ayyy cnm ya benim bi tane arkadasim var burda oda simdi 7.ayin icinde hamile gecenlerde kayinvalidesigille epeyce sorunlari oldu aynen senin sözlerini söyledi.bu konuda emin ol yalniz degilsin.sen de bize naz yap
canım akışına bırak yorma kafanı hiçbirşeye ben bunların kahrından derdinden 8 aylık doğum yaptım bizimkine esiyor diye yazmıştım ya daha öncedende esince kızımın yüzüne de bakmıyor almıyor kucağına bir keresinde kucağına verdim çocuğu almadı ellerim soğuk diye bende allah muhafaza bebeğim donar aman alma dedim boşver sadece üzerine düşen saygıyı göster fazlasına mecbur değilsin eşinle mutlu olmaya eşine bu yaşadıklarını yansıtmamaya çalış başını şişirme yani..
slmlar! eşimin ailesiyle 5dk mesafede oturuyoruz ve haftada en az bir kez olmadı iki üç kez mutlaka görüşüyoruz. bi ara bi hafta görüşmeiştik, ilk gittiğimizde kadın hüngür hüngür ağladı sizi çok özledim diyeaslında eşimi kastediyo ama kibarlıktan siz diyo
slmlar! eşimin ailesiyle 5dk mesafede oturuyoruz ve haftada en az bir kez olmadı iki üç kez mutlaka görüşüyoruz. bi ara bi hafta görüşmeiştik, ilk gittiğimizde kadın hüngür hüngür ağladı sizi çok özledim diyeaslında eşimi kastediyo ama kibarlıktan siz diyo
alsın kucağına oğlunu yatsın o zaman.niye evlendirmiş ki.bizim bir tanıdığımızda oğlunu evlendirdi.sabaha kadar ağlamış oğlum diye!kendini yerden yere atmış.bir de çok yakın oturuyorlar yani!kendi kızı bile(arkadaşım oluyor) çok sinirlenmişti.yeni evli insanları bir rahat bırakmıyor diye.sonra oğlunu sabahtan çağırmış kahvaltıya falan balayına göndermedi, sensiz yapamam ben diyormuş.ağlaya ağlaya harap etmiş kendini.o gelin heralde o kaynanayı boğmak istemiştir.
alsın kucağına oğlunu yatsın o zaman.niye evlendirmiş ki.bizim bir tanıdığımızda oğlunu evlendirdi.sabaha kadar ağlamış oğlum diye!kendini yerden yere atmış.bir de çok yakın oturuyorlar yani!kendi kızı bile(arkadaşım oluyor) çok sinirlenmişti.yeni evli insanları bir rahat bırakmıyor diye.sonra oğlunu sabahtan çağırmış kahvaltıya falan balayına göndermedi, sensiz yapamam ben diyormuş.ağlaya ağlaya harap etmiş kendini.o gelin heralda o kaynanayı boğmak istemiştir.
OoOoOoooo oda bisey mi???? benim kaynanamlar istemeye geldiler... daha Allahin emri lafi cikmadi Yemin Ederim kaynanam mutvaga gitti öhöhöhööööööö diye bi agliyo ama eziliyo bi taraftanda, biara hastadir belki diye düsündüm hic aklima gelmiyo kiz istiyoz diye agladigigel de deli olma... eee artik dügün gününü siz düsünün... ilk geceye birakmadilar zaten gösteris hep yaa... güya ogullarina cok deger veriyolar pehhhh....
Durup durup aklıma geliyo tatillerimizide hep onların yanında geçirecekmişiz mesela 15 tatil olur yok kayseriye gidicez yok şu akrabalarda yatıya gidicez birlikte derler bide hiç bana fikrim sorulmadı bu zamana kadar hep oğluna dönüp konuşuyor kayınpeder tabii huyunu biliyor yüzü yumuşak ailesine karşı hayır diyemiyor hiç anneside korkutuyor hep babanın bedduası tutar hayır deme diye.
bide mesela balayına gittik kalacağımız yeri ayarladılar bunun için babasını arayıp teşekkür edecekmişim siz olmasaydınız tatil yapamazdık fln diye neyse arattı zorla.
bizim de herşey önce onlara sorulurdu taki ben sesimi yükseltene kadr
artık önce bana sölüo eşim tehdit ettim çünkü gitmekle
Tehdit işe yaramıyor denedim hatta bana cevap verdi topla çantanı toplamıycaksan ben toplayım yolda yürüyerek de yorulma ben bırakıyım arabayla geçerken dedi...daha neleeer neler
Bide 3 ay sonra almanyaya gidecek benide annesigile bırakacakmış bir ay boyunca annemleri göremiycem tabi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?