Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

bence hafta sonları başka pilanlar yap.başka yerlere gidin.senin arkadaşına falan gidin.böylece ailesine gidemez o hafta sonu.niye seni bırakıyoki.sende onu bırak git o zaman.senle gelmek ister heralde.

Kızlar yaa bende bu yaz evlenicem ve kayınvalidemle altlı üstlü oturcaz.kayınpederimiz 2 yıl önce vefat etti allah rahmet etsin.nişanlımlar 2 erkek kardeş abisi sinopta öğretmen.aralarıda gelin ve oğluyla kötü cenaze sırasında miras muhabbeti yaptıkları için.anlıycanız kaynanamın tek yakını nişanlım okadar düşkün ki ona.birde kötü yanı var oda ekmek almaya ,alışverişe... bile nişanlımı göndermesi.evlenince nolcak bilmiyom..çat kapı gelir tarık oğlum ekmek al tüpü takıver beni annenene götür ordan getir......

eyvah eyvah!!!canım şimdiden geçmiş olsun..işin çooook zor

eyvah eyvah!!!canım şimdiden geçmiş olsun..işin çooook zor

Sorma canım yaa.bende naqpcamı şaştım.inanki nişanlımın hayatındaki en değerli insanın ben olduğumu düşünmesem yeminle hiç nişanlanmazdım.biraz önce sigaram bitti .istedim zaten herşeyimi o alır.işim çok yoğun çıkamam elemanlarda yok nasıl getircem dedi.sonrada dur ben yolluycam sana dedi.10 dk sonra bi baktım bi çicekçi kocaman bi çicek bir pakettle beraber.açtım baktım bi karton sigara duruyor.en basit örnek bu yani.bana çok düşkün.annesinin bana kötülük etmesine asla musade etmez kaldıki ondan önce ben etmem.ama bu durum işte çok farklı.annesine ekmek almasına karışmamamki bu yüzden kızamam.kötü gelin olcam.ama bir kadında bukadarmı bağımlı olur oğluna yaa.sırf o yanlızlık çekmesin diye 3. kata gelin gelicem 10-15 milyarı eve tadilata gidicek.ama kadın bunlara rağmen kendine yontuyor.düşününce çıldırcak gibi oluyorum.sanırım evliliğimiz 3 kişilk olucak.

kayınvalidem ve eşimin halası birlikte yaşıyorlar.onlar merkezde oturuyor bizde merkeze yarım saat mesafedeki yeni yerleşim merkezinde.ben çalışırken işyerim kayınvalidemin evine yakın olduğu için haftanın 3- 4 günü orda kalırdık.yoruluyorsun zaten eve gidip yemek yapmaya uğraşma gelin burda kalın derdi.benim içinde iyi olurdu Allah razı olsun tabağımı kaldırmama dahi fırsat vermez.ama işten çıktıktan sonrada aynı şeyi söylemey başladı eşiminde işine geliyo işyerine daha yakın daha çok uyuyo eve daha erken geliyor.ama her hafta gidip 2 gün kalmakta bana sıkıcı gelmeye başladı.çünkü büyün gün onlarla oturmak zorunda kalıyorumkayınvalidem 70 yaşında :))yani sizin anlayacağınız son 1 aydır eşime gidip kalmak istmediğimi söyledim sıkılıyorum dedim.çok şükür ısrar etmedi anlayışla karşıladı.

maşallah,Allah bozmasın..nişanlına endişelerinden bahset bence,hayatında sınırlar olmasını istediğini anlat,bu kadar hassas biri umarım anlayacaktır ne istediğini.3 kişilik evlilik diye kabullenip başlarsan şimdiden önünü alamazsın çünkü,ne kurtarırsan kardır:)))

Senin adına sevindim. sanşlısın kayınvaliden ne güzel anlayışlı kadınmış.kıymetini bil arayıda çok açma.bak burda ne kadar kaynanadan şikayetçi kadın var:)

Ya canım haklısında bu aralar okadar çok üstüne gittimki nişanlımın.biraz daha bastırırsam olan nişanlıma olcak.çok stresli bu ara malum ev,düğün,takı,eşya... hepsi üstüne kaldı.ama ben üstesinden gelicem.kendime güveniyorum.en büyük desteğimde ailem çünkü bi cadde üstümde oturuyor olucaklar.:))

Aynı apartmanda oturuyoruz ama, yoğun çalıştığım için görüşme imkanımız olmuyor. Ayda bir, bir fincan kahve içmek için uğrar; hatrımı sorar, sonra gider.

valla aynı mahaledeyiz kaynanamla 10dk aramız ama sagolsun ayda yılda bir gelir sürekli gelip rahatsız etmek istemez bende 3.4 günde bi giderim yanına...

arkadaşlar benimde en nefret ettiğim şey evler yakınken yatıya kalmak nedir yani herkes evinde yatsın benim kaynanam bize pek gelmez ya davetiye ya eşimin zorunla arada biz gideriz haftada en fazla iki kez evlerimizin arası 15 dakaklık yol ama eşimin işyerine çok yakın oraya çok sık gider eşimin üstünde etkisi oluyor en çok buna dayanamıyorum

eskiden sIk sIk giderdim aramizda sadece 15dk var, ama artik eskiyi aramasin artik misafir gibi gidip misafir gibi oturup kalkacagim, nasil olsa kiymetin öylede böylede bilinmiyor en azindan kafam rahat olur ...

