Kayınvalideye yakınmı Yoksa annenize yakınmı ev satın alırsınız ?!!!

işime yakın tabikide sonra da ileri de çocuğuma annem bakacağı için anneme yakın.
keşke kayınvalideme de eşit yakınlıkta olsam :)

ben anneme de kayınvalideme de eşit uzaklıkta olmak isterdim.ama nişanlım sağolsun kayınvalidemin bikaç sokak altından aldı evi.kaynanama yakın olmak benim için çok büyük bir problem değil çünkü fazla samimi olmayı düşünmüyorum.benim içime dert olan aldığı evin tek kuruşu bile haketmemesi.ve alma diye neredeyse yalvarmama rağmen gidip inat eder gibi alması..mart ayından beri kafamı yiyorum ama önemsemiyor bile.evine aşık resmen tam susucam anlayış göstericem diyorum evle ilgili konuşmaya bir başlıyor o sinirle susamıyorum çenem durmuyor

Ayy inanırmısınızz bu sorudan nefret eder oldum.Bende nişanlıyım ve ev alınıcakk ahh keşke sabit bi yerde olsaydı da evimiz sadece içini düşünseydik.Annem diyor bana yakın al yakın,öbür tarafa nası dicem anamın dizinin dibinden alın die ben hep eşit uzaklıkta olsun diyordm ama bilmiyorum ki... İlk önce kayınvalidemin etrafınca araştırılcak ev eğer hesabımıza uymazsa ben uyan neresi ise otarafa yöneleyim diyorumda sıkıysa yönel..yakın olcakk ..ve bu ev derdimizden düğün tarihimiz nası kesinleştircezz ahh ahh..Allah sevenlere yardım etsin...AMİNNNNNNN..

Valla ben anneme 4 sokak yakınlıkta bir ev aldım,şimdi kayınvalidemler de ev arıyorlar evleri yıkıldı yeniden yapılıyor ama küçüldü m2 si
o yüzden onu sattılar başka ev alacaklar yakın bakıyoruz biz de
şu an geçici olarak aramızda sadece cadde geçen bi evde oturuyorlar hiç problemim yok çok şükür...

% 90 ihtimalle benim aileme yakın oturacağız, bakalım kısmet artık çok da mühim değil.
Önemli olan kimsenin karışmasına müsaade etmeden yaşayabilmek, aile olmanın önemini anlamak...

en iyisi ortada kalmak herkes kendi annesine yakın olsun ama evimin içine kimse müdahale etmesin...

Son düzenleme:
Kayınvalideme yakın olacağıma hayat boyu kirada otururum daha iyi.Bırakın aynı semtte farklı şehirlerde oturduğumuz halde şimdiden daha burnumdan getiriyor.

bence ikisininde yanında olmamak lazım.anneme yakın olmayı elbette çok isterim ama bu sefer eşim ve ailesi tarafından sorun edilebilir.şuan eşimin ailesiyle aynı apartmandayız ve hiç rahat değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…