Bizde perdeler haftada bir yıkansa haftada bir cam silinse o zaman ben de belki yaparım. 2 ayda bir perde yıkanır, 2 ayda bir cam silinir. Onun da hatırına her şeyi yapmam o derece büyük bir olay değil bence...Camları silen perde takan kocanın hatrına herşey yapılır.
Haftada 1 perde yıkarım 16 aylık evliyîm daha 1 kere takmadı ve 180lik bi hatun değilim zıplaya zıplaya takıyorum .
Doktora git lütfen kan değerlerine baktır bu yorgunluk iyi değil
haftada bi perde mi yıkıyorsunuzCamları silen perde takan kocanın hatrına herşey yapılır.
Haftada 1 perde yıkarım 16 aylık evliyîm daha 1 kere takmadı ve 180lik bi hatun değilim zıplaya zıplaya takıyorum .
Doktora git lütfen kan değerlerine baktır bu yorgunluk iyi değil
Kaolina şanslı olduğunu hatta çook çok şanslı olduğunu anlaman için kendimden örnek veriyim. Sabah 6da kalkıyorum,8de işteyim. Dün annem hastaneye kontrole gittiği için 21 aylık kızımı, çok alışık olmadığı babaannesine bıraktık, ayrılırken ağladı Sonra işe geldim,aşırı yoğun bir gündü, öyle yemeğini bile bir iki lokmayla geçiştirdim.Akşam 6da işten çıkıp bizden uzakta oturan kayınvalideme gittik, akşam başka ilden görümcem geleceği için onu bekledik. Uykusuzluktan yorgunluktan öldüm resmen.Eve geldiğimizde saat 02:30. Sabah da 5te kalktım,kızım çok öksürüyordu,geçirmek için bişeler hazırladım ve sabah yine işe geldimTek tek alıntı yapmayayım topluca yazayım madem.
İşim var çalışıyorum, sabah 7.30 da başlıyor işim ama sabah 6'da kalkıyorum. Öğlen bitiyor 13.30-14.00 gibi eve geliyorum ama geldiğimde bitik bir halde oluyorum. Geldiğimde uyuyamıyorum çünkü uyandığımda daha beter sersemliyorum. Doğal olarak işleri minimum yapıyorum. Kolay yemekler, şöyle bir sil-süpür, dün akşam yatarken bıraktığım bulaşıkları toparla, gerekiyorsa alışveriş yap, tuvaleti ve lavaboyu temizle vs. Her şey muntazam bir düzende değil yani, öyle tertemiz, fresh bir ev değil ama normal bir ev işte.
Kayınvalidemler de gitmemizi istemiyorlar, yapılacak pek bir iş yok, eşim bir dolabı çekecek söylediğine göre o kadar. Onun dışında pek eşya yok ama gidince nasıl bir manzara olur bilemem. Kendileri oldukça iyiler, kayınvalidem ziyarete geldiğinde bile temizlik yapıp gitmişti, öyle bir insan.
Bu arada gidersek kalmamız gerekiyor. Öyle git akşama gel olmayacak yani.
Anlatayım.Ben anlamadım gündüz 2 gibi evde oluyorsunuz ama evi toparlamak yemek yapmak temizlik yapmak yerine ya burada vakit geçirip ya uyuyorsunuz peki çocuk sahibi olsanız ne olacak herkesin uykusu kıymetli ama ne yapalım ki sorumluluklarımız var evlilik böyle bir şey. Her eş evi toplu bulmak ister yemek ister vs. yardım istemek hakkın ama böyle olmaz madem iş yapmıyorsun zaten neden işlerimi halletmem lazım diyorsun eşine halledeceğin işin yok ki yapmıyorsun çünkü ve serzenişte bulunması haklı eşinin kimse sürekli yorgun argın bir eş istemez arada olsa neyse ama sürekli böyleymişsiniz haliyle kızıyor vitamin alın spor yapın kendinizi dinamik tutun. Ben tm gün çalışıyorum akşama kadar gidip ev topluyorum ütü yapıyorum yemek işi vs. biz ne yapalım. Kaynananıza da gitmelisiniz bunu bahane etmeyin bence eşinizle bunun alakası yok sadece bahane ediyorsunuz.
