Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

iyi allahtan kurtulmuşs canım gerçekten bende görüşmedğimzde çok huzurlyum ne zamanki eşim gelecek hafta anmmlere gidelim dedğinde bi hafta öncesinden strese giriyorum ya birde aramızda 10 dk mesafe olmasına rağmen her gün bazen sabah akşm arar eşim diyor ki ben şehr dışndayken evenmeden önce uzak olmama rağmen haftada bi arardı kayınbiraderim dışarıda okuy kimsesi yok 20 saatlik mesafede onu inanın eşimi aradğı kadar aramıyor git oğlunu ara sçnuçt hem odaha küçkü hemde evli olan oğlun zaten 30unda birde yanında eşi sanki ben düşmanmışım düşmaın eline bırakmış gibi her gün ne yediniz kavga ettiniz oğlum moralin nasıl iyimisin rahatmısın ayyy hiç sevmiyorum ya bu kadını):):)

ay kızlar bu konuda dertlilerden biride benim, gerçi zamanında kayınvalidem iyidir diye yazmıştım bir topikte sempatiksalakcinni bana karşı iyi ama aması var işte, birde şu evlat ayrımı yok mu deli ediyolar beni, ayrı bir konuda oda.

biz aynı binada oturuyoruz eşimin işi nedeniyle bir gece evde bir gece işte oluyordu (bir hafta öncesine kadar) eşim işe gider ben ortalık toplamaya başlarım (gündüzleride eşimin evde olduğunu söyleyeyim bu arada) bulaşıktı lavaboydu derken elimin sabunuyla kapı açarım her eşim işe gittiğinde bana gelir, akşam 19:30 da ve gece 01:30 a kadar oturur, ( bazen daha fazla) tabi bu arada ben ne sevmiyorsam televizyonla ilgili onları sever zevklerimiz tamamen zıt. gerçi müzik zevklerimizde zıt. bende türk malı dizisindeki kuzuların komşusu oluyorum 3 yıldır, o kadıncağızın ne çektiğini ben bilirim sempatiksalakcinni

tabi misafir diye bende istediği kanalları açarım, kayınpeder dizi izlettirmez küçük bir tvleri daha var ama zevk vermiyo sanırsam küçük ekran. bu orada sakin sakin seyretsin kadıncağız diyecek olabilir ne sakin seyretmesi dizi seyrederken zannedersiniz ki dizinin içinde hiç susmaz, yorum yapar, yorum yapmanı bekler, dövünür, ağlar... bende ağzımdan salyalar akıtarak yanında otururum, konu mankeni misali

eşim beni uyardı aslında alıştırma diye akıllılık bende, şimdi iş saatleri değişti eşimin...aşkım akşamları benimle zemuszemus,

aynı bende onlara gitmeden 1 hafta önce sıkıntıya girerdim. tam apartmandan giricem ruhumu teslim ediyor gibiydim. birde bir yalaka lardır ki anlatamam. neyse ki kocam arkamda oldu herzaman ohh oldu onlara kaydirigubbakcemile3

canım benimki de aynı. en az haftada bir ya onlar gelecek, ya biz gidecez. işimiz var desek te laf....laflara ben alınıyorum ama eşim takmıyor bile...onların suratını görmekten bıktım artık, onlar yüzünden eşimden nefret ediyorum. eşimle yalnız kalmak istediğimi söyledim, terslendim, çağırdıklarında işim var dedim, eşim yalnız gitti, gece 12 lerde döndü. nefret ediyorum ondan.

alla alla herkes kayınvalıdesıne 10 dk uzaklıkta bende buna dahılım.
benımkılerde rahatsız etmez..
bız gıderız onlara fırdat vermeden.
kayınvalıdem burda degıl yazlıkta burdayken gun asırı gelır torununu sever 30 dk gıder.

gerçekten merak ediyorum mesafeyi koruynlara ayda iki ayda bir görüşenlere ki anladığım kadarıylada bu gelinden değilde daha çok eşten ve kayınvalidelerin yapılarından kaynaklıyo bazı kayınvaldielr zevk alıyor sürekli gelip gitmekten....

