- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Ayşegül sende benim gibi şanslı olanlardansın :) çok ender bir durum bu benim için bilmiyorum senin içinde öylemi çünkü benim etrafımda annem dahil hepsi kaynanasından çekiyo
benimkilerde şeker gibilerdir. aynı şehirde oturmuyoruz ama burada görümcem var.geçen sene evleneli iki ay olmuştu buraya geldiler.bize çıkmadılar bile gidip görümcemlerde görüşmüştük.o kadar ısrara rağmen bizde kalmadılar.yeni evlisiniz başka zaman geliriz dediler.sadece ısrar kıyamet yemeğe davet etmiştim.oğlunuzun evi görmeyecek misiniz diye diye.odalara da girmeden şöyle çekine çekine bakmıştı.ben öyle cadı bi gelin değilim.ama kayınvalidem de çalışmış zamanında.çalışan kadının halinden anlar.bir de insanlara gerçekten mesafeli davranır.bazı konularda tecrübeli demekki....
aynı şehirde de olsak buna benzer şekilde olurduk herhalde
evlenmemize az kaldı, onlardan ayrı evde oturacagız, aramızda mesafede epey var ama bizim kaynana kafasıını koyacagı yastıgı şimdiden düşünmeye başladı:) az yastık almışım onu söyledi:) almış yastık:)
çok sık gideceğimi sanmıyorum, alışır böylece, şimdi yatacagı yastıgı öyle söylüyo ama, ben mesafe koyunca alışacak,mesafe koymam için sebeplerim var:) aynı şehirde öyle zırt pırt kalamaz.
hahaha şaka gibi yaa..benım kı de kahvaltıda nısanlıma laf atıyordu "gelırım kalırım artık 1 ay" diye..oglu sagolsun cok sever anasını "tabi gelceksın hatta odanın birini sana ayırırım" dedi...evlendıkten sonra fıkrı degısır ınsallah..
Eşim tek çocuk dolayısıyla hemen hemen her gün bizde,zaten evin anahtarı da var istediği zaman girip çıkıyor,evi de burnumuzun dibinde,sabır çekmekten bıktım,şimdi bir de çocuk olacak vay halime...
tartışmak için yazmıyorum arkadaşım beni yanlış anlama sakın. bende kayınvalidemin çatkapı geliş gidişlerini sevmem. huylarınıda sevmem. ama senin yazış şeklin çok dikenli geldi bana. görüşme mevzusuna falan takılmadımda benim takıldığım yazının şu kısmı oldu :
kadın deli yaa rahim kanserine yakalnda ama genede banamısın demıyo
herkeze böyle dr iyisin dedi ya
takacagı bişe kalmadı millete saldırmaya başladı başta ben tabi
aynı şehir ne ki ben aynı binadayımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama bazı gün görmediğim bile oluyor
kapıdan uğruyor çoğunlukla bişey lazım mı demeye
ya da yemeğe çağırıyor ben de pek yapmadığımdan işime geliyor
görmediğimizde de sorsa şakaya vuruyorum kırılmıyor sağolsunhihoyyyt
o dert bende de var arkadaşlar daha yeni evliyiz her tatil günümü onlarla geçirmek istemiyorum eşimle yalnız kalmak istiyorum ama hiç anlayış yok ki bir hafta gitmesek hemen kayınvalide laf vuruyo..ben bazen gitmek istemiyorum eşime benim evde işlerim var sen git diyorum hemen küsüyo benimle, sen ailemi sevmiyosun gelmek istemiyosun geldiğinde de zoraki geliyosun diyo zaten geçenlerde bu yüzden çok kötü kavga ettik.ailesine aşırı düşkün elinden gelse birlikte yaşayacaz..bende mesefe koymak istiyorum ama eşimin sayesinde bunu yapamıyorum
Eşim tek çocuk dolayısıyla hemen hemen her gün bizde,zaten evin anahtarı da var istediği zaman girip çıkıyor,evi de burnumuzun dibinde,sabır çekmekten bıktım,şimdi bir de çocuk olacak vay halime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?