Eşim de böyle söylediği için sinirlendim. O zaman öyle biriyle evlenecekti.Ben olsam gıderdım. Yanlış anlamayın ama yorgunluk meselesını anlamadım . Yani ne bilim o iki çocuğu olup yogun ıslerde çalışan ve evlerı temız olan cok arkadasım var. Sanki biraz serde tembellik var
Yoo ben bozulmuyorum, benim annem de hasta ve bir arayıp geçmiş olsun demedi misal. Kendi annesinin tansiyonu çıkıyormuş ve grip olmuş.Ben olsamda giderdim.herseyden once esim mutlu olacak bundan otesi var mi.esinin arkasinda dur onu mutlu etmek icin git kendin istemiyosan bile.dusunsene bir sevdigimiz icin bin sevmedigimize katlaniyoruz yeri geliyo dimi.bence git.ve orda surat asma.asma ki isler daha cok buyumesin.ve kensini esinin yerine koy.senin annenin boyle bi durumu olsada esin ariza cikarsa bozulurdun.git kardesim ve guleryuzlu ol mumkunse.
Bencede değil, alt tarafı cam ve perde yani.. Neredeyse bizimle aynı şeyleri yapmalılar çünkü çalışıyorsak herşey ortak olmak zorunda! Eşim çamaşır ve ütü hariç neredeyse her şeyi yapıyor yeri geldiğinde..Ancak bu durumda hatrına her şey yapılır..Bizde perdeler haftada bir yıkansa haftada bir cam silinse o zaman ben de belki yaparım. 2 ayda bir perde yıkanır, 2 ayda bir cam silinir. Onun da hatırına her şeyi yapmam o derece büyük bir olay değil bence...
Neredeyse tabağını kaldırdı diye şükür duasına çıkacağız az kalmış, şoktayım.Bencede değil, alt tarafı cam ve perde yani.. Neredeyse bizimle aynı şeyleri yapmalılar çünkü çalışıyorsak herşey ortak olmak zorunda! Eşim çamaşır ve ütü hariç neredeyse her şeyi yapıyor yeri geldiğinde..Ancak bu durumda hatrına her şey yapılır..
En son geçen bahar kansızlık için test yaptırmıştım sorun yoktu.Konu sahibim vitamin alsana gunluk. Bu arada d vitamini elsikligi cok yorgunluk ve uyku yapar. Bi doktora git ve baktir istersen.
Senin yasadiklarini agir bir sekilde yasadim hamileligimin ilk uc ayinda. D vitamini seviyem dibe vurmus, almaya basladim zink diye ayaklandim.
Valla bilemiyorum tatlim o zaman icinden ne geliyosa onu yap.ama o bunu yapmadi bana bunu dedi o sunu yapmamisti diye dusunecek olursan sen sikintiya girersin.ben hep pozitif olmayi tercih edeerim.birak ayipsa kendi ayibi.senin anneni bi arayip hatrini sormuyorsa.annenin yaninda onun degeride o kadar olur.uzme sikma tatli canini.ne dicemi bilemedim.ama sahsi fikrim senin yerinde olsaydim yinede giderdim.o utansin derdim.sen bilirsin yani seker ne diyimYoo ben bozulmuyorum, benim annem de hasta ve bir arayıp geçmiş olsun demedi misal. Kendi annesinin tansiyonu çıkıyormuş ve grip olmuş.
Benim annemin ayağına platin takılacak, bel diskleri birleşmiş, göğsünde kist var artı iltihaplı romatizma olmuş.
Ben kendimle kıyaslasaydım hiç aramamam gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?