1 hafta sonra nikahım var arkadaşlar ve evim nişanlımın ailesine 5 dk.kadar bir mesafede.. cevapları okudum da; bu mesafe koymayı başaran arkadaşlar, bunu nasıl yaptınız? nasıl bir strateji belirlediniz? ben mesafe koyayım derken kırıcı oluyorum, üzmek kırmak da asla istemem ama yakınız ve benim karakterim gereği asla sıkı fıkı olamam o aileyle çok farklıyız çünkü... nasıl başaracağım bu mesafe işini bilmiyorum, tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
ben 10 aylık evliyim.en son kurban bayramında görüştük.bayramdan bayramaydı.ama kafamı fena attırdılar artık bayramdada gtmiycem.o gitsin öpsün anasının babasının elini.umrum değilllllll
k.valide-k.peder istanbul içi 65km.
annem-babam istanbul içi 60km.
tam orta noktadayız. bi ara psikoloğa bile gittim. hafta sonum yoktu. kendi aileme 2 veya 3 haftada bir giderken k.valideyle yatar oldum her hafta sonu.. annemle babamı ise cumartesi sadece 2 saat görüp, yeniden k.valideye... ordan evime...
kocamla kendi evimizde adam gibi pazar kahvaltısı yapmadım;2,5 yıllık evliyim. artık istemiyorum da zaten. hissetmiyorum. ben yoruldum. uğraşmıyorum bile. put gibi yollardayım.
allah kolaylık versin seninki de zor iş! anahtar var diye zırt pırt gidilmez ki ama orası senin evin senin düzenin. bence sen eşinle konuş, gelmeden önce arasın haber versin. ya belki sen kocanla özel bişey yapıcaksın, mahrem şeyler paylaşıcaksın..zırt diye gelse sizi öyle görse hoş bişey mi? ne düşüncesizlik, çok kızdım valla..
Aaaaaa yazık ya,düşünseler ya bi haftasonları var diye,yok yok düşünmezler
Anahtarımızı kaybettik de,onların anahtarını al..
şimdi bi de hamileyim... hala benden beklentileri var ve benim nazlı olmam, az da olsa kapris yapmam gerekirken... kapris çekiyorum. :2::2: Allah'tan korktuğum için susuyorum... sabrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?