benım kayınvalıdemde karsı apartmanımda oturur yaın koyde kısın burda kalırlar cocugum olmadan once hıc gelmezdi:) bızde benım zorumla esıme ben ddım gıdelım dıye 2 haftada bır falan gıderdık hatta esım evden calısıyodu o donemde 24 saat evdeydık buna ragmen 2 haftabır gıdıyoduk kızım dogduktan sonra logusalık donemınde bı sure yanımda kaldı allah razı olsun arada kultur catısması yasıyo olsakta ben mesafemı hep korudum esımde hep benım yanımda yer aldı kı evlenmeden annesını uyarmıs haklıda haksızda olsa hep esımın tarafını tutarım aranızda sorun olmasın benı kaybedersınız dıye(cok sanslıyım bu uyarı sebebıyle esımlede aılesıylede ıyıyız bana bısı dıyemıyolar)sımdı kızım olduktan sonra hafta bır bız gıderız oda yoldan geerken nadırende olsa ugrar evde bısılere karısmaya calısyo halıyle:) bende bırakıyrum yapsın nasılsa o gıdınce eskı halıne getırebılıyorum kımseyı kırmaya grek yok yemek yapmak ıstıyosa mutfagı bılıyo gırıp yapar işime de gelir hani:) gorumcele zaten abla kardes gıbıyız sımdılık sorun yok belikde yaz boyu gormdıgım ıcın suanda yaptıklarını unuttumda ıyı seyler yazıyorum bakalım yakında gelıyolar hala aynı dusuncede olucakmıyım?

bizde aynı şehirdeyiz kayınvaldemle haftada bır esımle gıdıyoruz..1 hafta oldumu hemen telefon edıyo zaten sesiniz cıkmad bı arayayım dedım dıye.sinir oluyorum bazen herhafta gıtmek zorun degılız aslında.bazen tel kapatıverıyorum ulaşamasın dıye...

Meraba arkadaşlar yeni katılıyorum sohbete ama kocaman ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh diyorum.Evlenince eşimin memleketine geldim 4aydır evliyi ve kayınvalideyle aramızda iki apartman var.Hergün gidiyoru gitmesem hemen arıyor bahaneler bulup eve geliyorum ama kadın oyle bişey ki elinden gelse kapının önündeki dükkana bile birlikte gidelim diyecek.Tabi bide görümcem var.Evli 15dk uzaklıkta 2tane felaket yaramaz çocugu var ve çok rahat gelince bırakıp rahatına bakıyor.2günde bir annesinde gelince hemen arıyo ben geldim gel ya kahvaltıya geliyo sabahın köründe yine arıyor.Daha yatıyorum diyincede aaa geldik oglum yengemi görecem diye tutturdu diyip duruyo.Eşimin bi cumartesi pazarı var.Onda bile gelin diyorlar.Bu bayram dayanamadım artık eşime çıkıştım.Oda ablalara fazla gitmiyoruz ondan dedi 3gece ust uste birlikteydik bu yeter biraz rahat bırakırlar dedim dun sabah 9da aradı annemlerdeyiz oglum yengemi görecem diyo dedi bende kahvaltı yapıyoruz dedim halbukı kahvaltıyı yapmış çay içerek eşimle sohbet ediyorduk.Tabi daha sonra eşime soylendim 3gundur birlikteyiz hala gelin diyo bunun gitmemekle alakası yok soylendim durdum.Tabi geç gittik ozamanda gitmişlerdi.Akşam kayınvalidelere gittigimizde surat yaptı beklediler beklediler gelmediniz geç geldiniz onlarda gitti dediler bende eşimde sesimizi çıkartmadık.Yeter ama artık çok rahat biriydım geldim hergun hergun gidiyorum eşii kırmamak için ama çok bunaldım artık.Gitsem bir türlu gitmesem bir türlü.Gitmem ama eşime kıyamıyorum.uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ne yapacam arkadaşlar bişey soyleyın böyle giderse eşimle arık ben huzursz ldugmdan dolayı aram bozulacak gitme arada git demeyın başka çozumler soyleyın........................:18:

brn,bence gitme canım:)))başka tavsiye istemişsin,iş bul kendine,temizlik yapacağım,alışverişe gideceğim,misafirim gelecek vs..ya da arkadailarını çağır.kısacası her gel dediğinde gitmemek için mazeretin olsun,yavaş yavaş alıştır yokluğpuna.bu ne böyle çekilir şey değil

ah esracım keşke gidemeseydim ama burda arkadaşım yok ki yeni geldim ve mahalledeki gençlerde bir birinden dedikoducu tek yöntem iş bulmak yoksa başka çarem yok ama bunaldım inan

ah esracım keşke gidemeseydim ama burda arkadaşım yok ki yeni geldim ve mahalledeki gençlerde bir birinden dedikoducu tek yöntem iş bulmak yoksa başka çarem yok ama bunaldım inan

anladım canım,o zaman dediğin gibi en kısa zamanda bi iş bul kendine,orda yıpranacağına işte yıpranırsın hiç olmazsa üç kuruş para girer cebinize..yaklaşık aynı şeyleri evliliğimin ilk zamanlarında ben de yaşadığım için çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum..biraz tavır koy eşine,o halleder ancak,bizde öyle oldu yani.şimdi rahatım haftada bir gideriz aklamları o da3-4 saat oturur geliriz.yalnız benim de bebek yolda,o gelince naparız bilmiyorum bütün çabalarım boşa gidecek gibi görünüyor benim de

Canım inan çuk üzülüyorum ve bunaldım.Çocuk olunca çok çok 1ay bir sıkıntı yaşarsın sonrası daha kolay olur.Çocuk uyuyor iş var falan diye daha rahat olur inan bu yüzden bende hamile kalmayı düşünüyorum.Enazından ozaman bahanem olur ohhhhhhhhhhhhhhh kurtulurm buarada caım hangi ildesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…