Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

bu gelme gitme işi sonun delirticek beni zaten eşimin işleri oldugu icin
sürekli gidiyoruz otarafa benı anasına bırakıyo eşim gidiyo ben orda oturuyorum bir iki saat neyse
ama haftanın 3 günü ordayız maksat insan görmek deil miiii
kadın habıre size gelcem diye tutduruyo hadi gelmesi neyseeeeee
bide kalacam diye tutduruyo deli etcek beni yaaaaa bize gelince altın buluyo galiba

en son dün aksam kadını evine bırakıyoruz saat 11 kadın dıyokı yukarı cıkmazsınız siz
acele işiniz vardırrrrrr gel beni bogggggggg diyo yaaaa

2-3 haftada bir iş çıkışları gideriz o akşamda orada kalırız ertesi gün işimize gideriz.olması gerektiği gibi yeterr:82:

tatlım bende aynı yımm benimkisi hergün bende ondan nefret ediyorum ama allah korkusu içimi acıtıyor biey diyemiyorum nefret ediyorum

canım yazdıklarını okuyunca sanki kendim yazdım sandım valla aynısının tıpkısı bir durumdayım artı benim kayınvalidem çalışıyor her işini a dan z ye yaptırmak istiyor ama laf sokarak yok şu işim var yok bu işim var e bu ne demek yap!!bide en kötüsü kıskanması ya ne giysem kıskanıyor ama ne alsam gidip aynı model ama farklı renk alıyor bende bişey görsün aklı fikri onu nasıl isteyebilirimde giyebilirim...ev düzenimden tutunda giyimime kuşamıma herşeyimde sanki göz var napıyım istiyo bende veriyorum zatenöle pis bi yapım var kolumu isteseler kesip verecek bi huy.Allah yardımcımız olsunnnnnnnnn

biz bir hafta gidiyorsak bir hafta gitmiyoruz.ama gittiğimizde genelde kalmıyoruz.sadece görümcem uzakta o geldiği zamanlar kalıyoruz.birde işte bayram seyran zamanı arefe gününden gidiyoruz.gitmediğimiz haftanın ertesi haftası onlar gelirler bize kayınpederim çalıştığı için 1 gün evde,ogünde işte oturmaya gidemedikleri kişilere giderler ayda 1 yada 2 bize gelirler.ama başlarda biraz zor olmuştu.üstelik bizde eşim evden çıkmak istemezdi ben götürürdüm.genelde ben planlıyorum gitme gelme işlerini:) sağolsun oda uyar bana ama annesine gitmeyi ihmal etmiyorum.onlarda biliyor bunu.ama ilk başlarda her hafta gelelim sürekli kalalım falan istiyorlardı.ta uzaklardaki görümcem gittinizmi gidecekmisiniz vsvsv sorular sorardı.o hafta gideceğimizi söylediysek kayınvalideme görümcem uzaklardan arardı gittiniz mi falan diye bende dedim eşime hop! nedir bu? ben zaten kendi anne babama az gidiyorum sizinkileri özellikle planlıyorum birde onlar uzak benim annemler yakın ona rağmen yani.neden bukadar karışılıyor.biz gitmiyor muyuzda her hafta geliyor musunuz muhabbeti var..vsvs anlattım derdimi sağolsun oda bu durumun farkında olduğu için zaten konuştu hepsiyle mesele böylece tatlıya bağlandı.ama şuda var ben hepsini gerçekten çok seviyorum.çıkmaya başladığımızda tanıştım 2 sene boyunca evlerine gidip geldim.oğlu başka şehirdeydi ama ben yine de gidip gelirdim onlara.yani sevdiğimi bildikleri ve beni sevdikleri için gitme gelme konusunda problem yaşamıyoruz şükür.

3 aylık evlıyım esımın aılesı baska sehırde aramızda bes saat mesafe var en son bayramda gıttık sımdıde onlar gelcek ankaraya ama bende kalmazlar baska bı oglu daha var kendı aılemle aynı sehırdeyız ben haftada bır gıdıyorum mutlaka esım ısınden dolayı pek gorusemıo bızımkılerle 2 3 haftada bırde bırlıkte gıdııoruz yada onlar gelıolarr

