Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

21 yaşındayım 10 aylık evliyiz ama 100 yıllık evliler bile belki bizim kadar sürtüşme yaşamamışlardır.

Son düzenleme:
25 yaşındayım bi buçuk yıllık ewliyiz canım bi de bebeğim var 4 aylık benim
biz ilk ewlendiimiz zamnlar her hafta sonu anasına giderdik cumadan pazar akşamına kadr çalışıorum ben bi de hiç vakit ayıramazdık bu böle bi sene devam etti
bebeğim doğunca tavır koydum ben iki de bir gidemem dedim
şu an izindeyim ona rağmen her hafta götüremez beni
özlediysen sen git diorum
anneme beni yılda 2 3 defa götürürdü
artık her ay götürüo yoksa gitmiorum onlara
biraz sesimi yükselttim yoksa çok eziliodum onların altında
bana bişe bilmiomuşum gibi davranıolardı halbuki ben muattab olmamak için konuşmuodum onlarla
dik dur sakın kendini ezdirme sakın susma terbiyesiz görsünler seni boşver
terbiyeyi hakedene davranacaksın güzel güzel

21 yaşındayım 10 aylık evliyiz ama 100 yıllık evliler bile belki bizim kadar sürtüşme yaşamamışlardır.

biz de çok kavga edioruz son 2 haftadır iyiyiz biraz suyundan gidiorum ama inceden kendi fikirlerimi işliorum ona
çok zor erkeklerle uğraşmak bi o kadr da kolay
ama sakın ezdirme kendini

Olabildiğince mesafeli davranmaya çalışıyorum rengimi belli ediyorum ama saman altından su yürütüyorlar ben başta onlara karşı hiç önyargısızdım kaynana korkusu yoktu ama gerçek yüzlerini görünce geri çektim kendimi,bende çalışmak istiyorum iş arıyorum biraz kafam dağılır hiç değilse ama yanlarına gidince bana sen işe gir çocuk oluncada dedesigil sizin yanınıza taşınır çocuğa bakarlar diyorlar zaten eşimide babannesi hiç annesine vermemiş doğunca hep kendi büyütmüş hatta emzirmeye bile çalışmış kaynanam söyledi bunuda,bende çok korkuyorum aramızda huzuru bulduk diyelim banada böyle şeyler dayatırlarsa diye.Çünkü eşim onlara laf söyletmiyor bu ne bağlılık böyle anlmadım.

Son düzenleme:
canım walla bence bi otursun ewliliğin sora çocuk düşün bebeğini biraz büyüt kreş yaşına gelince işe gir derim
yoksa başın daha çok ağrır

Bende istemiyorum şimdi kendim huzursuzum bu drumu bir bebeğe yaşatmak günah.İnşallah oturur sabrediyorum.En büyük dileğim benden kat kat uzak olsunlar.

Sevgili SİNEM25 tamam büyük çoğunlğumuzun ister istemez eşlerimizin aileleriyle sorunları vardır ama senin yazdıkların çok sivri. Bende tarrtıştım hatta gitmedim ayda 2 defa giderim o da eşimle beraber ama lütfen bazı sözlerede dikkat etmek gerekir. Bazen düşünürüm kendi annem de kaışıyo benim iyiliğimi istityo onunla da tartışıyorum ama hiç bir zamna hasta olamsını veya bu şekilde arkasından konuşılmasını istemem. Kayınvalideler öcü-canavar değil! Tamam bazıları gerçekten bezdirici annelik yapmıyorlar ama zaten sen aynı binadayken bile çok gidiş-gelişleriniz yokmuş hastalığından bu şekilde bahsetmen beni çok rahatsız etti!!!:26:

Bizde bir kayınvalide olacağız inş.

bizim de herşey önce onlara sorulurdu taki ben sesimi yükseltene kadr
artık önce bana sölüo eşim tehdit ettim çünkü gitmekle

ne güsel eşin seni tercih etmiş bak. bana acık ve net söyledi ben annemlerin yanındayım işine gelirse diye ben ne yapayım hep onun sülalesi onun anası babası bıktım

'bize misafir geldiğinde biz çağırınca geliyorlar' diyenler var bende birşey diyeceğim bize misafir geldiğini duymasınlar hiç müsaitmisiniz yeterli yemeğiniz varmı o kadar kişiye diye sormadan damlarlar hatta benim annemlere ablamlar geliyor şehir dışından ayda yılda bir,hemen sormadan annemlerin eve damlarlar.Bide aklıma bişey geldi bigün bizdeler yine kayınpeder bisküvi istedi bende evde yok dedim içeri gittim iş için, hemen buzdolabının yanında gofret kutuları normal karton kutular falan vardı hiç özelleri varmı yokmu demeden açıp hepsini kutuları poşetleri saklama kaplarımı tek tek karıştırdılar.

