Kayınvalideyle aynı apartmanda oturmak nasıl bir duygu 🤔

Esin nasıl biri?????
Eşine göre şekillenecek, benim kv alt katta ama bildiğin komşu gibiyiz. O bana izin alır gelir, ben ona öyle. Hiç darlamaz Allah razı olsun ama bende de görüncek sorunu var 🤦
Eşim net tavırlı ,bu katta otursak bile bize karışmayın diye tavır koydu ama yaa alttan alta doldurup akıl çelerler diye düşünmeden duramıyorum .

Olursa ne olacak, olmazsa ne??? Bizde altlı ustluyuz hiçbirine karismazlar hatta kv gidin gezin der.... Mesela sizinkiler takip etse, karissa eşin ne der ??
Eşim takmaz ,fırsat vermez şimdilik böyle ama ilerde eşimi değiştirirlermi acaba 🤔

Maalesef evliyim 😂 bebiş bekliyom . Kızlar nolur detaylı anlatın tecrübelerinizi paylaşın ki bilgi sahibi olayım lütfen
e olan olmuş artık çocuk da yapmışsınız, baştan sormanız gereken sorulardı bunlar gerisini yaşayıp görün artık :D

Kendini evini temizlediğini yetmez bir de gider onun evini temizlersin senden temizlik ilgi bekler.
Canına mı susadın..
Kaynanamla bırak aynı apartmanda oturmayı aynı mahalledeyiz diye sinirim bozuluyordu allahtan tamamen sildik birbirimizi asla görüşmüyoruz yakınım diye neymiş evine gidip temizlik yapacakmışım hadi ordan az ye de kendine hizmetçi tut hiçte yapmadım gitmedim şakkkk sildik birbirimizi kötü gelin oldum gurur duyuyorum son kaynana bükücü benim 🤣😅

Kendini evini temizlediğini yetmez bir de gider onun evini temizlersin senden temizlik ilgi bekler.
Canına mı susadın..
Kaynanamla bırak aynı apartmanda oturmayı aynı mahalledeyiz diye sinirim bozuluyordu allahtan tamamen sildik birbirimizi asla görüşmüyoruz yakınım diye neymiş evine gidip temizlik yapacakmışım hadi ordan az ye de kendine hizmetçi tut hiçte yapmadım gitmedim şakkkk sildik birbirimizi kötü gelin oldum gurur duyuyorum son kaynana bükücü benim 🤣😅
Dün bir mucize oldu vallahi 🙏 belediyeden aradılar eve talip oldular 🙏 evi satmaya karar verdik eşimle

Canına mı susadın..
Sizin son durumunuz nedir, boşandınız mı?

Kızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorum 🙏 Kayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın 🙏😊
Kayinvalidemle çok iyi anlaşıyor olmamiza rağmen aynı apartmanda oturmam
Aynı semtte de oturmam
Annemle de nitekim aynı apartmanda oturmam

Ben zaten yeni evlenen kızların altın yumurtlayan tavuk bulmuş gibi adamın kaynanayla aynı apartmanda oturma koşuluna susmadina, kabul etmesine hoş bakmıyorum

çok ozguvensiz, zavallı buluyorum

Birkaç eklemede ben yapayım
Herşeye dahil edilmek ister
Biryere giderken(bakkal market bile olsa) haberdar edilmek ister
Haber vermezseniz telefonla arar nerdesin diye hesap sorar
Eşinle başbaşa biryere gitmeye kalksan gelmek ister gençliğinde hiç gezemediğini anlatır acındırır sıvışır yanınıza
Sürekli çağırır...yemeğe çaya kahveye itiraz hakkı asla tanımaz ..yada tam tersi sürekli davet edilmeyi bekler
Hele yedek anahtarınız ondaysa tmm...direk girer içeri..hastamısın merak ettim falan der...özel alanınıza saygı göstermez

