kayınvalidesini sevenler!!!

Tabii ki hiç kimse mükemmel değildir.Benim ki kv.de kötü niyet yoktur,temiz kalplidir.
Hataları vardır,zayıflıkları ama kv. olduğu için değil insan olduğu içindir.
Benim de belki küçük küçük şeylere takıldığım oluyordu,ne zaman bu sitedeki
kv.leri okudum anladım ki benim kv. bir melekmiş meğer.

sizleri tebrik ederim ablalarım ben evli değilim ama çok severim kayınvalidemi seviyorum diyen insanları. çünkü günümüzde çoğu gelin kayınvalidesinin dedikodusunu yapmayı marifet sanıyo. sen ona ne iyilik ettin ki ondan iyilik bekliyosun diyesim var bazılarına. bende evlensem çok sevmek isterim kayınvalidemi. çünkü o olmasa eşleriniz olmazdı. bunun farkında olmanıza çok mutlu oldum. muhabbetnizi arttırsın Rabbim kaynanacıklarınızla

ay ben de severım kayınvalidemi yaa sağolsun valla hayat bu bisürü şey oluyo

yeri gelir o yeri gelir ben tavrımı koyarım ortaya ama çok şükür iyi gecınıyoruz böyle de devam eder inşallah

hem de oğluşunu gözünü kırpmadan bana verdiği için minnettarım ben nasıl kayınvalide olurum hıc bılmıyorum

hele ki o kız alacaak baska sehıre götürecek abboovv saçını başını yolarımm

kaynanamı seviyorum severdim neden anlaşamayayım yazanların geneli evli değil :))

bencede canım çünkü sözde nişanda alışverişte düğünde kesin bişey oluyo yani

Tickerımda da oluğu üzere 3 yıl 7 aylık evliyim :) evlenemden öncede 2 yıllık bi sürecımız oldu

çok şükür ne alışverişte ne bişeyde bişeyde yaşamadım :) sğaolsunalr herkesın uyfak tefek ksuruu olur

emınım bizimde olmsutur ama o zamankı sorunalrı büyütüp gelecewk gunelrımı üzüntüye boğmak ıstemem

nazar değdireni oyarımm

o zaman evin ayrı canım senin...

canımmm bu topiğe bayıldım ve çook özendim Allah aralarınızı bozmasın

ben o kadar şanslı değilim maalesef kendi ailem gibi hep hizmet etmişimdir saymışımdır annecim babacım demişimdir ama hiç karşılık bulamadım... Aileme kadar dil uzatıldı neler neler... neyse ben çok iyilik yaptımda karşılıgını hiç göremedim buda benim imtihanım... Bu arada etrafımda kayınvalideme iyi dayandıgımı sabrettiğimi söylerler kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın...

Kayınvalideme saygı duyuyorum çünkü eşimin dünyaya gelme sebebi.. Sadece bu

Ben de seviyorum vallahi..
Hiç kötü birşey geçmedi aramızda çok şükür.. Ben zaten genel olarak uyumluyumdur, ona da nasıl davranacağımı biliyorum heralde yoksa bazı değişik huyları yok değil. Ama çok candandır, bayılırım..
Hatta kendi annem bunca yıldır bilmez sigara kullandığımı, kayın validemle rahatça içerim.. Zorla verir elime ben yanında içemem anne derim, yok iççeksin der yeri göğü inletir, hafif çatlak sayılır.. Ama tatlı çatlaklardan

Çok severim, sağolsun

o zaman evin ayrı canım senin...

tabii ki ayrı...zaten hep diyorum tavrını en başta koycan....

en başta nolcak canım yaşarız dersen sonra bittin demektir.....

yani yeri gelio öz anne kız anlaşamıo ev düzeninde öyle mi olsun böyle mi olsun

hele kayınvalide ile çokkk zor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyıkk..

bir olsaydın bunları söylemezdin zaten...

bende severim kayınvalidemi görümcemi.
sağolsunlar hiç bir konuda ters davrandıklarını görmedim.hep mutluluğumuzu isterler.
aynı şekilde benimde onlara hiç saygısızlığım olmadı.

ne güzel

bu kadarına gülüp geçmek espirisini yapmakta güzel!!! ianan okurken çok eğlendimm... sevimlisinnn

bu kadarına gülüp geçmek espirisini yapmakta güzel!!! ianan okurken çok eğlendimm... sevimlisinnnhı tabi sen gülüp geçip unutabiliyorsan senin sağlığın için en iyisidir..

amin... Ewet yaşlı oldukları için sevimliler ne olursa olsun insan kıyamıyo... Gerçekten kayınvalide oğluna düşkünse zaten paralel olarak gelinede sevgi gösteriyo...

ben kayınvalidemi gerçekten seviyorum çok kafa kadın :)
yani eşimin annesi olmasa bile muhabbeti için görüşebileceğim bir insan olurdu.her konuyu konuşabiliyoruz
eşimle kavga etsek hep beni tutuyor:)temizlik vs hiç bana yaptırmaz ben ısrar kıyamet zorla temizlik yapıyorum o derece yani :)

sen güzel kalpli bi gelinsin bence... Ne güzel kinci değilsin kötülük düşünmüyorsun... Sen eşini hakikaten çooook seviyorsun... Allah görüyor... önemli olan o...rabbim karşılığını verecektir eminim... Pes etmeee

katiliyorum bende kayinvalidemi cok seviyorum, cok iyi anlasiyoruz,yemek temizlik konusunda da ayniyiz bizde:) tek kavga ettigimiz konu sen yapicaksin ben yapicam yemegi temizligi...
ama esimle olan kavgalarimizda taraf tutmaz sadece az da olsa yapmaz bakma sen ona bosver bildigini oku gibi seyler der :)) ne mutlu bize...

bir olsaydın bunları söylemezdin zaten...

zaten ""bir olsamda söylerdım canım"" demiyorum ki ben bir olsam yüzde 90 sölemezdım sanırım :)

mutlaka sürtüşmeler olur diyorum ya yeri gelo öz anne kız anlaşamo ev düzennde kaldı kı gelın kayınvalide

ay yoksa konu baslıgı kayınvalıdesıyle yasadıgı halde kayınvalıdesını cok sevenler mı ben mı yanlış yere yazdım

anlamadım kı.....bunun dısında kılometrelerce uzakta yasayıp kanlı bıcaklı olanda var yani...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…