- 7 Aralık 2013
- 407
- 252
- 103
Benim kv sizinki gibi degil..siz yapmissiniz da ben boyle yapamam:) zaten boyle seyler yapsam esim yuzume bakmaz:)Kv çok severim bana karşı her zaman çok sevecendir arada bir Kaynanalık tarafları tutardı ben ağzının payını verince susardı
Neyse bir gün Kv babasından bir miktar miras kaldı eşimde tek çocuğu olduğu için (özürlü kaynımı saymazsak) eşime para verdi.Bizde eşimle o paranın bir kısmıyla arabaya atlayıp Türkiye sahillerini geze geze uzun bir tatil yaptık fotoğraflarımızı da sosyal medyada paylaştık vs.
Kv her gün görüşüyoruz telefonda şurdayız burdayız şuraya geçeceğiz diye....
Neyse tatilden geldiğimizin ertesi günü Kv aradı benim paramı geri verin dediEşim de nasıl yani anlamadım neden?
Yok efendim siz benim paramı aldınız ben burda oturuyorum siz geziyorsunuz falan fişman telefonda nasıl bağırıyor eşime.
Meğer eşimin o çok sevip toz kondurmadığı acuze halasının gelini sosyal medyadan bizi takip edip kendi Kv anlatmış yani eşimin halasına o acuze de yememiş içmemiş kıskançlığından Kv bir güzel doldurmuş artık ne dediyse benim Kv delirmiş gibiydi.
Velhasıl o dakika telefonu açtım Kv ağzıma geleni dedim.Bugüne kafar senin paranla yaşamadık al paranı müsait biyerine sok sakın bir daha bizi arama dedim.Hemen sosyal medyadan eşimin 7 sülalesini engelledim telefonlarını da engelledim.
Eşime de dedimki sen istersen görüş ben görüşmem.
Sonra Kv aradı özür diledi eşimden gaza geldim diye ben özür falan kabul etmiyorum Anneni de tanımıyorum dedim.
Eşim de ben karışmam ister konuş ister konuşma karışmam dedi.
Kv nerden baksanız 4 ay görüşmedim konuşmadım Kv beni aradı yüzüne kapattım.Eşimi aradı neden konuşmuyor kızım dedi.
Eşimde karım haklı onca laftan sonra konuşmaması normal dedi.
Kv kısmi felç geçirdi başka bakanı da yok atladım uçağa gittim Kv bebek gibi baktım iyileştirdim ama mesafeli oldum hep.İki gözü iki çeşme ağladı affet dedi öyle affettim. Sonra bana gitti son model adıma bir araba aldı
Bende kıyamadım nede olsa eşimin annesi o oldu bir daha ağzını açıp bana laf etmedi.
O acuze hala ve gelinler dayılar teyzeler yengelerle hepsiyle selamı sabahı kestik görüşmüyoruz kaç yıl oldu.
Sadece kv konuşuyorum eşimde öyle.
Az insan çok huzur.
Bir kere de eşimle aramda bir sorun oldu Kv anlattım Kv bana ben karı koca arasına girmem karışmam kendiniz halledin dedi.
Aradan 1 ay geçti geçmedi Kv eşimle tartışmış Kv beni aradı oğlum neden böyle yapıyor neden beni üzüyor kızım dedi.
Kusura bakma anne ana oğul arasına girmem ben kendin hallet dedim
Ben uzaktan nasıl halledeyim kızım dedi
Bende onu bana karışmam kendin hallet demeden önce düşünecektin dedim
Yine kıyamadım eşimle konuştum yapma etme yaşlı hasta kadın üzme dedim aralarını düzelttim.
Şimdi Kv ne dersem diyeyim hemen eşime telefon açıp çemkirir üzme kızımı der
Bence sizde iyi bir strateji uygulayın sürekli küslük olmaz.
Eşinizden varsa tonunundan mahrum bırakın.Eşinizde size arka çıkarsa şayet iyice burnunu sürttürün derim.
Benim kv oyle benim laflarimla yerine oturacak bir karakter degil bir defa..ben bugune kadar hic agzimi acmadim acmaya niyet etsem bile beni oyle bir oturturki. Yok yani mumkunati yok sizin bu anlattiklarinizi yapmamin:) benim yapabilecegim en guzel sey kendimi ondan korumak adina onunla gorusmeyi kesmek.