Ona göre kv beni ve kızımı çoook seviyor ve bizi mutlu etmek için geliyor. Ayrıca hamilelikteki o tartışma için çok pişman.Eşin ne diyor ?
Taşındık da bizle beraber o da taşındı. Şimdi ev almayı düşünüyoruz, “ben de kiralık ev baktım bugün internetten o mühitten” diyorEvini uzağa taşı.
Saracak başka çocuğu yok mu?Taşındık da bizle beraber o da taşındı. Şimdi ev almayı düşünüyoruz, “ben de kiralık ev baktım bugün internetten o mühitten” diyor
Ona göre kv beni ve kızımı çoook seviyor ve bizi mutlu etmek için geliyor. Ayrıca hamilelikteki o tartışma için çok pişman.
bence bi kerede lohusa cinneti geçir. eşin annesine dur diyemiyomu. çok pasif duruyo sanırım eşinde iş yok
bence bi kerede lohusa cinneti geçir. eşin annesine dur diyemiyomu. çok pasif duruyo sanırım eşinde iş yok
Saracak başka çocuğu yok mu?
Canım işin zor ozaman. Herkes kadından kaçmış resmen senin başına kalmış. Ne desem bilemedim.Kayın peder bıraktı memlekete gitti, kızı başka şehre çalışmaya gitti özrl sektörde, kız buraya geldi bayramın birinci günü “anneme dayanamıyorum abla” dedi ikinci günü geri gitti. Diğer oğlu eve girmiyor, arkadaşlsrında falan kalıyor. İnNılmaz bir konuşma var kadında kimse duramıyor yanında.
Ama kv bunu böyle anlatmıyor, arıyor eşimi ya da bize geldiğinde “çok yalnızım, evde ne yemek yiyorum ne çay içiyorum, sizden başka kimsem yok” diyor. Öyle acındırıyor ki kendini. Eşimde babasının yanına gitmesini söylüyor, emekli olmadan gidemeyeceğini bahane ediyor.
geldiğinde hizmet etmeyin, siz dışarda plan yapın o gelmeden alın eşinizi çocuğunuzu çıkın, eşinizle konuştuğunuzda anlamıyorsa direk kendisi ile konuşun anne senin evin barkın varken neden misafirini burada ağırlıyorsun , bizde insanız evde çocukta var dinlenmek yalnız kalmak istiyoruz falan deyin açık açık konuşun kırılırsada kırılsın eli ayağı tutuyor size bağımlı olmasını gerektiren bir durum yok , ben olsam çoktan carlamıştım vallaKayın peder bıraktı memlekete gitti, kızı başka şehre çalışmaya gitti özrl sektörde, kız buraya geldi bayramın birinci günü “anneme dayanamıyorum abla” dedi ikinci günü geri gitti. Diğer oğlu eve girmiyor, arkadaşlsrında falan kalıyor. İnNılmaz bir konuşma var kadında kimse duramıyor yanında.
Ama kv bunu böyle anlatmıyor, arıyor eşimi ya da bize geldiğinde “çok yalnızım, evde ne yemek yiyorum ne çay içiyorum, sizden başka kimsem yok” diyor. Öyle acındırıyor ki kendini. Eşimde babasının yanına gitmesini söylüyor, emekli olmadan gidemeyeceğini bahane ediyor.
Rahata alışmış. Yemek çay hizmet yapmayın geldiğinde söyleyin yapsın. Belki aç kalırsınız ama bir süre sonra ya yapmaya başlar ya da gelmez artık. Geldiğinde de başka odada oturun bebeği bahane edip.Kayın peder bıraktı memlekete gitti, kızı başka şehre çalışmaya gitti özrl sektörde, kız buraya geldi bayramın birinci günü “anneme dayanamıyorum abla” dedi ikinci günü geri gitti. Diğer oğlu eve girmiyor, arkadaşlsrında falan kalıyor. İnNılmaz bir konuşma var kadında kimse duramıyor yanında.
valla bilimiyorum. böyle eşim ve annesi yok çok şükür. keşke kimsenin olmasa böyle sorunları herkes mutlu olsaTatlım eşler karılarına aslan, annelerine kuzu kesilir bilmez misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?