Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

Ben de kayınvalıdemle aynı apartmandayım,ben en ust katta 7. kattayım o da 2. katta. Bıze pek gelmezler bız cagırmadıkca ama hep ınmemızı ısterler. Gorumcem varken nerdeyse orda yatıcaz sınırım bozulur. Calısırken hadı calısıyorum deyıp ıs cıkısı ugrardım mısafır gıbı gıdıp gelıyor dendı. Sımdı evdeyım hamıleyım kaynanam her gun arar suraya gıdıcez gel buraya gıdıcez gel dıye gıderım. Asagı ınmezsem nıye ınmedın der ben de ısım var temızlık yapıorum fılan dıyorum tamam dıyor. kayınpederım mutlaka arıyor ıyımısın bugun asagı ınmemıssın dıye. Gorumcem olmadıgı surece aram ıyı. Evımızde ufo yakıyorduk gelmek ıstemıyorlardı. bu sene bebegımız oluck dıye soba kurduk, esım her gun cagırmaya basladı onları onlar da her aksam gelıyordu esıe dedım her soba yandıgında beraber olacaklarsa valızle gelsınler dedım ben de. Bır arada ben balık yemıyordum yemeye basladım bebegım ıcın. Havalar ıyıyken haydı yukarı mangala terasta durumu oluyordu,amcası gelırdı yukarı mangala ıcmeye. Gecenlerde de mangal yapıcaktık yagmur yagdı balıkları ıcerde elektrıklı mangalda yaptık tum mutfagı dıp bucak temızledım camasır suyuyla. En son gecen hafta yıne balık yapılcaktı valla " yukarda balık malık olmaz ben bu halımle mutfagı bastan asagı temızleyemem kusura bakmayın" dedım. Esım de gecen hafta aksam geldı annemlerı cagırdım balık pısırcek annem dedı.Tavada yaptık bı de gene temızlık gene temızlık poff. Hıc zor gelmez ama bu halde bıraz zor oluyor dolap sıl kalebodurları sıl..

Aman canım çok kötü bir durum patlamadın mı yaşıyomusun hala offffffffffffffffff ya eşlerin aileleriyle aynı şehirde olmak kadar berbat bir durum yok tabibide dizlerinim dibindeysen

Bence yanlış taktik uyguluyorsun. Devamlı gitmelisin kayınvalidene hatta tatil günlerinde değil sadece akşam yemeklerinede gidin akşamları. yiyin için oturun. bir süre sonra zaten çağırmaz olacak seni. eşin demeden hadi canım annemlere gidelim de. bak faydasını göreceksin:)

yok canım bunun bir faydası arkadaşı denedi bunu eşi sen çok bir eşsin annemleri benden fazla düşünüyorsun dedi.Artk dönüşü olmadı

iyi dayanıyosun vala canım.4 aylık evliyim.Bende çalışıyorum ve aynen bana da misafir gibi diyolar.pek uğramadığım için.bana gelmiyolar ama benim sürekli gitmemi istiyo kaynanam.bu çalışıyo yoruluyo işi vardır akşam ya da hafta sonları demezler.aşağı inip napcaz bilmem.ben temizliğini falan da yapmıyorum kaynanamın.kendi çok ister boş vakitlerimde yada hafta sonunda onun temizliğini yapmamı.ama eltim var binada o çalışmıyo o yapsın bence.kesinlikle yapmicam.ne olduğunu anladım hepsinin çünkü...

Eskıden hep gıdrım, artık gıtmıyorum cokk. 2 hafta bazen 3 bazen haftada 1.
gıttıgım gunlere soktugu laflara saysınlar artık. Gıtmeyecegımde valla boyle daha ıyı oluyormus hatta daha kıymetlı oluyormussun onu anladım

Ben de son zamanlarda pek gitmiyorum, eşim gidelim derse sen git diyorum o gidiyor geliyor tek başına.
Onlara gitmek içimden gelmiyor ne yapayım. Sanki gittiğim zaman çok mu taktir görüyorum.
Hatta farkettim onlarda çok sıkılıyorum, konuşacak bir konumuz yok ben konuşuyorum onlar susuyorlar sohbet bile edemiyoruz.
Eşim canı istediği zaman gitsin umrumda değil.

