kayınvalideyi görmeye tahammül edememe..

Ben haftada 2 - 3 saat görüşmenin yeterli olduğunu düşünüyorum. Orayı kendi evi gibi kullanıyor belli ki kaynananız. Her gün saatlerce kal, misafir çağır, eşyalar ile oyna vs. Sizin yapacağınız en iyi şey bu kadınla ve eşinizle açık açık konuşmak. İstemediğinizi, dinlenemediğinizi anlatın. Geldiği saatlerde eşinizle program yapın. Misafir çağırdıysa burası senin evin mi benim evim mi belli diyerek insanların içinde yüzüne vurun. Telefonunuzu ne hakla dağıtıyor? Arayanları tersleyin, konuşmayın. Kendisi ile de sohbet etmeyin. Kadın sizi pasif görmüş belli ki. Bu kadar taviz vermeyin. Yaptıkları sizi taciz etmekten farksız. Gidip evinde otursun bir yalniz olan o değil. Eşiniz de ayrı problem. İnsan biraz bebeğini ve eşini düşünür.

Bir de siz de rol yapın arada.yemek yapmayın kapıyı açmayın müsait degilim deyin.eve misafir davet ettiyse kibarca kovun.temizliği o geldiginde yapın rahatsız olsun.maalesef kayinvalideniz bu muameleyi hak ediyor.yaptığı hiç hoş degil.diger çocuklarının eşinin yanına gitmiyor ama sizden de hic cekinmiyor demek ki sizden yüz bulmuş bir çekincemesi yok.

Kayınvalideden nefret etmek ne demek iyi bilirim,kızımı sevmeye geldiğinde bağır çağır söylediği itici sevgi sözleri kulağımda çınlıyor bazen iyi ki boşanmışım diyorum hatta aklıma geldikçe korkuyorum tekrar o günlere dönmek zorunda kalmaktan şuan dava görülmedi çünkü senin ne yaşadığını anlıyorum ama artık bazı gemileri yakmak gerekecek karşınıza alın k.validenizi eşinize blöf yapın ben böyle devam edemiyorum diye ne münasebet ya her gün her gün sizde çok itici

Ben sana söyleyeyim canım. Senin sorunun kv ile değil. Eşinle. Bunu unutma. Hamileyim isten gelip yemek yapıyorum diye şikayet ediyorsun ya. Bu meselenin asil muhatabi kv değil. Kocan. Hamile olan kocan olsaydı. Evde senin annen olsaydı. Kocan işten gelseydi. Degil yemek hazirlamak kendine 1 bardak su alamazdı. Bi ayar verin şu kocalara hatunlar. Olan size oluyor.

Hamilelikte açtığın konularını da takip etmiştim. KV bin tarzı aynı benim eski KV...
Deli ediyordu beni de...
Bence annene git bebeği de alıp ve orada olduğun süre boyunca asla açma telefonlarını ve görüntülü arama taleplerini ya da her seferinde uyuyor felan de ve bebeği gösterme...

Sinir oldum seni kullanmasına sürekli

Bence önce eşinize ayar verin eğer verim alamazsanız kayınvalidenize açık açık söyleyin bak böyle her gün geliyosun ama ben rahatsız oluyorum kocamla çocuğumla baş başa kalmak istiyorum zaten işten yorgun argın geliyorum bi de benden hizmet bekliyosun bundan sonra geleceksen haftada 1 gün bikaç saatliğine gelebilirsin diye. Zaten huzurunuz yok şu an hiç değilse kayınvalideniz de olmasın

yardımdan çok zararı dokunuyorsa kendi çocuğuma ben bakmak istiyorum de, benim kurallarıma alışsın de geç arada sevmeye gelir. o da eşin varken. oturur gider.

Uzaya taşınsan gelir o kardeşim. Sen en iyisi kökten çöz tabi kökün ucu eşin, eşler kayırmazsa, nafile. Eşinin artık aile anlayışı farklı olmalı siz ailesiniz. Evlenince 1 ve 2. aile oluyor.

