Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

ben 1buçk yıllık ewliyim çalışıorum
Allahın her cumartesisi ya da pazarı ordayız ve ben bunaldım
ben gitmek istemiorum dediğim hafta onları çağırıo eşim
kendi annem 3 4 ayda bir gidiorum çok bunaldım

benim aile taa uzakta ben ise burda:S neyse eşime kalsa hergun gideriz ama ben illa haftada bir bazen isyan edip annemleri ne kadar goruosak sizinkileride okadar gorces diorm canımı sıkmaaaaaaa dio döwcem lem ben bu herifi

biz aynı şehirde ama araba ile 20-30 dak uzaklıktayız, 1,5-2 ayda bir görüşüyoruz, benim kayınvalide buzdağı bildiğiniz, ben de mesafeli hatunum, siz diye konuşurum, daha evlerinde salon, oturma odası ve mutfdak haricinde hiçbir yeri bilmem, girmedim, ama hiç bir zaman evin kızı muamelesi de görmedim, hep misafir olarak ağırlandım, ben de öyle yapıyorum, misafir gibi ağırlıyorum, asla özel şeyler konuşmayız, asla telefonda konuşmayız, nikahıma da misafir gibi gelmiş ve dönmüşlerdi, onlar ailece böyleler, yabaniler biraz, eşim hastanede karışmış sanki... ben memnun muyum, aslında isterdim anne kız olalım ama olmadı.. eşim kızar arada sen de hiç aramıyorsun ama normalde bile konuşacak bir konu bulamıyoruz ortak, tele ne konuşacağız, bir iki kere eşim verdi bana resmen havadan sudan konu açmak zorunda kaldım.. ama uzaktan sever beni, onu da bilirim... uzaktan uzağa :)))))

gçeen hafta birlikteydik ondan önceki ve ondan önceki hafta daaaa
bu hafta başbaşa kalaım dedim ama nasıl olduysa yine bize geldiler

k.valide-k.peder istanbul içi 65km.
annem-babam istanbul içi 60km.
tam orta noktadayız. bi ara psikoloğa bile gittim. hafta sonum yoktu. kendi aileme 2 veya 3 haftada bir giderken k.valideyle yatar oldum her hafta sonu.. annemle babamı ise cumartesi sadece 2 saat görüp, yeniden k.valideye... ordan evime...
kocamla kendi evimizde adam gibi pazar kahvaltısı yapmadım;2,5 yıllık evliyim. artık istemiyorum da zaten. hissetmiyorum. ben yoruldum. uğraşmıyorum bile. put gibi yollardayım.

off aslında durum kötü.en iyisi bile olsa el sonuçta onlarda.ne yapsan kendi cocuğu gibi görmez seni. benim kayınvalidelerde hergün onlarda yiyelim içelim istiyor.5 ay olacak daha evleneli ama hep eşimin aile onun akrabaları onun kuzenleri. yalnız bişey yapamıyoruz. istemiyorum gitmek diyorum bu sefer eşim surat asıyor
eşimi seviyorum ama aileler işin içine karışınca sinirlerim alt üst oluyor. bide aramızdan yol geçiyor sadece. hiç bu evi tutmamalıydım diyorum bazen. Eltim alıştırmış onları 2günde bir ordalar ama ben ne eltimim ne de başkası ben kocama yemek hazırlamak istiyorum onunla yalnız kalmak koynunda tv izlemek.
Allaha şükür çalışıyorum çalışmıyor olsaydım yanmıştım şimdiye kadar. bide akşam gezmeleri ama hep onların tarafa 60km mesafede teyzem var evlendi evleneli gidemedik daha
valla bazen yeter artık bizim evimiz ayrı benimde kocamla paylaşçaklarım var diyesim geliyor eşim üzülmesin diye susuyorum. ama en iyisi uzak olmak