En son tartısmıstık eskıye gore daha ıyıyız.Bana da oyle dıyolar ya. İşim var dıyorum ıkı kısı yasıyosunuz sankı cıftlık ısletıyosunuz ısınız hıc bıtmıyo dıyolar.Bananevalla gerekırse mısafır gıbı ourum. Ben eskıden temızlık yapardım kaynanamda.Baktım cay sohbetlerınde "ne olcak temızlık yapmaya en kolay ıs bunlar bana vız gelır tırs gıder.Asıl ıs su halıları sılmek bılmem neyı yapmak.." deyınce kestım ben de temızlık ısını.
Sımdı kaynanmın annesı onlarda.Koydekı evı yıkılmıs.Oraya ınıyorum her an dogurabılırım dıye yalnız kalmamı ıstemıyorlar 7. katta.Kaynanamın annesı de dındar ve koy hayatı yasamıs. Tv ızlemez gunah dıye ama bız ızlerken bana sorar habıre kadın ne dedı adam ne cvp verdı dıye. Ben de " anane valla ızlemek gunah dıyosun da habıre soruyosun ızle de ben de alatmak zorunda kalmıyım" dedım sustu guldu Kaynanam da ıyı dedın dedı. Kayınpederım kızımın ultrason fotolarını gormek ıstıyo bakıyo.Hemen bana dıyor " ayıp gosterılırmı" dıye. Bız de boyle anane bende utanma arlanma yok ben boyleyım dedım Dun de temızlık yaptım aksamustu ındım kaynanamlara.Onlar da yatmıslar koca gun ana kız. Kayınpederım de eve geldıgınde yemek hazır olsun ıster. Pat erken geldı kayınpederım.Yemek yok.Kaynanamın annesı de dıyo soyle zederdıye gırıssın mutfaga yapsın yemeklerı dıye. Ben de anne ıstersen yapıyım bısıler dedım.Yok kızım olurmu ha dogurdun ha dogurcan asıl hamıle kadına ıs yaptırmak gunah dedı. Anane morardı Sonra annem basladı gene utu yapmadım temızlık yapmadım dıye. Anane yıne costu soyle zederdı oturuyo habıre getır masayı yapsın utuyu dıye. Kayınpederım de bu sefer ıyı anne valla gunahtan bahsetme barı dedı Benım ıcın sorun degıl kı ben kendı ısımı yapıyorum kımseden de medet ummuyorum karnım burnumda.Ama bu halımle de bana usengec damgası vurur gıbı ona soyle yapsın oturuyo lafına da sınır oluyorum valla.
Uzak her zaqman tatlıdır. az gorusursun öz gorusurzun

Bende altlı üstlü oturuyorum çalışıyorum.bizimkilerde hergün git gel istiyolar.onlar pek bize gelmez.ama bir kere kayınpeder yatana kadar burada oturun yatmaya eve çıkarsınız dedi...olcak şey değil,o zaman neden ayrı ev açtık ki anlamıyorum...

Hergün yatana kadar onlarda oturmamızı istemeleri hiç birşeyi değiştirmiyo vallahi,ben çalışan insanım ev işlerimi akşam iş dönüşü yapıorum,çamaşır ertesi günün akşam yemeği falan..benim işimi kimse yapmıo valla,kusura bakmasınlar

aynı sehırde uc yıl yasadık bayramda seyranda yılda bes altı kez bız gıderdık bır kac kezde onlar gelırdı o kadar sımdı ayrı sehırlerdeyız

en iyisi bence az ve öz görüşmek.sözlümün ailesi cok iyi insanlar şidiye kadar birşeylerini görmedim ama evlendikten sonra aynı şehirde oturucaz dedim benimkine baştan sık sık gelip gitme istemiyorum ayda 1 kere habersizde gelmicekler dedim ikimizde çalışıcaz artık kendi yuvamız olucak fazla samimiyet istemiyorum dedim tamam dedi oda aynı fikirde zaten şimdilik bir sorunumuz yok bu konuda

başta öyle oluyor da düğünden sonra kaynana namzeti arayıp lafları sokunca damat beylerin etekleri tutuşuveriyor malesef...tabi seninki öyle olacak diye bişey yok da genelde böyle oluyor.

bazen kaynanamı çekiştince vicdan yapıyorum ben,size de oluyor mu bilmem ama..eşimin annesi ve eşim anneme çok iyi davranıyor,kaynanamı çekiştirince eşime kartşı suçluluk hissediyorum bende değişik bir manyağım sanırım

yok canım yok,bende de var aynısı.burda dedikoduyu yapıyorum sonra aklıma geliyor eşim bi görse şu yazdıklarımı neyi var annemin der.dışardan bakılınca öyle tabi,gerçi çok da iyidir ama alttan alttan imaları,diklenmeleri beni deli eder.bu aralarda da benim loğusalığıma taktı,kendi doğuracak herhalde,şimdiden bunalımda,bi havalardabu gidişle o beni değil de ben onu pohpohlayacağım 40 gün boyunca(henüxz doğum yapmadım)

kıskançlığı çıldırtıyor beni,bir de arada sahteden öpücükler,beni düşünmeler falan...enteresan

kıskançlığı çıldırtıyor beni,bir de arada sahteden öpücükler,beni düşünmeler falan...enteresan

ayyy değil mi,bi de o var...ben hiç sevmem öyle sarılmayı kucaklaşıp öpüşmeyi durduk yere,hoşgeldin derken falan tamam.benim kayınvalidem de arada sarılıp öper ,hiç anlamam gerçekten içinden mi geliyor yoksa sahte mi.aman naparlarsa yapsınlar yaranamıyorlar iştetabi bunun sorumlusu da biz değiliz ki...işin aslı ben severim kayınvalidemi,iyi kadındır ama bazı şeyleri unutamadım ve karakterini çözemiyorum,bu da mesafeli olmamı gerektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…