Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

bu arada mesaylarım parça parça olmuş arkadaşlar kusura bakmayın fark etmemişim.

bizimde aramız arabayla 20 dk haftada bir genelde haftasonu mutlaka gideriz. Çalışırken de öyleydi birkaç aydır çalışmuyorum hala öyle.. Haftanın 3-4 günü onlarda değiliz. Gittiğimizde sevinirler ama gelmediğimizde gelmiyorsunuz demezler. Gittiğimde de güleryüzle karşılarlar ikisini de seviyorum ama kayınpederimi daha çok seviyorum.. Onlarda kızı gibi seviyorlar sağolsunlar ama yine de çok içiçe çok içli dışlı olmakta istemiyorum. Eşimde aynı fikirde ayrı bir aileyiz biz diyor hep o yönden şanslıyım sanırım...

Bizimde aramızda arabayla 15 dk var.Haftada birkez anca gideriz genelde hafta sonları,onlar pek gelmezler, mesela 1 yıllıık evliyim kayınvalidem sadece 1 kez bende kaldı...

hem kendi annemle hem kayınvaldemle aynı şehirde oturuyorum
hatta onlar komşu ben onlara biraz uzaktayım
kayınaldeme kendi annemden daa çok giderim
ortalamaya vurursak haftada en az 2 -3 defa gidiorumdur

Canım yaa bizim de kaynım ekimde evlenecek oda aynı sizinki gibi kimseyi takmaz laf söyletmez yalnız o söyler kimse ona karışamaz eşim gibi sessiz değil yırtığın teki şimdiden daha nişanlılar başladı kesinlikle karışamıyor kayınvalidem falan hemen lafı yiyip susuyorlar ama bizim yatma saatimize bile karışıldı zamanında demekkişsessiz olmamak lazım hayatta biz saygısızlık yapmamak için kalp kırmamak için yırtındık resmen ama onlar valla şimdiden hayatlarını yaşıyor ve şaşıp kalıyoruz kayınvalidem bana neler etti ona % 1 ni bile yapamaz aslında bizlerde kabahat baştan çok yüz verdik lafımızı esirgemeden söyleyecektik nasıl olsa yapsakta yapmasakjta kıymet biilen mi var bak kötü davranan yaranıyor şimdi eşimi,n aklı başına iyice geldi artık kimse karışamaz diyor vede şuan sıksık gitmiyoruz sadece çocuk için işte sabah akşam görüşüyoruz ama 5 dk. sadece hiç durmadan hemen eve dönüyorum bıktım artık yüzlerini bile görmek istemiyorum ve şu dedğin okadar doğruki sen hasta ol bi çekyatta yat üstünle başınla ama evine gitme kaynanın evi ev değilmi !!!!! ay allahım kurtarsın inşallah bizi tek umudum onlardan uzak bi ev alabilmek . :gitme:

ay cnm yaa allah büyük inş. uzaklaşırsınn bende altlı üstlü oturuyorum ... ve onlardan uzakta bir hayat yaşamayı çok ama çok istiyorum akannehir

hem kendi annemle hem kayınvaldemle aynı şehirde oturuyorum
hatta onlar komşu ben onlara biraz uzaktayım
kayınaldeme kendi annemden daa çok giderim
ortalamaya vurursak haftada en az 2 -3 defa gidiorumdur

çok ilginç ya aklım mantığım almıyor yanlış anlama ama annenden daha çok gitme sebebin ne çok merak ettim çünki ben şahsen gitmezdim annem yakın olsa ....

biz yeni evlendiğimiz haftalarda çok tartışıyorduk. eşim sürekli ailesine gitmek istiyordu. sonuçta ben de aileme gitmek isterim ama eşimle yalnız kalmak için bu duygumu bastırıyordum. (ikimizin ailesi de eşit uzaklıkta bize, arabayla 15 dk. )
nasıl oluyor da o benim gibi yapamıyor yoksa benle yalnız kalmak istemiyor mu diyordum. ağlıyordum tartışıyorduk. zaten çekiniyordum ailesinden ,daha yeni evlenmişiz!
baya tartıştık, birkaç ay önce haftada 2 gün gitme kararı aldık çünkü ben iyice ağlama krizlerindeydim gercekten kendimi tanıyamıyordum.
bence belirli günler koymak sorunu çözdü. artık eskisi kadar tartışmıyoruz.
gerçekten zor bir durum.
merak ettiğim şu, acaba çocuk olunca ne olacak?