sevmiyorum eşimin ailesini sevmiyorummm. ve onlar yüzünden artık eşimide sevmiyorummm...

amannn vallaaa yaaa bende biktim artikk... cat kapi geliyolar... hatta az önce aramis sana gelcemm diyeee saat olmus gecenin körü 23:45 . üstelik 4 aylik bir bebegim var cok yoruluyorum evin isi yok yemek yok bilasik yok cocuk... yaa demiyoki saat 23:45 bu gelin yatarmi yatmazmi. üstelik bebegi var, bebegi yatmis uyumusken buda dinlensin biraz! yokk anacimm yaokk bunlarda düsünme yok vall! Allahtan esim isten gec gelcek dedimde gelmedi!

tabi k eşten kaynaklanıyor.eşim bana her hafta hadi gidelim dese 1 yok dersin 2 yok dersin üçüncüye el mahkum gideriz.
bize yapılanları eşlerimiz farkettiği anda gidelim demeye cesaretleri olmuyor.
ailesinin haksız olduğunu biliyor çünkü.
o nedenle ben nezaman hadi gidelim drsem ozman gideriz yani

benim kayınvalidemle annem aynı binada oturuyor.
Annemlere gittiğimde gidiyorum.Allahtan aramız iyi ,kötü olsa annemede gidemezdim
rahat rahat görücek die kaydirigubbakcemile3

biz eşimin ailesiyLe farkLI semtLerde oturuoruz....sık sık gitmeyiz ama her görüşmemizdede çok samimi dawranırız....bazen ayLar sürüor gitmek ben zaten çaLışıorum kwalidemde anLıorum seni diyor..onlarda siz bize daha çok geLin diyoo zaten.....(ama artık içinden geçeni biLEmem :):) )) en iyisi mesafeyi korumak bende kendi aiLeme aynı şekıLde sık gitmiorum...hemde aynı semtteyiz....huzur istiosan saygıyı koruyacaksın...zaten ben eşimLE wakit geçirmeyi sewrim başkaLArıyLa değiLLLL =)

yüz versende vermesende bi insan keyfine düşkünse onu hiçbir şekilde yıldıramazsın sadece ağzınla söylersen olur ama onuda ben sadece ben değil hiçkimse yapamaz işimiz onun insafına kaldı ne zaman merhamete gelirse bu eziyete o zaman son vercek zaten artık sadece ben değil eşimde bu durumdan biraz ekşimeye başladı

ya sırf bu yüzden ayrı şehirde hatta yurtdışında yaşamak istiyorum ben :sinifsinif:
evliliğimin içine kimse burnunu sokmasın mıç mıç olmasın kimse istiyorum
nasıl mesafe koyucam onu da bilmiyorum :sinifsinif:

Eğer ki bir yere gidiyorsak o hafta sonu 2 haftada 1, işimiz yoksa ve şehir dışında değilsek haftada 1 kez gidiyoruz. 3 saat kadar duruyoruz. Aynı şekilde benim aileme de...

Eğer ki bir yere gidiyorsak o hafta sonu 2 haftada 1, işimiz yoksa ve şehir dışında değilsek haftada 1 kez gidiyoruz. 3 saat kadar duruyoruz. Aynı şekilde benim aileme de...

aslında hem erkeğin hem de bayanın ailesi olursa hiç sorun değil dengeli bi şekilde gidilir bayan kendi ailesinde gittiğinde biraz kayınvalide stresi atar ama benim gibi sadece eşinizin yani erkeğin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorsanız işte problem o zaman gün ışığına çıkar yaklaşık bi yıllık evlilğimden şunu öğrendim ya iki tarafında ailesinin olduğu yerde yaşıyacaksın yada iki tarafında olmadığı yerde yaşıyacaksn sadece iki taraftan biri olursa ki bu da erkek tarafıysa gerçekten çok daha yorucu bunaltıcı stresli ve zahmetli ki bu insanlar da anlayışsız cahil insanlarsa ozaman hayat ve evlilik sizin içn işkence haline gelir.................

