Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

valla benim kayınvalidem ve kayınpederim aynı şehirdeyiz ama onlar yarım saatlik mesafede kendi köylerinde oturuyorlar ve ayda bir maaş almaya geliyorlar ozaman bize gelirler bazen bizde bazen görümcemde kalırlar ertesi günü dönerler evlerine ve ben bu durumdan gayet memnunum çünkü devamlı geldiklerinde sorun çıkıyo eşimle aramız bile açılıyodu onların yüzünden çok kavgalar ettik ama artık barıştık kayınpederimle öyle işte ayda 1 gelirler ve gelmeden bir gün öncede muhakkak haber verirler burdan istediğiniz birşey varmı falan diyede sorarlar boşver valla ben böyle gayet mutluyum devamlı gelinip gidilmesi benim hiç hoşuma gitmez yani biz bile köye bayramdan bayrama gidiyoruz keşke onlarda öyle yapsalar

Son düzenleme:
boyle ayda bir haftda bır dıyen arkadaslara cok özenıyorum.. benımde kapım ayrı olsada keske bende bu ayarlamayı yapabılsem ama maalesefkı aynı catı altında yasayanlar hıçbısekılde mesafe koyamıyolar mumkün degıl..

O kesinlikle karşındaki insana bağlı benim kayınvalidem dünya iyisi bi insandır. Ben zorlasam da kalmıyo bizde rahatsız etmek istemediğini dile getiriyo her zaman, çok düşünceli sağolsun :)

biz de kayınvalidemlerle aynı yerde yaşıyoruz hatta aramız 5 dk lık mesafe. Haftada 1 gün onlar bizi akşam yemeğine çağırırlar mutlaka, o kadar:) arada bir de biz onları cagırırız ama onlar coğunda gelmezler biz çalışıyoruz yoruluyoruz diye rahatsız etmek istemiyolar:) kısacası gercekten cok tatlı, düşünceli insanlar, şanslıyım o konuda...

Ayşegül sende benim gibi şanslı olanlardansın :) çok ender bir durum bu benim için bilmiyorum senin içinde öylemi çünkü benim etrafımda annem dahil hepsi kaynanasından çekiyo

evlenmemize az kaldı, onlardan ayrı evde oturacagız, aramızda mesafede epey var ama bizim kaynana kafasıını koyacagı yastıgı şimdiden düşünmeye başladı:) az yastık almışım onu söyledi:) almış yastık:)
çok sık gideceğimi sanmıyorum, alışır böylece, şimdi yatacagı yastıgı öyle söylüyo ama, ben mesafe koyunca alışacak,mesafe koymam için sebeplerim var:) aynı şehirde öyle zırt pırt kalamaz.

Ayşegül sende benim gibi şanslı olanlardansın :) çok ender bir durum bu benim için bilmiyorum senin içinde öylemi çünkü benim etrafımda annem dahil hepsi kaynanasından çekiyo

evet benim de etrafımda çok sıkıntı çeken arkadaşlarım var:) onlar anlatıyo ben şaşırıp kalıyorum, ama burda yazılanları da okudukça ben de böyle şeylerin sadece filmlerde olmadığını, gerçek olduğunu anladım:)ama bizim gibi şanslılar da var çok olmasa da:))

benimkilerde şeker gibilerdir. aynı şehirde oturmuyoruz ama burada görümcem var.geçen sene evleneli iki ay olmuştu buraya geldiler.bize çıkmadılar bile gidip görümcemlerde görüşmüştük.o kadar ısrara rağmen bizde kalmadılar.yeni evlisiniz başka zaman geliriz dediler.sadece ısrar kıyamet yemeğe davet etmiştim.oğlunuzun evi görmeyecek misiniz diye diye.odalara da girmeden şöyle çekine çekine bakmıştı.ben öyle cadı bi gelin değilim.ama kayınvalidem de çalışmış zamanında.çalışan kadının halinden anlar.bir de insanlara gerçekten mesafeli davranır.bazı konularda tecrübeli demekki....

aynı şehirde de olsak buna benzer şekilde olurduk herhalde

ne kadar şanslısınız kızlar bir bilseniz... dünyanın en görgüsüz insanlarına düştüm ben malesef. eşimi ne kadar sevsem de ailesi eve gelecek diye içime fenalıklar geliyor. ayrı şehirlerde olmamıza rağmen mesafe nedir özel hayat nedir bilmezler. hakkımı helal etmiyeceğim asla onlara.