Yaaa benimde iki oğlum var evlendiklerinde ayda yılda bir gelselerdii üzülürdüm herhalde yaa

iyi yapmışsın kamakta neymiş bizde kaynanamlara yakınız 15 dk yol biz gderiz hep onlar gelmezler çalıştığımız için hatta her akşam çağırır akşam yorgun yorgun yemek yapma burda yemeğinizi yiyin evinize gidersinir der hep

aynen öle olcak canım ama sen yine moralini bozma

ya bende de aynı dert..Daha 2 aylık evliyim 2 defa geldiler 1 defa yatıya kaldılar.Bu 2 ay içinde 2 defada görümcemle eşini ağırladım...Eşimde her haftasonu gitmek istiyor kayınvalidemlere.Gidiyoruz ama söyleniyorlar 2 ay oldu daha 2 defa geldik diye...Bence hiç de az değil.Çalışıyorum.Hafta içi İşten yorgun argın gel yemek yap evi toparla...Haftasonu azıcık rahat etmek istiyorum evimde....Bi de her gittiğimizde kahvaltı yemek bulaşık hersey bize ait...Aramızdaki mesafe de arabayla bir saat.haftasonunu hem kendi işlerimi yapamamış hem de yeterince yorulmuş bir biçimde tamamlıyorum.Daha yeniyim ama bu hep böyle mi devam edecek.Bişeyler yapmam lazım galiba.Böyle alışsınlar istemiyorum.:44:

benim kaynanam üsküdarda ben ümraniyede oturuyorum ilk evlendiimzde sık sık qelemk isterlerdi tabi qitmemizide he bidee sürekli eve davet beklerlerdi öle yapmamaız qerekiyomuşş ... çğırmazdım hiççç aram iyi olsun istemiyorum fazla yaklaşmasınlar soğuttular çünkü kendiernden... herneyse 1 senelik evliyim hatta 1 buçuk olucak ilk başlarda çok sık qelirlerdi şimdi son zamanlarda bendeki soğukluğun iyice farkındalar sanrım 1 ay olucak nerdeyse qelmediler :) hep biz qidiyoruzz hataa torunları özlemek bahaneysiyle sürekli qelirlerdi artık yapmıyolar başım rahat çok şükür :)
daha ben evlenmedn bi hafta kala evde yapılması qereken işler vardı ablamla qitmiştik başımızda büyük olsun diye qelmişler karı koca ellerinde bi tencere yemekleee qelin evindeee daha evlenmedeenn saçmalığa bakıoymusunuz 6 kişilik yemek hazırlayıp tayemiştik ne sinirim bozulmştuu

canım seninkiler yine insaflıymış benimkiler farklı şehirdeyiz diye bi geldiler kayınvalidem yeni gelin evimde daha düğünden önce bir ay kendisi kaldı kayınpederim kaynım hepsi, evi yerleştirme bahanesiyle, 1 hafta da kendi sülalesini ağırladı benim evimde,düğünden önce gelen giden herkesi benim evime davet ediodu, bi de oğlumun evi diodu soranlara, ben yokum sanki piyasada. bütün çeyizlerim kullanıldı benim. ilk gecemiz için bavul hazırlarken bile eşimin erkek kuzeni tepemdeydi ütü yaparken gelmiş napıosun diye soruo bi de. asla affetmicem onları. eşimin de hayat boyu kafasına kakıcam galiba:)

ayyyy ne sinir bozucuu yaa şaşıyorum böyle insanlara ....
bnimkiler nişanlıyken yaptılar yapıcaklarını kayınpeder seni istemiyorus die telefon bilee açtııı ...
üstüne benden özür bile dilemediler bizz evlendikk şimdi bu kız neden bize karşı böyle eski olanlardanmı acabaa diyolarmış böledee saçmalarr işteee ...

hee eşinin kafasına kakmaya qelincee eğer eşinle bi sorunun yoksaa bunlar içinde tadını kaçırmaya değmez derim
ben arasıra kakar qibi oluyorum ama kakmakta değilll arkalarından konuştuğumdaa eşim benle birlikte espri bile yapıyoo çünküü biliyokii ben haklıyım

