptımmı alır eline telefonu nefesi yettiğince arar anlatır daha ne anlatayım nazar boncuğunu hak ettik sanırım... :))))
benim kayınvalidemde benimle çok ilgilenir annemden daha sıkı bi şekilde ne harcamışım kaça almışım vs. takip eder eşimi hiç kıskanmaz dahada yakınlaşıp hatta birbirimize girmemizi sağlar nereye gitse benide çağırır hele bişi taşınacak pazar felansa kesin çağırır kaslarım gelişsin diye mümkn olduğunca ağır işleri bana saklar hatta komşusunun halılarını yıkatmayı bide denedi bi kere ... Market poşeti bile taşıtmaz ne aldıysam almaya çalışır elimden markete gittimmi kavga çıkarır oralar pahalı diye Hata yaptımmı alır eline telefonu nefesi yettiğince arar anlatır daha ne anlatayım nazar boncuğunu hak ettik sanırım... :))))
amin... Ewet yaşlı oldukları için sevimliler ne olursa olsun insan kıyamıyo... Gerçekten kayınvalide oğluna düşkünse zaten paralel olarak gelinede sevgi gösteriyo...bu negüzel bir konu böyle bayıldım cevaplara ayrı ayrı bayıldım ne öyle canım yok kaynanasını sevmeyenler gıcık olanlar boğmak isteyenler :))) hep negatif başlıklar güzel olmuş bu güzel...bana gelince evet severim kayınvalidemi kıyamam hatta yaşlı olduğu için oda gelinlerini sever çok iyi anlaşırız eltiler kaynana ve görümceler birbirimizin hayatlarına saygılı olduğumuz için sevgimizde tükenmedi çok şükür allah bozmasın....
canımmm bu topiğe bayıldım ve çook özendim allah aralarınızı bozmasın
Ben o kadar şanslı değilim maalesef kendi ailem gibi hep hizmet etmişimdir saymışımdır annecim babacım demişimdir ama hiç karşılık bulamadım... Aileme kadar dil uzatıldı neler neler... Neyse ben çok iyilik yaptımda karşılıgını hiç göremedim buda benim imtihanım... Bu arada etrafımda kayınvalideme iyi dayandıgımı sabrettiğimi söylerler kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın...
Kayınvalideme saygı duyuyorum çünkü eşimin dünyaya gelme sebebi.. Sadece bu
bir olsaydın bunları söylemezdin zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?