Ah kızlar 19 aylık evliyim evliliğiminin ilk zamanlarıydı bizim siteden apartmana şifreyle girebiliyorsun. birgün geldiler kapıya 3 aylık evliyim ve 5 dakıka önce özel bir durumdaydık. geldiler girdiler sustum, her gece 11-12 telefon açar kayınpeder, oğlum facebooka giremiyorum video gönderemiyorum, uykumuzdan uyandırır sabah şuraya buraya gidilecek. en sonunda patladım aramızda kavga geçti farklı konudan, ve 6 aydır ne evime geliyorlar ne ben gidiyorum. çok yıpratıldım kızlar gelip gitmeleri değil, bir insan ağzını tutabiliyorsa ozaman başımın üzerinde yerleri var. şimdi eşim diyor ki benim için sen önemlisin, onları özlediğimde gidip görürüm diyor ve ben eşime her hafta git ara diyorum. çooooooooooooook huzurluyum çoooooooooooook
iyi allahtan kurtulmuşs canım gerçekten bende görüşmedğimzde çok huzurlyum ne zamanki eşim gelecek hafta anmmlere gidelim dedğinde bi hafta öncesinden strese giriyorum ya birde aramızda 10 dk mesafe olmasına rağmen her gün bazen sabah akşm arar eşim diyor ki ben şehr dışndayken evenmeden önce uzak olmama rağmen haftada bi arardı kayınbiraderim dışarıda okuy kimsesi yok 20 saatlik mesafede onu inanın eşimi aradğı kadar aramıyor git oğlunu ara sçnuçt hem odaha küçkü hemde evli olan oğlun zaten 30unda birde yanında eşi sanki ben düşmanmışım düşmaın eline bırakmış gibi her gün ne yediniz kavga ettiniz oğlum moralin nasıl iyimisin rahatmısın ayyy hiç sevmiyorum ya bu kadını):):)
canım benimki de aynı. en az haftada bir ya onlar gelecek, ya biz gidecez. işimiz var desek te laf....laflara ben alınıyorum ama eşim takmıyor bile...onların suratını görmekten bıktım artık, onlar yüzünden eşimden nefret ediyorum. eşimle yalnız kalmak istediğimi söyledim, terslendim, çağırdıklarında işim var dedim, eşim yalnız gitti, gece 12 lerde döndü. nefret ediyorum ondan.o dert bende de var arkadaşlar daha yeni evliyiz her tatil günümü onlarla geçirmek istemiyorum eşimle yalnız kalmak istiyorum ama hiç anlayış yok ki bir hafta gitmesek hemen kayınvalide laf vuruyo..ben bazen gitmek istemiyorum eşime benim evde işlerim var sen git diyorum hemen küsüyo benimle, sen ailemi sevmiyosun gelmek istemiyosun geldiğinde de zoraki geliyosun diyo zaten geçenlerde bu yüzden çok kötü kavga ettik.ailesine aşırı düşkün elinden gelse birlikte yaşayacaz..bende mesefe koymak istiyorum ama eşimin sayesinde bunu yapamıyorum
gerçekten merak ediyorum mesafeyi koruynlara ayda iki ayda bir görüşenlere ki anladığım kadarıylada bu gelinden değilde daha çok eşten ve kayınvalidelerin yapılarından kaynaklıyo bazı kayınvaldielr zevk alıyor sürekli gelip gitmekten....
Sen yüz veriyorsun da ondan arkadaşım..
Ben yeni evliyken aynısını yaşadım, neredeyse her pazar günü kahvaltıya, hadi bilemedein 5 çayına garanti bizdelerdi..
Eşim mutlu olsun diye kek, börek, pasta yapar, yedirir içirirdim..
Ki benim k.validem eşimin üvey annesi, yani oğlunu özlemek gibi bir durum asla yok..
Kendini ağırlatıyor işte, hatta kardeşini falan da çağırırdı..
Ohh, bir yandan sohbet, bir yandan çaylarrrrr....sırnaşık şey
Neyse sonra kendi öz evladı evlendi.. Gelin hn küçük yaşına rağmen uyanık çıktı..
Biz kaç defa elimizde hediyelerle (yok gelin görme, yok doğumgünü bilmem nesi) kalktık gittik, bir bardak çaydan ötesini göremedik..
Valla artık ben de aynıyım.. Hazır bisküvi ve çay çıkartıyorum geldiklerinde..
Saf olmaya gerek yok.. :içelim:
Eğer ki bir yere gidiyorsak o hafta sonu 2 haftada 1, işimiz yoksa ve şehir dışında değilsek haftada 1 kez gidiyoruz. 3 saat kadar duruyoruz. Aynı şekilde benim aileme de...
ben 5 senelik evliyim kayınvalidem de kayınpederimde ellerinden gelseler bizde yaşayacaklar aynı semtte yakın oturuyoruz zaten evliliğimin ilkyıllarından hiç bahsetmiyim bile onların yüzünden tadını çıkaramadık onlar gelmeseler 2 gün biz gitmeyelim kayınvalidem ayılır bayılır hemen kavga çıkarır neden gitmedik diye insaf ya 2 gün rahat bırak bizi ama şimdi 5 yıllık evli olunca artık alıştım ben evde olmıyım anahtarımızın biri onda zaten eve gelirdi yatağı yorganı havalandırıyormuş Allahım ya beni deli ederdi şimdi de aynı ben çalışıyorum 1,5 yaşında oğluma o bakıyor genelde sabahları o bize geliyo istediği oldu anahtar elinde kayınpederim kaynım istedikleri gibi girip çıkıyorlar çocuğa bakıyor ya mecburen geliyor ama o çok memnun herşeyi karıştırıyor mesela kaşık çekmecemi ben kendime göre ayarlıyorum o kendine göre söylüyorum anne ben böle alışmışım burada kalsın diyorum yok gene yapıyor gardrop ta bile kıyafetlerin yerini değiştiriyo oğluna az yer ayırmışızda onu çoğaltmış evimde yabancı gibiyim aynı hiçbişeyin yerini bulamıyorum size şaka gibi gelmesin anlattıklarımı hiç abartmadan hatta % 1 ni ble yamadan yazdım siz düşünün artık bıraktım zaten neyaparsa yapsın eşimde istemiyor ama neyapsın okadar cadaloz ki bişey dese eşime neler ediyo sabrediyorum ve uzaklarda bi ev almak için dua ediyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?