mrblar öncelikle.benimde kayınvalidem,kayınpederim,görümcem ve 2tanede kaynım var..biz evlenirken ne eşime ne bana bişey yapmadılar.çok büyük zorluklarla evlendik.şimdi burda anlatsam kimse inanmaz.kayınpederim biz eşimle nişanlıyken bu iş keşke bozulsa dediği zamanlarda biz eşimle birbirimize daha sıkı kenetlendik ve hiç kopmadık.çünkü gerçekten biz birbirimizi çok severek evlendik.biz eşimle 1996senesinde flört etmeye başladık ve 2004 yılında evlenebildik.ve askerdeykende bekledim.diyeceğim çok zor şartlarda bir düğün oldu.düğün tarihimi kendim koydum.eşimle herşeyimizi yaptık.şimdi bize bir Allahın kulu diyemezki bunu biz yaptık.affedersiniz ama nişan bohçası bile yapılmamıştır bana.kışın ortasında evlendim.düğünde eşime takılan takıları ve paraları kayınvalidem düğünde gelin odamızda aldı.bana takılanları vermedim tabi.çünkü borcumuz vardı.salon parası falan.velhasıl ben bütün bu yaşananlara rağmen eşimin ailesi ile görüşürüm tabi mesafeli.ama güleryüzümü eksik etmem.aynı şehirde olmamıza rağmen kayınvalidem ayda 1-2 defa kalmaya gelir.sen enayimisin diyen olabilir ama ben eşimi seviyorum ve o benim aileme çok saygılı ve bende onu üzmek istemem.en önemlisi yukarda Allah var,herşeyi görüyor arkadaşlar.evlenirken doğru düzgün birşeyimiz yoktu ama mutluyduk.şimdi evimizde aldık daha ne isteyebilirim Allahtan.çok şükür değilmi?benimde hikayem böyle kızlar.sağlıcakla kalın.:79::79::79:

bende aynı senin qibiyim arkadaşım nefret ediyorum ama qüleryüzlüyüm onlara karşı bi sayqısızlığımda olmadı ama artık içimden qülmek onlarla sohbet etmek qelmiyor yanlarında sıkılıyorum tek mevzuları para bu sohbette beni herqün herqün boğuyor...bak eşimin yine işsiz olduğu zorlu bi dönemdeyizz şimdi daha yeni emlakçılığa başladı bundada bişi satmadan kazanamıyo...qeçen ayy kayınpeder yaaa dedi ilk defa internetim kesildi ödeyememiş döndü kocama ne desin çabuk iş bul lan :96: neye uğradığımı şaşırdımm eşimde qayyett sakin ben bi iş bulim benim kendi borçlarım var dedi....şuan benim evimin faturalarını babam ödüyo onların ise bi yardımı tyok zaten olucak bile olsa istemem eşimde bunu bildiği için yardım lafı açıcak olsalar yok herşeyimiz var qrek yok diyo..benim bbeğimin her eşyasını oda takımını bile annem aldı ben bişi yapamadım bunlarsa hamileydim sadece bi bebek yorqanı almışlar onada kayınpeder çok pahalıı haaa 15 liraya aldık diye bide dalqa qeçiyoo aldığının fiyatını söylüyoooo alsınlar bana yapıcakları yardımı .............
insanı zorla qünaha ssokuyolar artık sabredemiyorum arkadaş sayqısızlıkta etmiyorum ama neşeli şen şakrakta değilim onlara karşı soğukk ve oldukça mesafeliyim ....
bisde aynen dediğin qibi nişanlıyken birr sürü şeyy yaşadık ve herşeye rağmen kopmadık ayrılmadık teyzem annem herkess neden ddi bunda bu kadar ne var herşeye katlanıyosun sen kendine bunlarımı layık qörüyosun falann ama ben eşim herkese karşı durduk sevdik yaaa biz sadece sevdikk sonuna kadar herkese rağmen sevdikk ve evlendikk şimdi çok mutluyuzz rabbime şükürler olsun :) hala dururda şaşarız onca şeye rağmen nasıl evlenebilmişiz diyee ve kendimizle qurur duyarız :)

slm öncelikle benim anlamadigim daha evlenmeden gelinler korkuyor kaynanadan tanisin tanimasin ama kayinvalidelerin adi cikmis valla beni yanlis anlamayinda yani kötü niyetle söylemiyorum ama sasiriyorum yani sanki ayni evde yasamiyacaksiniz ya gelip gitsin ne SIKINTI var onda sunuda unutmuyalimki iki gün sonra bizde kaynana olacaz ayni sekilde bize yapilsa zorumuza gider onun icin tek tarafli düsünmemek lazim
allah sonumuzu hayretsin bisey demiyorum ....

yaşamadığın için bilmiyosun arkadaşım bende hep senin qibi düşünürdüm evet nişanlıykn asıl yüzünü qörmeden onları tanımadan çok severdim ama yaşayınca yaşadıkçaa yapılanları insan hazmedemiyoo herşeyi burda anlatamıyosun ben insan kötülemeye meraklı değilim...bi yerden sonraa patlıyosun artık qörmeye bile tahammülün kalmıyo karşında yapmacık insanlar...benimde oğlum var bebeğim daha 6 aylık rabbim izin verirse inş bnde biqün kaynana olucamm ama allahın izniyle benimki qibi bişi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…