hahaha şaka gibi yaa..benım kı de kahvaltıda nısanlıma laf atıyordu "gelırım kalırım artık 1 ay" diye..oglu sagolsun cok sever anasını "tabi gelceksın hatta odanın birini sana ayırırım" dedi...evlendıkten sonra fıkrı degısır ınsallah..

sen hemen o odayı çamaşır, ütü odasına falan çevir.sandığını, kitaplarını yatak yorganını falan koy!!ay ne bir ayı ya.üfffff nasıl insanlarmış.sen baştan mesafeni koy bence.allahtan benimkiler böyle değil çok şükür! valla burada yazılanları okudukça gidip kayınvalidemi öpesim geliyor daha çok seviyorum valla.

Eşim tek çocuk dolayısıyla hemen hemen her gün bizde,zaten evin anahtarı da var istediği zaman girip çıkıyor,evi de burnumuzun dibinde,sabır çekmekten bıktım,şimdi bir de çocuk olacak vay halime...

allah kolaylık versin seninki de zor iş! anahtar var diye zırt pırt gidilmez ki ama orası senin evin senin düzenin. bence sen eşinle konuş, gelmeden önce arasın haber versin. ya belki sen kocanla özel bişey yapıcaksın, mahrem şeyler paylaşıcaksın..zırt diye gelse sizi öyle görse hoş bişey mi? ne düşüncesizlik, çok kızdım valla..

evet bende senin gibi buluyorum, bence insanliktan uzak bir düsünce... senin öz annen olsa ve kocan öyle davransa senin gibi düsünse ne yaparsin, hic kendine bunu sordunmu

aynen beni tarif etmişsin tıpa tıp!

Ben 13 yıllık evliyim eşimle iş yerinde tanıştık eşim asla annesinin gösterdiği kızlarla ilgilenmemiş hoş erken sayılabilecek bir yaşta evlendik biz evliliğimin ilk 2 yılında çalışıyordum ben çok aile seviyorum her tatil koşa koşa onlara giderdik cuma akşamından p.tesi onların evinden işe :)) ben memnundum ufak tefek aksilikler olsa da biz daha 1. yılımızı doldurmadan kaynım evlendi çok problemli bir şekilde kız bizimkilere nişanlıyken kaçtı falan cahil cahil işler eltim ne zaman geldi bana üvey evlat muamelesi başladı anlamadım gerçekten ne yapsam yaranamıyorum kayınvalidem beni evime gelmeyerek umursamayarak cezalandırmaya başladı eltime sık sık gidiyor bize yılda bir çocuğun doğum gününde önceleri çok üzülüyordum ama şimdi aslında bana iyilik yapıyormuş diyorum geçenlerde gelmiyosun diye diye çağırdık kadıncağızı ayyyyy afaganlar bastı oturduğu yerden kalmıyor elinde kumanda televizyon bile izletmiyor çocuğun yanında biz yapma dedikçe sigara içiyor eltimle konuştuk o da aynı şeylerden şikayetçi (kendisi anlattı ben bir şey demedim) bu arada suçum onlara değilde anneme yakın oturmak çünkü oturduğumuz ev annemin ve birde eltimi kayınvalidem buldu oğluşuna beni eşim seçti

çok uzun oldu kusura bakmayın :)))

Eşim tek çocuk dolayısıyla hemen hemen her gün bizde,zaten evin anahtarı da var istediği zaman girip çıkıyor,evi de burnumuzun dibinde,sabır çekmekten bıktım,şimdi bir de çocuk olacak vay halime...

yan canım benim benim ablamda senin gibi evinin anahtarını kaptırmış girip çıkıyolarmış vakitli vakitsiz. Ablama o kadar çok kızdımki ya hadi anahtarı kaptırdın hiç mi aklın çalışmıyo kendi anahtarını geçir kapıya onlarda dışardan sokamasın...

ben çalıştığım için çok vaktim olmuyor..haftada bir gün anneme, haftada birgün kayınvalideme.

ben 10 aylık evliyim.en son kurban bayramında görüştük.bayramdan bayramaydı.ama kafamı fena attırdılar artık bayramdada gtmiycem.o gitsin öpsün anasının babasının elini.umrum değilllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…