Sürekli manipüle eder...
Gençliğiniz onun baskısı altında heba olur gider erken yaşta kronik hastalık sahibi olursunuz ...sonrada sebep kendisi yada kendileri değilmiş gibi herşeyi abarttığınızdan herşeyi kafaya taktığınızdan dem vurup dahada gerer sizi
Kısacası bu çok berbat bir durum...
38 yaşındayım 17 yıldır evliyim şimdi geriye dönüp baktığımda gençliğim gitmiş....
Yaşlanacak insan değildim ben..ne hale geldim...yalan yok gözüm açıldı kendimi ezdirmiyorum ama gitti gençliğim ve geri gelmeyecek
Şimdiki aklım olsa asla aynı binada olmayı kabul etmez,hatta evlenmezdim
Kvler kendilerine cidden eglence arıyor. Biz Allah'tan aynı binada degiliz. Tek ev gibi olurduk. O bana yakın oturun falan demişti, istemedim.
Uzaktayken zırt pırt çagıran insan yakından napardı artık bilmiyorum.
Mümkünse başka eve taşının. İnsan için kendinizi üzdügünüze degmez. Tek hayatımız var. Kim için kv için mi helee.

Kızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorum 🙏 Kayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın 🙏😊
Canım ben oturmadım ama eşimin ailesi aile apartmanındaydı amcalar yengeler hepsi sürü halinde.nişanlıyken giderdim kayınvalidem hurraa bütün yengeler doluşurdu eve.evin kapısı kapalı kalmazdı .çünkü gelen giden belli olmazdı .Kaynanam banyodan bornozla odaya gectiğimi bilmem diyodu çünkü banyodan çıktığında illa kaybı biri evde olur diye hep banyoda giyinip çıkarmış .Yani koloni gibi yaşarlardı.iğrenç bi hayat.sürekli iç içe 😖 bırak aynı binaya gelin gitmeyi.eşim onların bi arkasokağında ev bulmuştu onu bile istemedim.Baya sorunlar yasamıştık gelin istemiyo bizi falan diye tam düğün üstü tartışma çıkmıştı.şu 16 senelik evliyim yine oldun yine istemem ASLA😡🙅

Kayinvalidemle çok iyi anlaşıyor olmamiza rağmen aynı apartmanda oturmam
Aynı semtte de oturmam
Annemle de nitekim aynı apartmanda oturmam

Ben zaten yeni evlenen kızların altın yumurtlayan tavuk bulmuş gibi adamın kaynanayla aynı apartmanda oturma koşuluna susmadina, kabul etmesine hoş bakmıyorum

çok ozguvensiz, zavallı buluyorum
Bende kayınvalidemle iyiyim ama bende asla oturmam.16 senelik evliyim şimdi olsa yine oturmam bana göre değil benim bünye kaldırmaz mesela

Canım ben oturmadım ama eşimin ailesi aile apartmanındaydı amcalar yengeler hepsi sürü halinde.nişanlıyken giderdim kayınvalidem hurraa bütün yengeler doluşurdu eve.evin kapısı kapalı kalmazdı .çünkü gelen giden belli olmazdı .Kaynanam banyodan bornozla odaya gectiğimi bilmem diyodu çünkü banyodan çıktığında illa kaybı biri evde olur diye hep banyoda giyinip çıkarmış .Yani koloni gibi yaşarlardı.iğrenç bi hayat.sürekli iç içe 😖 bırak aynı binaya gelin gitmeyi.eşim onların bi arkasokağında ev bulmuştu onu bile istemedim.Baya sorunlar yasamıştık gelin istemiyo bizi falan diye tam düğün üstü tartışma çıkmıştı.şu 16 senelik evliyim yine oldun yine istemem ASLA😡🙅
Valla yorumları okuyunca uzaya taşınasım geldi 😂😂 darlandım valla

Bizimkisi az banyo yapıyorsunuz o işi de mi yapmiyorsunuz demişti.
Hemde annem falan vardı kalabalıktı 😂
Oğlunun seks hayatını düşünüyordu resmen 🙈
Bizimki de tam tersi, çok banyo yapmayın o isi yapmiyorsaniz derdi hasta olurmusuz vs.. yani ben duymaya utandım kendileri soylemeye utanmadi ya da size sormadan sizin evinize misafir de kabul edebilirler tabii hazırlık ve temizliği cabasi bir de çalışıyorsanız yandi haftasonunuz...Asla hasta olma,mesela regl olup yatma,hicbir sey yapmayı canınız istememe durumunuz yok sürekli zinde olacaksınız ve her gelen hoşgeldin diceksiniz burun kivirinca adınız misafir sevmiyora çıkıyor ve neler neler koltuk değiştirsen aa daha yeni degistirmistin olur

Back
X