Kayınvalideyle aynı apartmanda oturmak nasıl bir duygu 🤔

naptınız acaba?
Konu eski olunca unutmuşum şöyleki mecbur kalıp oturdum ,ilk taşınmanın ertesi günü kavga ettim kaynana bozuntusuyla , neymiş dışarı çıkmışımda yemek yapmamışım hep sorunlu geçti hep lanet ettim aynı katta olduğumuza . Bu bayramda patlak verdi bende olaylar çok dolmuştum ,hiç görüşmüyorum artık araya uçurum gibi mesafe koydum . Ama buralar kentsel dönüşümde eli kulağında taşıncam hemen . Kuzenimde eşime iş konusunda yardımcı olursa belki seneye çıkarım .

Son düzenleme:
Aile apartmanı yöneticisi kayınvalide olan bir kurum gibi geliyor , tuttuğu gelin ezdiği gelin , kamera takip sistemi, emir zinciri , savunma dilekçesi vs. truman Show gibi izlenen bir hayat gerçi bunlar benim ön yarılarım

Kızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorum Kayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın
Koşarak kaç

Aaaa gittin oturdun mu neyse zararın neresinden dönersen kardır

Ben iyi olacagini sanmiyorum. Kv ile dibdibe oturmuyoruz ve 1-2 ayda bir gorusuyoruz yani oyle sıkı fıkı da degiliz devamli telde vs gorusmeyiz ama mesela arada ariyor aciyorum dwnk geliyor sohbet arasinda " X sehirden geldik" diyorum. Giderken niye hic haber vermiyorsunuz diyor. Ben böyle...
Bunu bir kac defa daha soyledi tabi ki haber verecek halim yok ama demek yakin olsak bizi gözetlermiş devamli.

Neden haber vermek zorundaymişim gibi bir algi var kafasinda hala cozemedim. Neden haber vereyim dedigimde belki oradan bir sey isterdim diyo.

Valla söylediklerin ön yargıdan çok varolan şeyler maalesef yazdıkların çok doğru

Canım kayınvalideleri çözemeyiz yani nasıl bir mantıkla ilerliyorlar bilmiyorum ama tek bildiğim şey herşeye burunlarını sokmaları ve sanki mecburmuşuz gibi herşeyden haberdar olmak istemeleri . Valla en sonunda anlamadım bende bir sinir boşalması oldu kaynanam korktu şu ara şeytan arayı bozmasa iyiyiz mesafeliyiz

Ben evlendigimde başka şehire yerleştim o kadar rahatım ki ne benim aile ne eşimin ailesi hiç biri yakın değil tartışma o olmuş bi boyle demiş laflarindan uzaktayiz rahatız

Ben evlendigimde başka şehire yerleştim o kadar rahatım ki ne benim aile ne eşimin ailesi hiç biri yakın değil tartışma o olmuş bi boyle demiş laflarindan uzaktayiz rahatız
Maşallah size uzakta oldunuzmu ağzınızın tadı yerinde oluyor valla . Çok yıprandık eşimle, ailesi hep karıştı eşimle aram bozuldu çok tartıştık . Eşimle kafa kafaya verdik biz napıyoruz diye vee herkesle mesafe koyduk aramıza . Tabi yine aynı kattayız ama

İşte illa senin ailen benim ailem o onu demiş bu binu demis tarzı kavgalar konuşmalar olur

Kızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorum Kayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın
Sanirim oturmayi düşünüyorsun oturursun gibi de geliyor simdiden bol sabirli geçmiş olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…