- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
o dert bende de var arkadaşlar daha yeni evliyiz her tatil günümü onlarla geçirmek istemiyorum eşimle yalnız kalmak istiyorum ama hiç anlayış yok ki bir hafta gitmesek hemen kayınvalide laf vuruyo..ben bazen gitmek istemiyorum eşime benim evde işlerim var sen git diyorum hemen küsüyo benimle, sen ailemi sevmiyosun gelmek istemiyosun geldiğinde de zoraki geliyosun diyo zaten geçenlerde bu yüzden çok kötü kavga ettik.ailesine aşırı düşkün elinden gelse birlikte yaşayacaz..bende mesefe koymak istiyorum ama eşimin sayesinde bunu yapamıyorum
Bence yanlış taktik uyguluyorsun. Devamlı gitmelisin kayınvalidene hatta tatil günlerinde değil sadece akşam yemeklerinede gidin akşamları. yiyin için oturun. bir süre sonra zaten çağırmaz olacak seni. eşin demeden hadi canım annemlere gidelim de. bak faydasını göreceksin:)
Ben de kayınvalıdemle aynı apartmandayım,ben en ust katta 7. kattayım o da 2. katta. Bıze pek gelmezler bız cagırmadıkca ama hep ınmemızı ısterler. Gorumcem varken nerdeyse orda yatıcaz sınırım bozulur. Calısırken hadı calısıyorum deyıp ıs cıkısı ugrardım mısafır gıbı gıdıp gelıyor dendı. Sımdı evdeyım hamıleyım kaynanam her gun arar suraya gıdıcez gel buraya gıdıcez gel dıye gıderım. Asagı ınmezsem nıye ınmedın der ben de ısım var temızlık yapıorum fılan dıyorum tamam dıyor. kayınpederım mutlaka arıyor ıyımısın bugun asagı ınmemıssın dıye. Gorumcem olmadıgı surece aram ıyı. Evımızde ufo yakıyorduk gelmek ıstemıyorlardı. bu sene bebegımız oluck dıye soba kurduk, esım her gun cagırmaya basladı onları onlar da her aksam gelıyordu esıe dedım her soba yandıgında beraber olacaklarsa valızle gelsınler dedım ben de. Bır arada ben balık yemıyordum yemeye basladım bebegım ıcın. Havalar ıyıyken haydı yukarı mangala terasta durumu oluyordu,amcası gelırdı yukarı mangala ıcmeye. Gecenlerde de mangal yapıcaktık yagmur yagdı balıkları ıcerde elektrıklı mangalda yaptık tum mutfagı dıp bucak temızledım camasır suyuyla. En son gecen hafta yıne balık yapılcaktı valla " yukarda balık malık olmaz ben bu halımle mutfagı bastan asagı temızleyemem kusura bakmayın" dedım. Esım de gecen hafta aksam geldı annemlerı cagırdım balık pısırcek annem dedı.Tavada yaptık bı de gene temızlık gene temızlık poff. Hıc zor gelmez ama bu halde bıraz zor oluyor dolap sıl kalebodurları sıl..
iyi dayanıyosun vala canım.4 aylık evliyim.Bende çalışıyorum ve aynen bana da misafir gibi diyolar.pek uğramadığım için.bana gelmiyolar ama benim sürekli gitmemi istiyo kaynanam.bu çalışıyo yoruluyo işi vardır akşam ya da hafta sonları demezler.aşağı inip napcaz bilmem.ben temizliğini falan da yapmıyorum kaynanamın.kendi çok ister boş vakitlerimde yada hafta sonunda onun temizliğini yapmamı.ama eltim var binada o çalışmıyo o yapsın bence.kesinlikle yapmicam.ne olduğunu anladım hepsinin çünkü...
en iyisi bence az ve öz görüşmek.sözlümün ailesi cok iyi insanlar şidiye kadar birşeylerini görmedim ama evlendikten sonra aynı şehirde oturucaz dedim benimkine baştan sık sık gelip gitme istemiyorum ayda 1 kere habersizde gelmicekler dedim ikimizde çalışıcaz artık kendi yuvamız olucak fazla samimiyet istemiyorum dedim tamam dedi oda aynı fikirde zaten şimdilik bir sorunumuz yok bu konuda
bazen kaynanamı çekiştince vicdan yapıyorum ben,size de oluyor mu bilmem ama..eşimin annesi ve eşim anneme çok iyi davranıyor,kaynanamı çekiştirince eşime kartşı suçluluk hissediyorum bende değişik bir manyağım sanırım
yok canım yok,bende de var aynısı.burda dedikoduyu yapıyorum sonra aklıma geliyor eşim bi görse şu yazdıklarımı neyi var annemin der.dışardan bakılınca öyle tabi,gerçi çok da iyidir ama alttan alttan imaları,diklenmeleri beni deli eder.bu aralarda da benim loğusalığıma taktı,kendi doğuracak herhalde,şimdiden bunalımda,bi havalardabu gidişle o beni değil de ben onu pohpohlayacağım 40 gün boyunca(henüxz doğum yapmadım)
kıskançlığı çıldırtıyor beni,bir de arada sahteden öpücükler,beni düşünmeler falan...enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?