21 yaşındayım 10 aylık evliyiz ama 100 yıllık evliler bile belki bizim kadar sürtüşme yaşamamışlardır.
ben altlı üstlü oturuyorum bana gelmez alıştırmadım bu arada 3 yıllık evliyim
toplasan 5 kere gelmiştir oda birileri bana geldiginde öyle bi çagırırım
ilk baştan cagırmadım öyle devam etti gelsede misafir gibi oturur gider
eşime ne var sanki cay yapsa cagırsa falan filan demiş bende
eşime agzıma geleni dedim kızlar yeme içme bir
ben ckarım genelde yani evimde dogru düzgün bişeyde yok kaynana dul
tek oglan mecbur kahvaltıya cagırıyo cıkmak zorunda kalıyorum allahtan eşimle akşamları beraberiz cıkmam sadece pazar sabahı okadar cok bile
kızlar sizlere bakıyorumda ne güzel ay yılda
bemde her pazar kahvaltıyı annesıyle yapıyoruz bıde görümcem var
gecen eşime yeter atrık dedim olmaz yaa bi pazarım yok bu nasıl iş
bana verdigi cevap sabret annem köye giderse başbaş kalırız
allahım onu görünce bana bişeler oluyo eminim sizn valideler
böyle degildir kadın deli yaa rahim kanserine yakalnda ama genede banamısın demıyo
herkeze böyle dr iyisin dedi ya takacagı bişe kalmadı millete saldırmaya başladı başta ben tabi
tabiatı sanli o yarattıkötükedihüso
bizim de herşey önce onlara sorulurdu taki ben sesimi yükseltene kadr
artık önce bana sölüo eşim tehdit ettim çünkü gitmekle
ne güsel eşin seni tercih etmiş bak. bana acık ve net söyledi ben annemlerin yanındayım işine gelirse diyeben ne yapayım hep onun sülalesi onun anası babası bıktım
walla eli mahkum şekerim beni bu şekilde göz ardı edini ben hiç görmem !!!!!
amada görgüsüzmüşler! Sevmemekte haklısın'bize misafir geldiğinde biz çağırınca geliyorlar' diyenler var bende birşey diyeceğim bize misafir geldiğini duymasınlar hiç müsaitmisiniz yeterli yemeğiniz varmı o kadar kişiye diye sormadan damlarlar hatta benim annemlere ablamlar geliyor şehir dışından ayda yılda bir,hemen sormadan annemlerin eve damlarlar.Bide aklıma bişey geldi bigün bizdeler yine kayınpeder bisküvi istedi bende evde yok dedim içeri gittim iş için, hemen buzdolabının yanında gofret kutuları normal karton kutular falan vardı hiç özelleri varmı yokmu demeden açıp hepsini kutuları poşetleri saklama kaplarımı tek tek karıştırdılar.
canım çok sıkkın hep içime atıyorum paylaşacak kimsem yok,eşime duyurmaya çalışınca iş çirkinleşiyor kaldıramıyacağım hakaretler etmeye başlıyor bende susuyorum allaha yalvarıyorum.rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.
Canım ya Allah yardımcın olsun. Hayırdır eşinmi sana hakaret ediyor yoksa ailesimi? Tamam Allah a teslim olmak suküt etmek erdemliktir ama sus sus nereye kadar. Eşinin değer verdiği ale yakınlarınızdan veya düşünce olarak olgun bir arkadaşınız yokmu konuşsun eşinle. Olmaz ki ama böyle canım. Sen atma içine ne düşünüyorsan yaz canım buraya bizimle paylaş
Melarko canım ya geçmiş mesajlarını da şimdi okudunm. İnanki yazdığını görünce dayanamadım hemen yazmak istedim. Ama tattlım yaşın çok genç evliliğin ilk zamanlarında özellikle 1 yılında senin ailen benim ailem muhabbeti çok olur ve tartışmalar başalr hatt bitmezzAma senin yazdıklarındn eşinin sana çok olay rest çektiği ve hatta gitmen konusunda da seni ciddiye almadığını anlıyorum. Peki madem eşin seni anlamıyor ailenlede konuş onlarla da paylaş yaşadıklarını daha 10 aylık evliyken saçımda tel kalmadı demek çok yorulmuşsun canım benim lütfen kendini çook fazla yıpratmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?