kayınvalideyle barışmak....

sen neye kızdın en çok maddi yardımda bulunmamalarına mı yoksa torunlarını aramamalarına mı, maddi yardım yapıp çocuğu aramasalar ne olacaktı ya da çocuğu arayıp maddi yardım yapmasalar, anlamadığın şu: insanlar sana diyo ki madem bu kadar zoruna gitti şimdi neden barışmayı düşünüyosun

Şu zihniyete laf yetiştirmem mümkün değil... Selametle...

barışsanızda çocuğuna bakmak zorunda mı, bakmıyorum derse geri küseceksin o zaman, ilginç

Konunun başlığı normal içeriği tuhaf geldi bana

Kayınvalide ile barışmayı çıkarlarınızı düşündüğünüz için düşünüyosunuz gibi olmuş

Öte yandan anneniz müsait olamazsa kayınvalide de etten kemikten insan, beki o da ilerde müsait olmayacak

Bu kadar planlı yaşanmaz hayat, yarın belki göçüp gidecez ona bakılırsa..

Katiliyorum.

Arti eklemek istiyorum: Dogurdugunuz sizin bebeginiz..

Anneanne babanne bakmak mecburiyetinde degiller ki..

Onlarin gorevi (bence) torunlarini sevmek hatta birazda simartmak..

Annelik gorevlerini yerine getirmisler.. Torun sevmek baska torun bakmak baska..

Kızınız 2 yaşına gelmiş ama hiç arayıp sormamış,barışsanızda arayıp sormayan bi babaanne torununa bakar mı?

Çıkar amaçlı barışmalar, hayali kurulan çıkar sağlanmadığında tekrar sonlanır.

Boşuna barışmasın bence konu sahibi.

Amaç bakıcıysa bu işi ücretli yapan insanlar mevcut zaten.

Çıkar amaçlı barışmalar, hayali kurulan çıkar sağlanmadığında tekrar sonlanır.

Boşuna barışmasın bence konu sahibi.

Amaç bakıcıysa bu işi ücretli yapan insanlar mevcut zaten.
Kesinlikle..

Adamolacakkiz da dogru soylemis en son yorumunda..

benim en büyük sorunum benim kızımı hiç bir şekildesağlığını sormamaları en çok kızdığım konu bu.daha sonra diğer torunlarına maddi manevi her türlü desteği görünce doğal olarak hem kızdım hem üzüldüm.aslında barışmayı hiç düşünmedim ama acaba ileride olurda barışmak isterlerse barışıp bende çocuğuma baktırır mıyım acaba diye düşündüm düşüncem iyi mi kötü mü diye buraya sormak istedim sonuçta belki benim durumumu yaşayan vardır belki diye fakat bazı kişiler suçlamak için yorum yapıyor olabilir siz benim düşüncem ters gelebilir ama en azından saygısızlık olmadan yorum yapılabilir

Kesinlikle..

Adamolacakkiz da dogru soylemis en son yorumunda..

Benim eşim ilk çocuk ve tek erkek
Hani bizim çocuğumuz olursa ilk torun olacak
Buna rağmen daha tanışmada, kayınvalidemlerin tarafı dedi ki torun olursa biz bakmayız

Ben oralı bile olmadım
Söz bile olmamışken bunların konuşulması hem garip hem de ben çocuğu kimseye güvenip yapacak değilim
Bununla ilgili de ne bir tavır ne bi küslük sergilemedim
Çocuğum olursa baksın diye değil eşimin annesi olduğundan saygı duyuyorum kendisine

anlaşamadığınız bır kadın için nıye barışayım dıyorsunuzki bırakın uzak olsun huzurunuz yerındeyse ne gerek var eltınızın çocuğuna bakıyor dıye kıskançlık edip boşuna huzurunuzu kaçırmayın

aynı durumu bende yaşadım benim eşimin aileside beni görmeye geldiklerinde kız olursa bakarım erkek olursa sen bakarsın dedi anneme bende oralı olmadım küsmedim ama hamileyken arayıp sormamaları işi bitirdi

Ta o zaman bunlari konusmanin anlami ne ki?..

Dogru dusunuyorsun..

Benim esimin annesi pazartesi-cumartesi calisan bir bayan.. Hic oyle bir mevzu gecmedi simdiye kadar.. O sadece torun sevebilmek icin torun istiyor :)

Kendi annem zaten avusturyada. 65 yasinda.. O artik torun sevebilmekte bile zorlaniyor hastalikti suydu buydu

aynı durumu bende yaşadım benim eşimin aileside beni görmeye geldiklerinde kız olursa bakarım erkek olursa sen bakarsın dedi anneme bende oralı olmadım küsmedim ama hamileyken arayıp sormamaları işi bitirdi

Ben olsam yine merhaba-merhaba devam ederdim muhtemelen, sonuçta eşimin ailesi diye.
Ama sen madem bitirdin hamilelikten itibarense 3 yıl olmuş muhatap olmayalı, şimdi neden barışmak istiyosun
Konunda yer alan cümlelere bakılırsa, meydan eltime kalmasın biraz da benim çocuğuma baksın diye düşünüyosun ama
Kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil ve aranız limoni olduğundan bakmak istemeyedebilir

Barışacaksan küslüğü kaldırmak rutin ziyaretler için barış, bi işini yaptırmak veya çocuğunu baktırmak için barışma lütfen
Bundansa küslük daha samimi gelir bana

bazen bu tarz yaklaşımda bulunanlar daha kıymetli oluyor benimdehiç ama hiç aklımda yoktu ama etrafımda gördükçe bende acaba yanlışmı yapıyorum diye düşünmeye başladım

Baskalarinin yaptiklari neden size kendinizi sorgulatiyoki.
Kendi dogrulariniza gore davranin,baskalarina bakip egilip bukulmeye gerek yok.
Benim fikrim bu.

Her insan bir olmuyor işte
Kimisi en son söyleyeceğini en başta söylüyor
Önemli de değil
Annem zaten ben de evlendikten sonra yalnızlıktan yakınır oldu ( ben evin en küçüğüyüm )
Torunum olsa da baksam diye bekliyor
Allah nasip ederse hem kendi de heveslendiğinden hemde bakıcıdansa annemi daha güvenilir bulduğumdan bu fikre sıcak bakıyorum

Bende en kucuguyum :)
Tekne kazintisiyim yani bizim oralarda oyle derler :)
Ne mutlu sana kendi annenin sana yakin olmasi cok guzel..
Biz insaAllah istiyoruz bile bakalim ne zaman nasip olur..
Anneannemizin uzakta olmasi yureginizi burksada sevgisini her daim hiss edecegiz insaAllah :)

Konu sahibi arkadasimiza daha fazla soylecek bir sey bulamiyorum.. Diger yorumlarda soylenebilecekler yazilmis zatenn..

Evet
2 yıldır biraz uzaktaydım
Şimdi anneme daha yakına taşındım
Kayınvalidemler de sevindi, galiba çocuk olursa annesine daha yakın diye
Benim içinde böylesi daha iyi, anneme her nazım geçer sonuçta

Sizi de Allah kavuştursun, olsun izinlerde en azından görüşürsünüz.

seninkiler olgun,merhametli,düzgün karekterde insanlarmış emin ol
herkes kabul etmez maalesef
benim iş yerim annemlere 5 dk
evim 1 saat
ve kv dem taşınırsanız evlatlıktan red ederim dedi
gerisini sen düşün:)(

Aslında sorun eltine çok fazla faydası olması sanırım yani amacın bu durumu biraz kırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…