- 27 Nisan 2020
- 108
- 245
- 23
- Konu Sahibi goldenhour16
-
Aslında derdim samimiyet değil, zaten insanlara karşı mesafeliyim. Sadece arada sırada arayıp hal hatır sormaktan bahsediyorum.Kv.ve samimiyet yan yana yazinca bile siritiyor :) ne gerek var samimiyete?
Gerek yok aramana.. zaten iyi niyetli bi kadinsa bunlara takilmicaktir kendi arar dusunmez bile beni neden aramiyo diye.. kotu niyetiyse zaten gecmis olsunMerhabalar sevgili kk üyeleri, hepinize iyi haftasonları diliyorum.
Ben üç aydır nişanlıyım. Güzel giden bir nişanlılık sürecim var. Nişanlımla herhangi bir sorunum yok şükürler olsun. Ancak ailesiyle farklı şehirlerde olduğumuz için ailesiyle sadece bir kaç defa bir araya geldim. Haliyle aramızda bir samimiyet oluşmadı ve ben zaten yapım gereği insanlara biraz mesafeli duran biriyim.
Kayınvalide ile aramızda herhangi bir sorun yok sadece dediğim gibi samimiyet yok ikimiz de mesafeliyiz. Durum böyle olunca onu aramak bana çok zor geliyor. Çünkü yapmacık davranmak zorunda kalıyormuşum gibi hissediyorum.
Bunu nişanlımla paylaştığımda o da içinden ne zaman gelirse o zaman ara ve kendini hiç bir şey için mecbur hissedip mutsuz olma diyor.
Ama o benim ailemle çok güzel bir iletişim yakaladığı için ona karşı mahcup oluyorum ve aramak zorunda hissediyorum.
Sizce aramalı mıyım kayınvalideyi içimden gelmese de, yoksa akışına mı bırakmalıyım?
Fikirleriniz benim için önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Aslında derdim samimiyet değil, zaten insanlara karşı mesafeliyim. Sadece arada sırada arayıp hal hatır sormaktan bahsediyorum.
Her insan aynı değil yaşamadan bilemeyiz. Önyargılı olmamayı tercih ediyorum.Maalesef hayaller paris gerçekler Yozgat durumu ortaya çıkıyor böyle anlarda.
Nişanlınızın hep bu sakinlikte kalmayacağını düşünüyorum.
Benim de içimden gelmezdi o yüzden uzun aralıklarla kısa süren görüşmeler yapmıştım. Yettimi eşimin annesine tabiki hayırzira kendisi sinsirelladır.
Aynen öyle önemli olan o çizgiyi koruyabilmek :)benim erkekle arkadaşımla 1 sene dolduğunda bir kez kahvaltıya gittik annesiyle. daha sonra ben özel günlerde aradım, annesi hep mutlu olmuştur kaç kez de erkek arkadaşıma övgüyle anlatmıştır bu durumu. ama içimden geldi benim hep, istemediğimde aramadım. sen artık olmuyor ayıp oluyor dersen bi sebeple ara mesela cuma günü olur, kandildir bayramdır vs. 2. yılımızdayız ama yine de çok samimi olmadan o çizgiyi korumamız gerektiğine inanıyorum. her hafta aramam ama bi yere gitsin nasıl gidiyor diye ararım, illa bi sebeple ararım yani yoksa konuşamamda. o da beni arar sağolsun nasılsın ihtiyacın var mı diye. o saygıyı sevgiyle hissettirmek güzeldir. bence bekliyordurda aramanızı. hayırlısıyla evlenin inşallah
Ara ara en guzel konusacagi zamanlar şimdi
Ben de öyleyim mesela sevmem telde konusmayi ne bileyim.. karakter meselesi demek kiBen eşimin annesini sadece bayramlarda arıyorum. Haftada 1 falan çok fazla geldi bana. Ben kendi annemi haftada 1 aramıyorum gerçi =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?