arkadaşlar yazıları okuyunca anladım ki bende istisna şanslılardanım, 1,5 yıllık evliyim kayınvalidemler 1 kere geldiler evime evimizde 30 dk.lık mesafe.. görümcem daha hiç gelmedi evime..kayınvalidem çok iyi bi kadındır tatlı dillidir bu yaşına ragmen bana hiç iş yaptırmak istemez kendi evlerinde bile..siz çalışıyosunuz siz gelin der bizde haftada 2 gün falan iş çıkışı gideriz zaten yazları ya memlekette ya yazlıkta olurlar.. seviyorum kaynanamı :) Allah herkese yuvasında huzur versin..

ben 5 senelik evliyim kayınvalidem de kayınpederimde ellerinden gelseler bizde yaşayacaklar aynı semtte yakın oturuyoruz zaten evliliğimin ilkyıllarından hiç bahsetmiyim bile onların yüzünden tadını çıkaramadık onlar gelmeseler 2 gün biz gitmeyelim kayınvalidem ayılır bayılır hemen kavga çıkarır neden gitmedik diye insaf ya 2 gün rahat bırak bizi ama şimdi 5 yıllık evli olunca artık alıştım ben evde olmıyım anahtarımızın biri onda zaten eve gelirdi yatağı yorganı havalandırıyormuş Allahım ya beni deli ederdi şimdi de aynı ben çalışıyorum 1,5 yaşında oğluma o bakıyor genelde sabahları o bize geliyo istediği oldu anahtar elinde kayınpederim kaynım istedikleri gibi girip çıkıyorlar çocuğa bakıyor ya mecburen geliyor ama o çok memnun herşeyi karıştırıyor mesela kaşık çekmecemi ben kendime göre ayarlıyorum o kendine göre söylüyorum anne ben böle alışmışım burada kalsın diyorum yok gene yapıyor gardrop ta bile kıyafetlerin yerini değiştiriyo oğluna az yer ayırmışızda onu çoğaltmış evimde yabancı gibiyim aynı hiçbişeyin yerini bulamıyorum size şaka gibi gelmesin anlattıklarımı hiç abartmadan hatta % 1 ni ble yamadan yazdım siz düşünün artık bıraktım zaten neyaparsa yapsın eşimde istemiyor ama neyapsın okadar cadaloz ki bişey dese eşime neler ediyo sabrediyorum ve uzaklarda bi ev almak için dua ediyorum :gitme:

canım allah yardımcın olsun gerçektn zor bi durum zate hepsinin de klasik numarası ayılıp bayılma benimkide n olsa tansiyonu yükseliyormuş en iyisi uzaklaşmak....

Kizlar,

bende de durum farkli degil ben 4 aylik evliyim.
kayinvalidem bana 10 dk'lik mesafede oturuyor.
üniversite okudugum icin o bana fazla gelemiyor...
ilk zamanlar daha üniversiteye baslamadan önce üc günde bir yanliz giderdim, esim iste olurdu..haftasonu da esimle beraber giderdik..saatlerce otururduk...
su an ise kayinvalidem türkiye'de..cook huzurluyum cooookkk..keske kayinbabam gibi 4-5 ay kalsa tr'de.
ama coluk cocugunu burda basi bos birakamazmis..cocuk dedigi de 4 tane cocugu var hepsi evli barkli.
eltime diyormus ki benim icin, fazla bana gelmiyor..gelse de 1 saat duruyor misafir gibi gidiyor demis..biraz daha uzun oturun demis.bi sinir oldum ki...ne de güzel demis..misafir gibi diye..elbette misafirim..o da benim evimde misafir..anca davet edersem gelirler ve uzun zaman gelmedilerse gelirler, yoksa genelde biz esimle kayinvalidemde oluruz..muhakkak iki günde bir telefon acmam lazim..haftasonlarii günleri esim her zaman tel acip anne alisveris ihtiyacin var mi diye sorar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…