Kayınvalideyle aynı apartmanda oturmak nasıl bir duygu 🤔

Düğündeydik olay orda patladı aslında bir noktada haklılar eşim bazı zamanlar kendini bekar sanıyor evde mi diye eşimi aradılar önce evde ama inanmadılar beni aradılar biz de o sırada eşimle laf dalaşına girmiştik iyice sinirlendim. O yüzden diyorum bu şehirden de çevreden de kurtulmak istiyorum. Kendi ailem kavgalarınızı mümkün mertebe biz duymayalım der ama eşimin ailesi biz de bilmeliyiz der asla şikayet etmem eşimi ailelere ama bir noktada anlayınca darlıyorlar beni maalesef

İnsanı darlıyorlar bi kabullenemiyorlar oğullarının evlenmiş sorumluluk sahibi olmasını . Kopamıyorlar hep biz yönetelim bizim dediğimiz olsun istiyorlar . O yüzden hep dua edelim birbirimize, Rabbim eşinle arana huzur versin inşallah

Amin inşallah canım bu ikinci gerginliğimiz bilmiyorum ne yapacağım. Allah size de huzur muhabbet versin inşallah hala aile apartmanında mısınız

Amin inşallah canım bu ikinci gerginliğimiz bilmiyorum ne yapacağım. Allah size de huzur muhabbet versin inşallah hala aile apartmanında mısınız
Amin canım Allah herkesin yuvasına huzur versin Evet hala aynı apartmandayız . Dün eşimle büyük bir tartışma yaşadım sinir boşalması gibi . Sonra güzelce konuştuk bi karar aldık ve söz verdik birbirimize burdan taşınırsak herkesten uzakta ev tutcaz , bide ayağımızı annesigilden kesip mesafe koycaz diye . Çok şükür bugün idrak ettiler mesafe koyduğumuzu . Çocuklarımı yolluyorum istedikleri zaman götürüp seviyorlar ama ben gitmiyorum ,çağırsalarda bi bahane buluyorum

İnşallah ayrı eve çıkarsanız çocuk olunca tabi daha kötü o zaman daha dip dibe oluyorsunuz maalesef sevindim senin adına

Hergün yeni bir mecare, hergün yeni bir gerilim. şaka bir yana böyle bir apartmanda büyüdüm ve bence bizimkilerin boşanma temeli bu. Yeter diyip 15 sene sonra ilçe değiştirmek bile yetmedi. Yapmayın.

Tavsiye etmiyorum ne kadar mesafe o kadar iyi...Bu her ilişkide geçerli ....kayınvalide olmaz elti olur görümce olur akraba olur kim olduğu önemsiz bir insana çok yakın mesafe o kişi eş yada evlat değilse her çift için sorundur ben aksini çok çok nadir gördüm bu nedenle yüzde iki iyi olur diye şansımı denemezdim ......

İnşallah ayrı eve çıkarsanız çocuk olunca tabi daha kötü o zaman daha dip dibe oluyorsunuz maalesef sevindim senin adına
Böyle olmak zorunda yoksa sinir hastası olcam inan ki ,haklarını yiyemem çok faydalarıda oluyor ama benim evim ayrıyken nereye gideceğime bile karıştıkları için deli oluyorum

MutluKedi 15 senedir aynı apartmanda üst katimda kayınvalidem. Burda sayilan hiç bir davranışı yapmadı . Benim kv galiba bu dünyadan değil. Benim misafir varsa o gelemz hatta bizim evde oturup yemek yemisligi bir elin parmağı kadar yok sayamam. Aslında bazen bukadar ruhsuz olmasida rahatsız etmiyor değil beni de.
Ben tatildeyken evime gelip toplaması temizlemesi var veya doğum yaptığım zamanlar evi temizlemesi filan güzel oluyordu .Temizlik yapmayı bayılıyor. Fakat yemek kültürü yok o yüzden çocuklara bakmasını bilmez hayatı calismayla geçmiş. Temizlik ve çalışmaya bayılır. Anahtarı var ama durup dururken eve çat kapi gelmedi hiç.
Belkide benim sınırlarım çok keskin huyumu bildiğinden bulasmiyor

Böyle olmak zorunda yoksa sinir hastası olcam inan ki ,haklarını yiyemem çok faydalarıda oluyor ama benim evim ayrıyken nereye gideceğime bile karıştıkları için deli oluyorum
Sorma bana da ışığınız kapalıydı araç yoktu nereye gittiniz diye soruyorlar aynı apartmanda olsa ne olurdu Allah bilsin

Sorma bana da ışığınız kapalıydı araç yoktu nereye gittiniz diye soruyorlar aynı apartmanda olsa ne olurdu Allah bilsin
Yapıştır lafı gitsin valla artık saygı diye bişey kalmadı bende o kadar sinir hastası oldum inanın tersleyip geçiyorum bişey diyemiyorlar

Canım bu yazdığın konularda asla hakkını yiyemem kayınvalidemin . Bu yazdıklarında tabiki kayınvalidem anlayışlı , mevzu bir yere gidip geleceksem illa haberi olcak . Bi yere gitsem hemen ararlar nerde kaldınız bi yere gitsem çocukları götürme der ,Eşimle bi konuda karar alıyoz akıl çeliyor mevzu bu canım

Gerçekten şaka gibisiniz,zaten aynı evde yasiyo musunuz daha kötüsü ne oalbilirki?bende uzaktasiniz aynı apartmana tasinacaksiniz falan sandım.en kötü şuanki haliniz gibi olur ötesi var mı?

Gerçekten şaka gibisiniz,zaten aynı evde yasiyo musunuz daha kötüsü ne oalbilirki?bende uzaktasiniz aynı apartmana tasinacaksiniz falan sandım.en kötü şuanki haliniz gibi olur ötesi var mı?
Ben gelin geldiğimde aynı evde oturduk sonra aynı kattan ev aldık . Şuan aynı kattayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…