Canım eşini araya katmadan kv ile konuş. Burasi benim evim de. Rahatsızım de. İstemiyorum bu kadar gelmeni de. Açık açık konuş.
Bu sorun eş ile cozulmez. Ben eşimle konuştum konuştum çözemedim. Sonra kv ye söyledim. Burası benim evim istemiyorum gelmeni dedim. Sende onur haysiyet yoksa gel dedim.. o oldu..
Ama ben neler yaşadım neler, ah anlatsam roman olur.

Ona göre kv beni ve kızımı çoook seviyor ve bizi mutlu etmek için geliyor. Ayrıca hamilelikteki o tartışma için çok pişman.

“Annecim beni çok seviyormuşsun, eşim öyle söylüyor. Ben biliyorum zaten. Ben de seni çok seviyorum. O yüzden isteklerimi sana söyleyeceğim. Sen beni sevdiğin için mutlu olmamı istersin. Ben şöyle mutlu olurum. Geldiğinde evimde misafir ağırlamanı ve eşyaların yerini değiştirmeni istemiyorum. Haftada 1 gün sen gel, 1 gün biz gelelim. Çok görüşmek tez ayrılık getirir. Seni sevdiğimden diyorum. Biz sana gelince bizi şöyle güzel bir ağırla, lohusa olduğumu anlayayım. Seni çok seviyorum, canımsın” vs böyle deli gibi şeyler söyleyin.

O deli gibi bir şeymiş maden, siz de lafınızı güleryüzle söyleyip söyleyip onun gibi sevginizden bahsedin.

Esiniz ne tepki verdi ne kadar olay yasanirsa yasansin bunu annesine dedirtmesine sasirdim. Erkekler genelde laf soyletmez toz kondurmaz ya.

Siz de icinize atmamissiniz kurtulmussunuz cok sevindim vallahi.

K.bakma agir olcak ama agzna scar... Boyle kayinvalidenin.ne demek hamileyken onu ve arkadaslarini agirlamak zorunda olmak ne demek oglunun evi istedgi gbi gelir ona hzmet etmek zorundaymssnn biri bu kadina haddini bildirsin cok sinirlendim

Esiniz ne tepki verdi ne kadar olay yasanirsa yasansin bunu annesine dedirtmesine sasirdim. Erkekler genelde laf soyletmez toz kondurmaz ya.

Siz de icinize atmamissiniz kurtulmussunuz cok sevindim vallahi.
Aslında tam olarak şöyle oldu. Birgün kv deyiz. Eşim kv doktora götürecek, kahvalti yaptılar, eşim dediki sen sofrayi topla cocuklarla ilgilen, bız gidelim gelelim..tmm dedim. Çocuklarımın biri 1 yaşında diğeri 4 yaşında..Dıs kapıya kadar gittiler..kv fısır fısır birseyler dedi. Esimde geldi dediki, hazırlan sende gel bizimle.bende "canım biri emzikli 2 küçük cocukla benim hastanede ne işim var dedim ama dinlemedi, benide zorla hastaneye götürdüler. Tahminim o ki kv beni evde yanliz birakmak istemedi(evinde hic yanliz kalmadım zaten)..
Ben 2 cocukla hastane bahçesinde 4 saat süründüm tabiri caizse...
Hastaneden çıktık eşim eczaneye ilac almaya gitti. Sordum kv ye.neden böyle yaptın diye. Benim evim dedi, istemezsen kalamazsin..bende öyle mi dedim. Bundan sonra sende gelemezsin.Ben her gün evden 8 de çıkıp 5 te geliyorum, aylarca evimde yanlız kalıyorsun da bana 2 göz evini mı güvenemiyirsun, sen de onur haysiyet varsa bundan sonra gelmezsin dedim..
Eve gelince de eşime söyledim. Annen beni evinde yanlız bırakamıyorsa bende onu istemiyorum dedim.. Eşim bu olay uzerine bana birsey diyemedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…