busmai çocuk olunca pek birşey degişmedi bizde:))zaten 15 gunde bir giderim aramız 10 dk dır.bebek oldu yine öyle gittim..kuralları ben koyarım kimse yaşantıma müdahale etmesin sevmem.canım isterse ben giderim bazen haftada bir giderim..çok samimi degiliz belkide ondan.kızımıda çok sevdiklerini düşünmüyorum evde zaten bir torunları var..

bende haftada bir ama artık iki haftada bi gitmeyi düşünü yorum ne kadar mesafeli olursam o kadar iyi onlarda kırk yılda bir gelir

evlerimiz çok yakın ama aramız iyi değil yani benim açımdan iyi değil biz özel bi durum olmadıkça haftada 1 veya daha az gideriz ve bize laf sokarlar haftada bi geliyosunuz diye ama onlar biraz yüzsüz ve ev yakın olunca 3-4 günde bi torun sevcez diye hiç aramadan müsait olup olmadığımızı sormadan çıkıp geliyolar kaynanam günde 1 kez arıyo ama açmıyorum yeter artık tekmil verir gibi çok sıkıldım aramda çok iyi değil ben yapı olarakta güleryüzlü bi insan değilim ama neye güvenip bu kadar geliyolar anlamakta güçlük çekiyorum vallahi bıktım kendi kayınvaldesi ile oturmuş benide yanında istiyo sürekli onlamı evlendim eşimlemi anlamadım uzak biyere gidebilmek için allahıma dua ediyorum

Kayınvalidemle aynı şehirde oturmak için nelerimi vermezdimki! çok yardımcı bana.zaten bize geldimi ben onu en az 1 hafta alıkoyuyorum.

evi altkatımda ama uzun zamandır köydeler kışın gelecekler sanırım kaynanam gelmeyiz belki de dio inşallah gelmezler köye yerleşirler...altkatta olduklarında da çok sık inen biri değilim ama şimdi kapı çalar mı acaba gelirler mi die evi ve kendimi hep derli toplu tutmak zorunda hissediyorum ama şimdi kafam rahat içim rahat:)) kaynanayla uzak olmak huzur veriyo aramızda kalsın kızlar bu dediklerim:))ayrıca evlenei nerdeyse köydeler burda az durdular devamlı dursalardı mutlaka tartışmamız olurdu buna eminim....

aramızda sorun yokken mecburiyetten haftada 10 günde 1 giderdim.ama şimdi kırgınlık var arada o yüzdende ayda 1 belki giderim eşimde ben gitmeyince gitmiyo git gel sen diyorum ama gitmiyo adam o kadarda düşkün görünür annesine demekki deil

yani her şeyi anlıyorum bu yatıya kalma meselesi beni sinir ediyor nasıl bi hayat görüşdür ya insanın evi yatağı varken başka bi evde başka bi yatakta hem aynı şehirdeyken........

bi de tutturuyor bizim yatagımızda yatın diye o daha beter. ben yatagımı seviyorum. eşimin gönlü olsun diye o berbat kanepede bir gun yatarım ama surekli de yatıya kalmamı beklemesinler:)cokacimcoook

bebeğimiz olmadıgı için şu anda haftada bir veya 2 haftada bir ancak gidiyoruz. bebek olunca sanırım kayınvalidem bizim evden cıkmıcak:) cunku cocuk delisi:))) onlar da bize ayda bir gelirler

Eşim tek çocuk dolayısıyla hemen hemen her gün bizde,zaten evin anahtarı da var istediği zaman girip çıkıyor,evi de burnumuzun dibinde,sabır çekmekten bıktım,şimdi bir de çocuk olacak vay halime...

Eşim tek çocuk dolayısıyla hemen hemen her gün bizde,zaten evin anahtarı da var istediği zaman girip çıkıyor,evi de burnumuzun dibinde,sabır çekmekten bıktım,şimdi bir de çocuk olacak vay halime...

senin adına üzüldüm canım. hernekadar eşin tek cocuk olsa da annesini o sınırlandırmalı. herşeyin yeri ve zamanı vardır. ama yıne de sabretmek lazım tabii. tebrik ediyorum seni sabrından dolayıalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…