bende aynı senin qibiyim arkadaşım nefret ediyorum ama qüleryüzlüyüm onlara karşı bi sayqısızlığımda olmadı ama artık içimden qülmek onlarla sohbet etmek qelmiyor yanlarında sıkılıyorum tek mevzuları para bu sohbette beni herqün herqün boğuyor...bak eşimin yine işsiz olduğu zorlu bi dönemdeyizz şimdi daha yeni emlakçılığa başladı bundada bişi satmadan kazanamıyo...qeçen ayy kayınpeder yaaa dedi ilk defa internetim kesildi ödeyememiş döndü kocama ne desin çabuk iş bul lan :96: neye uğradığımı şaşırdımm eşimde qayyett sakin ben bi iş bulim benim kendi borçlarım var dedi....şuan benim evimin faturalarını babam ödüyo onların ise bi yardımı tyok zaten olucak bile olsa istemem eşimde bunu bildiği için yardım lafı açıcak olsalar yok herşeyimiz var qrek yok diyo..benim bbeğimin her eşyasını oda takımını bile annem aldı ben bişi yapamadım bunlarsa hamileydim sadece bi bebek yorqanı almışlar onada kayınpeder çok pahalıı haaa 15 liraya aldık diye bide dalqa qeçiyoo aldığının fiyatını söylüyoooo alsınlar bana yapıcakları yardımı .............
insanı zorla qünaha ssokuyolar artık sabredemiyorum arkadaş sayqısızlıkta etmiyorum ama neşeli şen şakrakta değilim onlara karşı soğukk ve oldukça mesafeliyim ....
bisde aynen dediğin qibi nişanlıyken birr sürü şeyy yaşadık ve herşeye rağmen kopmadık ayrılmadık teyzem annem herkess neden ddi bunda bu kadar ne var herşeye katlanıyosun sen kendine bunlarımı layık qörüyosun falann ama ben eşim herkese karşı durduk sevdik yaaa biz sadece sevdikk sonuna kadar herkese rağmen sevdikk ve evlendikk şimdi çok mutluyuzz rabbime şükürler olsun :) hala dururda şaşarız onca şeye rağmen nasıl evlenebilmişiz diyee ve kendimizle qurur duyarız :)
mrb cnm.aynen bizde eşimle zaman zaman konuşuruz nasıl o şartlarda evlendik diye,Allah yardım ediyor işte.mutluyuzda Allah bozmasın cnm mutluluğumuzu.yapılan hiçbirşey unutulmuyor cnm ama zaman kabullenmeyi öğretiyor bişeyleri.ben şöyle diyorum benim için böylesi daha hayırlı oldu şimdi kimseye bir gebeliğimiz yok ...başımız ağrımaz daha iii...hoşçakal
canım bende çok istiyorum bu eşhirden gitmeyi çünkü bıktım aile olmak isityorum kayınvalidem böyle oğluna çocuk gibi davrandıkça ayakları üzerinde duran bi eş olamayacak suç eşimde o çocuk gibi gördükçe nazlanıyo çocuk gibi eminm ki başka şehre gitsem oğluma dayanamıyorum der yanımda kalır git kocanlai liglen be kadın herkes kendi eşiyle iliglensin kocanın sana daha çok ihtiyacı var yaşalnmışsınz zaten oğlunun bi eşi var ....
hehhe bahane cok sekerim. ama en etkilisi 1 gün öncesinden hasta moduna girip yatak döşek yatmak. tüm vucudum ağrıyor dersin olur biter:)delikafadulden
slm öncelikle benim anlamadigim daha evlenmeden gelinler korkuyor kaynanadan tanisin tanimasin ama kayinvalidelerin adi cikmis valla beni yanlis anlamayinda yani kötü niyetle söylemiyorum ama sasiriyorum yani sanki ayni evde yasamiyacaksiniz ya gelip gitsin ne SIKINTI var onda sunuda unutmuyalimki iki gün sonra bizde kaynana olacaz ayni sekilde bize yapilsa zorumuza gider onun icin tek tarafli düsünmemek lazim
allah sonumuzu hayretsin bisey demiyorum ....
biz haftada bir gidiyormuşuz çok azmış. niçin haftada bir gidiyormuşuz.
Hiç evimize çağırmıyormuşuz (2 hafta önce yemeğe aldım).
Ben çalışıyorum. hafta içi işten sonra 3 gün kursa gidiyorum.
Yeni evli olduğumuz için hafta sonu çok gelen gidenimiz oluyor.
Birgünüm temizlikle misafire hazırlıkla geçiyor.
Neyapabilirim bi bilsem. Çıldırmak üzereyim.
Hiç ailemden böyle şeyler görmedim. Annemlere bazen 2 hafta gidemiyoruz yoğunluktan
hiçbirşey demezler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?