1 hafta sonra nikahım var arkadaşlar ve evim nişanlımın ailesine 5 dk.kadar bir mesafede.. cevapları okudum da; bu mesafe koymayı başaran arkadaşlar, bunu nasıl yaptınız? nasıl bir strateji belirlediniz? ben mesafe koyayım derken kırıcı oluyorum, üzmek kırmak da asla istemem ama yakınız ve benim karakterim gereği asla sıkı fıkı olamam o aileyle çok farklıyız çünkü... nasıl başaracağım bu mesafe işini bilmiyorum, tecrübelerinize çok ihtiyacım var.

walla mesafe işi eşine düşüyor daha çok. eşin ailesine düşkünse sen ne kadar mesafe koysanda farketmez. çünkü bu sefer eşinle kavgalar başlayacak gitcez diye sen istemeyeceksin ve arada olna hep sana olacak.

ben 10 aylık evliyim.en son kurban bayramında görüştük.bayramdan bayramaydı.ama kafamı fena attırdılar artık bayramdada gtmiycem.o gitsin öpsün anasının babasının elini.umrum değilllllll

10aylık evlısın aynı sehırdesın ve bayramdan bayrama gorusuyosun oylemı vallla tebrık ederım ssenı nası becerdeın bunu bılmıyorum:2:

haftada 1 veya 10 günde 1 gideriz eşimle birlikte yalnız gitmem
arada kafam eserse sabah kahvesine giderim 1 saat oturur dönerim

Aaaaaa yazık ya,düşünseler ya bi haftasonları var diye,yok yok düşünmezler

Anahtarımızı kaybettik de,onların anahtarını al..

:113:arkadaşlar biz yanyana oturuyoruz bizimkinin keyfi yerindeyse her sabah eşim işe gitmeden gelip yerleşir bi daha yatmaya geçer evine ama yok bir yerden estiyse ona doğru böle böle... gelmez gitmez uğramaz . Bense o gelmezse hiç aramam zaten neden gelmemiş niye uğramıyomuş tın bana ...

bizimkinde de var anahtar hatta onlarında bende 16 aylık evliyim değil onlar varken yokken bile girmem anahtarımı kullanıp evlerine ama bizimki hiççç gir çık gel git yok anam anlayışın a sı da yok b side alfabeside ama ne yapıcaksın başa gelen çekilir diyoruz artık

Aaaaaa yazık ya,düşünseler ya bi haftasonları var diye,yok yok düşünmezler

şimdi bi de hamileyim... hala benden beklentileri var ve benim nazlı olmam, az da olsa kapris yapmam gerekirken... kapris çekiyorum. :2::2: Allah'tan korktuğum için susuyorum... sabrediyorum.

Anahtarımızı kaybettik de,onların anahtarını al..

ben denedim onu olmuyo öyle...
anahtari aldiktan sonrada; yedegini yaptir getir bak iste lazim oluyo bizde de bulunsun bla bla,,, diye o anahtar geri gidene kadar hergün laf dinle ve anahtarin onlarda olmasinin ne kadar dogru(!) oldugunu destekle.. bence en iyisi gidip calmak
biz de hergün ordayiz ya kahvaltida ya aksam cayinda ya da bütün gün. haftasonlarindan bahsetmiyorum bile... ayyy avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum :84::84:

Neredeyse onlar gelmeyeli 1 ay olucak.. Biz gitmeyeli de 15 günü geçmiştir..Aynı şehirde ve yaklaşık 15 dakikalık mesafedeyiz ,ama tavırlarım netti .hiç taviz vermedim yoruldum ama ....

şimdi bi de hamileyim... hala benden beklentileri var ve benim nazlı olmam, az da olsa kapris yapmam gerekirken... kapris çekiyorum. :2::2: Allah'tan korktuğum için susuyorum... sabrediyorum.

ayyy cnm ya benim bi tane arkadasim var burda oda simdi 7.ayin icinde hamile gecenlerde kayinvalidesigille epeyce sorunlari oldu aynen senin sözlerini söyledi.bu konuda emin ol yalniz degilsin.sen de bize naz yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…