Son düzenleme:
walla eli mahkum şekerim beni bu şekilde göz ardı edini ben hiç görmem !!!!!

ama benimde canıma tak etti. pisikolojim bozuluyor resmen. içime atmaktan şiştim resmen. konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var.birininde eşimi uyarması gerek.

Evlendikten sonra ailesi kıymete bindi görenler yeni gelin gibi anne baba hasreti çekiyo sanır.

amada görgüsüzmüşler! Sevmemekte haklısın

Ohooo bende dert çok kafamda saç kalmadı inanın.Geçen bir şeye şahit oldum kaynımın sözlüsü var kayınpederde kızı cepten arıyormuş kız çalışıyor müsait olmayabilir sonuçta,telefonu açmamış hemen içerden kaynıma bağırmaya başladı 'bu ANGUT telefonu niye açmıyo ne yapmaya çalışıyo'diye şok oldum kimbilir benim arkamdan neler diyorlardır.

Canım ya Allah yardımcın olsun. Hayırdır eşinmi sana hakaret ediyor yoksa ailesimi? Tamam Allah a teslim olmak suküt etmek erdemliktir ama sus sus nereye kadar. Eşinin değer verdiği ale yakınlarınızdan veya düşünce olarak olgun bir arkadaşınız yokmu konuşsun eşinle. Olmaz ki ama böyle canım. Sen atma içine ne düşünüyorsan yaz canım buraya bizimle paylaş

Melarko canım ya geçmiş mesajlarını da şimdi okudunm. İnanki yazdığını görünce dayanamadım hemen yazmak istedim. Ama tattlım yaşın çok genç evliliğin ilk zamanlarında özellikle 1 yılında senin ailen benim ailem muhabbeti çok olur ve tartışmalar başalr hatt bitmezz Ama senin yazdıklarındn eşinin sana çok olay rest çektiği ve hatta gitmen konusunda da seni ciddiye almadığını anlıyorum. Peki madem eşin seni anlamıyor ailenlede konuş onlarla da paylaş yaşadıklarını daha 10 aylık evliyken saçımda tel kalmadı demek çok yorulmuşsun canım benim lütfen kendini çook fazla yıpratmaa

eşimle tartışmalarımızda ben hep alttan aıyorum ama taşma noktasına gelince bende içimde tutamıyorum söylüyorum ona sorunlarımı böyle böyle diye bu sefer bana laflarıyla saldıracak yer arıyor aileme ve bana hakaret etmeye başlıyor onu dizginleyecek birini tanımıyorum kaynanama anlattım onun huyu o alttan al suyuna git diyo ama bazen okadar ağır geliyorki...

Artık robot gibi oldum hissizleşmeye başladığımı farkediyorum bazen, camdan bakınca annemin evini görüyorum evde yalnızım oysa eski resimleri çıkartıp ağlıyorum resimlerle dertleşiyorum annemleri üzmek istemiyorum yaşlılar annem çok çabuk hastalanır kalbi dayanmaz diye onlarada farkettirmemeye çalışıyorum,eşim bu konular hariç iyi davranıyor.çok yorgunum ama birgün düzelir umuduyla dayanmaya çalışıyorum...

Canım peki, sana bir şey olsa ailenin durumunu bir düşün o zaman daha ok üzülürler sanki anlamıyorlar mı emin ol çok açık olmasada iyi olmadığını fark ederler. Madem kayınvaliden yapıcı değil eşinle ilgili tartışmaları da ona anlatma çünkü annelik yapmadığına göre yarın bir gün surtına vurur canını yakar. Eşini dizginlemek zor diyorsun demnemediğin bir şeyi nerden bilebilirsin, eğer sen düzelmesi için elinden geleni yapıyorsan ve hala düzelmiyorsa o zaman çok iyi düşünmeni gerektirecek konuşlar var evliliğiniz gibi....
Mutlaka ailenle konuş onlara olup bitenleri anlat neler düşündüğünü artık yorulduğunu her şeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…