Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

asıl mesele kaynana olmaları bize karşı, anne gibi olamamaları, olmak da istememeleri. benim kayınvalidem bi kere bile bana kızım demedi. benm annemse eşime hep oğlum der, kardeşimi nasıl seviosa ona da öyle davranır, babamdan daha çok benm eşime hürmet eder. ama kayınvalidem bana biz seni aldık sen artık bizim malımızsın istediğimiz zaman geliriz gideriz herşeyine karışırız mantığıyla yaklaşıyor. evlenmeden önce böyle deildi, ben de çok sevecendim ona karşı, ama düğünümden önce sülalesini yeni gelin evime yerleştirince ben de mesafe koymak zorunda kaldım, resmi olsun ilişkimiz öyle cıvık cıvık olmasın, benden uzak allaha yakın. böylesine böyle.

mrb cnm.aynen bizde eşimle zaman zaman konuşuruz nasıl o şartlarda evlendik diye,Allah yardım ediyor işte.mutluyuzda Allah bozmasın cnm mutluluğumuzu.yapılan hiçbirşey unutulmuyor cnm ama zaman kabullenmeyi öğretiyor bişeyleri.ben şöyle diyorum benim için böylesi daha hayırlı oldu şimdi kimseye bir gebeliğimiz yok ...başımız ağrımaz daha iii...hoşçakal

aminn canım..ne qüsel ne mutlu bizim qibi sevenlere o zaman
bisim içinde hayırlısı buymuş çok şükür mutluyuz ağzımızın tadı yerinde rabbim bozmaz inş.
onlarada qörüştüğüm bi kaç saaat içinde katlanırım olur biter artık

arkadasim senin ne yasadigini ben bilemem bide yanlis anlama yazdiklarimi resmen ortada bisey olmayip kaynanaya zit gidenler cok basta derdini anlatmis olsaydin tamam derdim hakli kadincaz,kötü niyetle yazdigim bisey degildi yani gercekten sevmiyorum daha yolun basindayken zit gitmeleri tuhaf ben bu tür insanlar aklima gelerek yazdim yani . allah yar ve yardimcin olsun canim.

aminn tşk ederim..tabiki yanlış anlaşılma olmasın :)
bende senin qibiydim çünkü hep kızardım kaynanadan ne isterler diyee allahta bak qör dedi ne isterler istediğimin tam aksi tuhaf bi kaynanam var şimdi çok seviyo qösüken ama tamamen yapmacık

Valla ben kayınvalıdemı cozemedım.
Gorunurde benı sevıyor gıbı ama gercekte oyle mı bılemıyorum.
Bır defa tartısmamız oldu, onda da gercek yuzunu gordum.
Sonra ozur dıledı, eskısı gıbı olmaya gayret ettı.
Ama bunu ıyı nıyetle yaptıgını hıc sanmıyorum.
Sırf esıme demek ıcındı.
Cunku o gun ettıgı kotu lafları esıme soylememıs ama, 'ben ondan ozur dıledım' demıs!
Neyse kı, artık yenıden calısıyorum ve olabıldıgınce nadır evlerıne gıtmeye karar verdım bu bahane ıle.

aynı sorunu bende yaşıyorum ya sinir oluyorum hergün arayıp oğlum bu yemeği sever bunu yap akşam kaçta uyuyo der birde fazla oturmayın çocuğum yorgun olmasın diyo ya geldiğinde eşimi nerdeyse bebek gibi öper koklar saatlerce tabii ben ezik olmam mesafemi korurum eşimle tartışsak havalara uçuyo gelde hoşgörü göster bu kadına sinir

ya bu konulara birde kaınvalidelere yer verseler ne konuşurlar çok merak ediyorum

hehhe bahane cok sekerim. ama en etkilisi 1 gün öncesinden hasta moduna girip yatak döşek yatmak. tüm vucudum ağrıyor dersin olur biter:)delikafadulden

bu seferde cumartesi çağırdımya yalandan yatağa attı kendini der bunlar böyle şekerim

ıkı hafta aradan sonra bugun gıdecegım
Bır ıkı hafta sonra yıne gıderım.
Mumkun olsa ayda bır gıderdım.

Son düzenleme:

Büyük konuşmayım ama kaynana olunca ne evladımı ne de gelinimi yada damadımı sağlık sorunum olmadığı sürece rahatsız etmeyeceğim asla asla düşüncesiz olmayayacağım,gelip giderek rahatsız etmeyeceğim,çok aşıklarsa evlatlarına evlendirmesinler canım.Kimse kusura bakmasın

valla bende haftada 1 gider gelirim ama evlilıgımız 6 ayı bunu tartısmakla geçti eşimle.bende 3 gôrümce var bıde 40 lı yaşlarda evli degıller en son cocuk eşım paylaşamıyolar ışte.çok yakın oturuyoruz ilk aylarda cumartesileri sevdigı şeylerden yapıp getirirlerdı mutlaka 1 yıl oldu evlenelı biraz azaldı artık ama bende de kafa kalmadı açıkçası.daha neler neler kızlar ya çok zor çok

ben de kaynanamı sevmiyorum ya.ayrı şehirlerdeyz.ama tatilde gdnce hep orda kalalım istio.annemlere göndermek istemio.annemden gelince mutfakta esime orda yemek yediniz mi die soryo,kızyo yani.manyak ya annemde yemek yemicem mi.görümcem her hafta sonu bizde.bi esimle bebişimle basbasa haftasonu geçiremioz.bi hafta sonu bişeyler yapmak istiom olmuo.nefret geldi yani.daha neler neler...

henüz evlenmedim ama şuna inanıyorum. her kayınvaldenin içinde mutlaka bir kaynanalık vardır. bunun aksini iddia eden var mı acaba çok merak ediyorum. ???

tam 4 sene kayınvalidemle beraber oturduk evliliğimin en güzel günlerini şimdi hiç anımsamak dahi gelmiyor içimden tam bi laf vurma bi gelin tarafı fobileri ama görünüşte gayet iyimser melek gibi kadın derler... gelinin ailesi eve karışmaz gelip gitmez biz annemlere para yediriyormusuz. ozamalar görümcem bekardı kaynanam diyorduki benim kızım evlenirse gelip gitmesin kayınbaban kızar damat burda kalamaz... benim annem 4 sene buyunca sayılıdır gelmesi eve bende istemiyordum gelmesini artık . bir benmi göremiyorum diyede duşunur olmustum ben kendimde bile suç aradım eşimle her gün farklı sebeblerden dolayı tartışır olduk boşanmaya bile geldik taaki altı ay öncesine kadar evim bitti çok şükür taşındık biz anadolu yakasında oturuyoruz vee görümcem evlendi damada annenlere söyle sizde kalmasınlar diye utanmadan birde benim ynaımda söyleye biliyo şimdi onların evinden çıkmıyo evini temzilemeye gidiyo yemek yapmaya gidiyo gecen günü 2 ay aradan sonra kayınvalıdeme gittik kapıda kaldık görümceme gitmiş saat 6 da ordaydık saat 9 kadar bekledik ve geldiler neyse ogun kaldık ertesi gün akşama kadar yattı hastayım diye zaten ben ne zaman gitsem muhakkak hasta oluyo akşama kadar yatıyo ben cıkyım eve gelmek için eşimde aramıs kızmış annesine kızının evine gidip temizlik yapacağına evde otur hasta olmasın diye ben her zaman Allah'a havale ettim hepte öle yapacam sabır her şeyi gösteriyo zman her şeyin ilacı şimdi çok mutluyuz Allah bozmasın

biz haftada bir gidiyormuşuz çok azmış. niçin haftada bir gidiyormuşuz.
Hiç evimize çağırmıyormuşuz (2 hafta önce yemeğe aldım).
Ben çalışıyorum. hafta içi işten sonra 3 gün kursa gidiyorum.
Yeni evli olduğumuz için hafta sonu çok gelen gidenimiz oluyor.
Birgünüm temizlikle misafire hazırlıkla geçiyor.
Neyapabilirim bi bilsem. Çıldırmak üzereyim.
Hiç ailemden böyle şeyler görmedim. Annemlere bazen 2 hafta gidemiyoruz yoğunluktan
hiçbirşey demezler...

vala kayınvalidem de çok laf ediyor haftada bir gidiyoruz diye ama duyan kim
hele haftasonumnu hiç ayıramam onlara:81:

bir gun bugun olmaz dersen anlayis gostercekler,ama benimkiler oyle degiller, dis gorumunden cok iyi gozukuyolar, herseyi hos karsiliyorlar, ama ailenin icine gireli bi afferim kizim denildigini duymadim (tabi nisanliyken duydum ama o farki durum.. alana kadar herhalde)
benim kaynanam karsimda oturuyo dogru durust kumanyaya bile cikamiyorum onun haberi olmadan, affedersiniz altan osursam orda sicti lafi olcak, kendi annem gili bile oylesine cagiramiyorum, ille kendiside olcak, hic kendi annemle biseyi paylasamiyorum, hemen kaynanamin zoruna gider, kadinda biraz arizali affedersiniz, kendisini agir haplarla ayakta tutuyo, her soyledigim biseye kiriliyo, sinirleniyo, yeri geliyor bizim evlilik resmimizi kaldiriyo duvardan, cani istedigi zamanda geri asiyo, cok kuffurlu cok kaba konusuyor, wallah sikayet et et nereye kadar, kadinin sayesinde yuvam inanilmaz sallaniyor bu aralar esimde cok annesine duskun, onlarin nasil hoslancaga gibi banada kaba konusuyo.. adamligini belli etmek icinmi nedir bu? yok gelin hanimla cagiriliyorum evin icine..her dedikleri batiyor inaninki simdiki aklim olsa nerde o genclik !!!!! allahim bana bi yol gosterir insallah.. kadini ariyorum simdide telefonuma cikmiyo inatci keci neolcakkkkk!!!!!

Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz hemen hemen hergün görüşüyoruz 5 dakikada olsa
saolsun çalıştığım için yemek yapar getirir
haftada 1 falanda beraber yemek yiyoruz
2 aylık ewliyim şimdiye kadar 2-3 kez oturmaya zorla geldiler
bu işler karşılıklı diye düşünüyorum soğuk bi tip olmama rağmen ne ters bi hareketim oldu nede saygısızlıyım olmadı diye düşünüyorum bilemiyorum belkide şans işi

karşımda iyi bir insan var kötü bir insan olsaydı napardım ne ederdim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…